kaynana mı öldüresiye seviyorum hehehe :))
:92: :84:
sevmek istiyorum niyetlendim bakalım.. daha sevgiliyiz sevişiyoruz.. sevgilime bazen ay yerim anneni diyorum gülüyor
Sevmenin mantık ile bir alakası yoktur. Sana senin annen gibi yaklaşırsa, sende kızı gibi yaklaşırsan neden olmasın? Ama bu çok zor. Belki çok seversiniz çok iyi anlaşabilirsiniz ama anneniz kadar sevmeniz, ya da anneniz yerine koymanız olağan üstü durumlar gerektirir.
canım şimdi dersinde ilerde görürüm seni.inşallah hep yersin onu.zannetmem kaynana sonuçta[h/QUOTE]
hele hele bebek olduktan sonra belli bi süre düşman gözüyle bakıyo insan kaynanasınaDD
canım şimdi dersinde ilerde görürüm seni.inşallah hep yersin onu.zannetmem kaynana sonuçta
Baştan ben onu annem gibi seviyordum oda beni kızı gibi sevmeye başladı fakat kaynanam kızı gibi sevmeyi, istediği zaman azarlamak, kafasına göre kural koymak, benim evimdeki eşyalardan rahatsız olmak (bu arada evimi kendim kurdum kaynananın 1 kuruşu yoktur), ben eve gelene kadar ortalığı dağıtmak, temizliği başıma yıkmak, akşama kadar boş oturduğu halde ben gelince acilen yemek beklemek, oğluyla ben yatarken odamıza girmek, yatağımıza oturup saatlerce sohbet etmek, biz rahatsız olunca bizimle kavga etmek, robot gibi her istediğini yaptırmak olarak algıladı. Yanlış algıladı bence, öyle değilmi kızlar?
valla anne bunları yapınca batmıoda kaynana yapınca fena batıo :))) allaaam bunlar hiç gelin olmadımı ya nie ders almıolar bize böle yaptı kaynanamız biz onlara böle davranıpta kötü olmayalım demiolar anlayamıorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?