• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanami gormek istemiyorum

Gerçekten çeken bilir ilk gelinim ben. Benden sonraki duracakmi merak ediyorm. Dua etsinler eşimi seviyorum. Yoksa 1sn katlanamazdim onlara. Sonradan görme insandan korkmak gerekir. Birde cimriyse evlerden ırak
inanilmaz pinti bir aile bir de demiyoru mu benim elim acik

Gerçekten çeken bilir ilk gelinim ben. Benden sonraki duracakmi merak ediyorm. Dua etsinler eşimi seviyorum. Yoksa 1sn katlanamazdim onlara. Sonradan görme insandan korkmak gerekir. Birde cimriyse evlerden ırak
Yaşadığınızı siz bilirsiniz tabi sadece ben aynı kafada değilim. Kimseye de tavsiye verecek halim yok.

Eşin bu konuda annesinden yanaysa gerçekten işin çok zor 😞 2 ay kv kp zorunlu sebepten dolayı bizde kaldı psikolojim bozuldu temelli kalmayı düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsun . Eşine neden istemediğini kavga etmeden güzelce anlat en azından aynı evde değilde aynı apartmanda kalmaya ikna et

Eşin bu konuda annesinden yanaysa gerçekten işin çok zor 😞 2 ay kv kp zorunlu sebepten dolayı bizde kaldı psikolojim bozuldu temelli kalmayı düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsun . Eşine neden istemediğini kavga etmeden güzelce anlat en azından aynı evde değilde aynı apartmanda kalmaya ikna et
Onu defalarca kez anlattim oturmak istemiyorum diye 5 senden beri anlamak isine gelmiyor bozuk kaset gibi anasiyla durmadan tekrar ediyolar normal soyledim anlamazliktan geldi kavga ettim duymazliktan geliyorlar ne yapicam daha

Yaşadığınızı siz bilirsiniz tabi sadece ben aynı kafada değilim. Kimseye de tavsiye verecek halim yok.
Evet herkesin hayatı farklı tabi ben burdan bakinca karşı binadaki çatının altında olan biteni giremiyorm. Tabiki birgün bende yaslanicam olmak istediğim yer evladımin yani olacak. Değer vericem ki değer gorucem. ( 5 görümce + kaynana = eder altı kaynana ) ilk gelinim başkada yok

Onu defalarca kez anlattim oturmak istemiyorum diye 5 senden beri anlamak isine gelmiyor bozuk kaset gibi anasiyla durmadan tekrar ediyolar normal soyledim anlamazliktan geldi kavga ettim duymazliktan geliyorlar ne yapicam daha
Yatak odanızla gözünü korkut 🙈 annen hep bizimle kaldığında nasıl beraber olabiliriz annen içerideyken rahat olamam de evin içinde geceliğimle gezemem de salonda sana sarılarak tw izleyemem de bunlarla kandırmaya çalış

Yatak odanızla gözünü korkut 🙈 annen hep bizimle kaldığında nasıl beraber olabiliriz annen içerideyken rahat olamam de evin içinde geceliğimle gezemem de salonda sana sarılarak tw izleyemem de bunlarla kandırmaya çalış
Onu denedim ilk baslarda hak veriyordu kadin buyumu yaptirdi napti bilmiyorum evim 70m2 2+1 kizim ve bizi. Odamiz digeri tv odasi hani yerde yok

Benimde elim açık 3 kişiyiz yemeğim 5 kişilik pişer evde Tanrı misafiri olur bilemedin belkide komsumda yoktur kokmustur. Olmadı bir hayvanın nasibi.
Hic kimseyi evine almaz birak baskalarini biz gityigimiz zamanlarda bile cayimizi neyimizi ictik yemegimizi kendimize kadar yaptik derdi ilk baslarda sasirmistim sonlari alistim hic bisi hazirlamamsina cunku yedirip icirmeyi sevmiyor

Hic kimseyi evine almaz birak baskalarini biz gityigimiz zamanlarda bile cayimizi neyimizi ictik yemegimizi kendimize kadar yaptik derdi ilk baslarda sasirmistim sonlari alistim hic bisi hazirlamamsina cunku yedirip icirmeyi sevmiyor
Ayy cidden aynı benim kaynanam. Liseden bir arkadaşım vardı çok samimiyiz halada görüşüyorum beraber yaşadığım zaman onlarla. Köye falan gittikleri zaman kızı eve alabiliyordum. Hiçbir arkadaşım beni görmeye gelemiyordu. Tuhaf insanlardı. Onlara göre arkadaşlık sacmaymis vs.

Siz kesinlikle istemediğinizi söylemissiniz.Birakin konuşsun dursunlar, onların konuşmasıyla gerçek olmuyor.Ne zamanki eyleme dökerler,siz de avukatın yolunu tutarsınız.
Yarin tatile gidecegim esim anasinj yuksek ihtimalle evde kalmasini soylemis anahtar birakacak ve ben bunun icin 2 gun once tartistim net dille olmaz dedim ne yapayim peki

Ayy cidden aynı benim kaynanam. Liseden bir arkadaşım vardı çok samimiyiz halada görüşüyorum beraber yaşadığım zaman onlarla. Köye falan gittikleri zaman kızı eve alabiliyordum. Hiçbir arkadaşım beni görmeye gelemiyordu. Tuhaf insanlardı. Onlara göre arkadaşlık sacmaymis vs.
Kafalari farkli calisiyo

Arkadaslarrrrr, 5 senelik evliyim en basindan beri beraber oturmak istiyor. Bende istemedigimi her sekilde dile getirdim inatla ugrasiyor. Severek evlendim fakat artik esimin ana kuzusu olmasi beni delirtme noktasina geldi surekli tartisiyoruz ailesi yuzunden babasi vefat etti ondan beri iyice ustume ustume geliyor. Bir kizim var evliligimi kaynana yuzunden bitirmeknistemiyorum ama is oraya gidiyor tahammul edemiyorum. Cok sey yasadik ailesiyle bir omur boyu gormesem hic merak etmem. Siz ne yaparsiniz

İstemiyorsanız kabul etmeyin. Asla sonu iyi olmaz. Eşinizin bu konuda diretmeye hakkı yok.

Back
X