Kaynanamı Annem kadar seviyorum diyenler....

:92: :84:
sevmek istiyorum niyetlendim bakalım.. daha sevgiliyiz sevişiyoruz.. sevgilime bazen ay yerim anneni diyorum gülüyor

sevmenin mantıkla alakası yok derken???
Aşktan bahsetmiyoruz kayınvalideyi anne gibi sevmekten bahsediyoruz...
Neyle alakası olabilir ki...
Sevmek---anne gibi sevmek...
Tanıyıp sevmek, ilk görüşte sevmek, zamanla sevmek vs.vs.---doğurduğu için, canı olduğun için, herşeyin olduğu için, en güvendiğin olduğu için vs.vs...
sol tarafta mantık aranmayabilir belki de sağ taraf mantık dışı...
Anlatabilmişimdir umarım...
Zaten gibi sevmek kavramı mantık dışıdır...

kızlar benim düşüncem iyi gelin iyi kayınvalide yoktur sadece davrandığın gibi muamele vardır iyiysen iyi kötüysen kötü kötü gelin olunda bakalım hala anneniz kadar svebiliyormusunuz

Baştan ben onu annem gibi seviyordum oda beni kızı gibi sevmeye başladı fakat kaynanam kızı gibi sevmeyi, istediği zaman azarlamak, kafasına göre kural koymak, benim evimdeki eşyalardan rahatsız olmak (bu arada evimi kendim kurdum kaynananın 1 kuruşu yoktur), ben eve gelene kadar ortalığı dağıtmak, temizliği başıma yıkmak, akşama kadar boş oturduğu halde ben gelince acilen yemek beklemek, oğluyla ben yatarken odamıza girmek, yatağımıza oturup saatlerce sohbet etmek, biz rahatsız olunca bizimle kavga etmek, robot gibi her istediğini yaptırmak olarak algıladı. Yanlış algıladı bence, öyle değilmi kızlar?

evet kaynanama anneme gösterdiğim saygıyı gösteriyorum hatta annemle yaptığım tartışmalarda anneme dediklerimi kaynanama desem küser konuşmaz annemle kaynanam bir olamaz onuda sever sayarım tabiki ama annem beni bakıp büyüten emek veren kişi onla o bir olurmu olamaz annem ben ne dersem diyeyim küsmez ama kaynanam küser annem bana karışmaz ama kaynanam karışır annem gerçekten yürekten sever bana alınmaz ama kaynanam alınır ve kendi kızlarını sevdiği gibi sevemez beni kaynanam kötüdür demiyorum ama annem gibi olamaz onun yerini tutamaz

Son düzenleme:
sevgilimin annesinden ziyade kendi annemden korkuyorum ben açıkçası annemden feci kaynana olabilir gibi geliyo ama hadi hayırlısı

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular v hayatın içinden" başlığına taşındı.

Arkadaşlar bir kaynanam yok... ama bu dünyadan annemden daha çok seveceğim hemde annem gibi seveceğim... İMKANSIZZZZZZZ

valla anne bunları yapınca batmıoda kaynana yapınca fena batıo :))) allaaam bunlar hiç gelin olmadımı ya nie ders almıolar bize böle yaptı kaynanamız biz onlara böle davranıpta kötü olmayalım demiolar anlayamıorum yani.

Bu konunun da sonu yine kaynanaları şikayete döner baştan söyleyeyim..

Böyle bir konu açılıp da kaynana dedikodusunun yapılmadığını gördünüz mü?

Benim annem hayatta yapmaz bunları! Ama gelinine yaparmı inanın ki garanti veremeyeceğim

Benimde kayınvalidemle bir sorunum yok ama annemle kıyaslayamam bile kimseyide annem yerine koyamam annem gibide sevemem kusura bakmayın bizim iyliğimizi isteyen ve sadece bizi düşünen annelerimizdir. Belki kayınvalideler anlamaya çalışır düşüncelidir seivyorum ahh kızım canım benim gibi sözcüklerle ifade edebilir ama muhaka el altından laf ediyordur tekrarlıyorum hiç kimse bizim annemiz gibi iyiliğimizi isteyen olamaz.....

Allah aşkına nedir bu sevgi kelebekliği anlayamıyorum .

Neden anne gibi sevilsin? Ve neden o seni kızı gibi sevsin?

Kocanla evlenene kadar sokaktaki herhangibir kadınken, sırf evlendin diye neden annen olsun?

Es kaza başka bir adamla evlenseydin o, hala herhangibir kadın olarak kalacaktı.

Saygılı davranmak, kırmamak, hatta sevmek anlaşılabilir ve insani sınırlarda

Fakaaat anne kız olmaya çalışmayın arkadaşlar hayal kırıklığına uğrarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…