• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanami gormek istemiyorum

Yarin tatile gidecegim esim anasinj yuksek ihtimalle evde kalmasini soylemis anahtar birakacak ve ben bunun icin 2 gun once tartistim net dille olmaz dedim ne yapayim peki
Sende tatilden sonra kendi ailenin yanında dur. Madem çok bağlı annesine beraber yasasinlar

Görümcen yokmu o alsın yanına. Orda damat yabancı olur. Ama gelin yanında olmaktan iyidir
Var ingilterede yok kirmizi listede turkiye diye gitmiyor bahanesi beni. Ailemi dagitmak zaten daha once meydan okur gibi oglum.seninle ozel konusacaklarim var deyip evimden cikip gitmisti edimi alip

Var ingilterede yok kirmizi listede turkiye diye gitmiyor bahanesi beni. Ailemi dagitmak zaten daha once meydan okur gibi oglum.seninle ozel konusacaklarim var deyip evimden cikip gitmisti edimi alip
Yok artık o zaman kendi evinden çıkma eşine gönder mesafeli ol. Gitsin anasının evinde özel ne konusacaksa doya doya konuşsunlar evede alma.

3,5 senedir esime demistim git istedigin zamanlarda gor ama ben istemiyorum diye ama sozlerimi artik pek takmiyor gibi
Normal şartlarda bile günümüzde 3 arkadaş aynı yerde anlaşamaz huzursuzluk çıkar. 3. Kişi gerçekten ortalığı karıştırır ben seni kışkırtmak istemiyorm daha fazla ama bunun bir sonu yok. Huzurun kalmicak.

Ozaman dediğim gibi eşini gönder annesiyle yaşasın. Madem tek kalamiyor aklı başına gelir zamanla.
Git diyorum bosanalim evden istedigin esyalari al cocuk icin sana dayaniyorum babamin vefatindan sonra saygisizlik etmisim kaynamami evimde istemedigimi soyledigim icin ben ailenle evlenmedim 5 senedir biktim artik birakalim dedim cocuk icinse hic durma hemen bosa ona yanasmiyor ama ben dava acicam.gibi bu gidisle

Normal şartlarda bile günümüzde 3 arkadaş aynı yerde anlaşamaz huzursuzluk çıkar. 3. Kişi gerçekten ortalığı karıştırır ben seni kışkırtmak istemiyorm daha fazla ama bunun bir sonu yok. Huzurun kalmicak.
Kalmiyacagini biliyorum kaynana zaten onu istiyor oglunu kiskaniyor sani ben biraksam cok daha iyisini alacak oglu

Gerçekten çeken bilir ilk gelinim ben. Benden sonraki duracakmi merak ediyorm. Dua etsinler eşimi seviyorum. Yoksa 1sn katlanamazdim onlara. Sonradan görme insandan korkmak gerekir. Birde cimriyse evlerden ırak
Yazdıklarınızı dehşetle okudum evlerden ıraksınız. Aileninde cimri olması sizi pek enterese etmiyor sanki eli açık olsalar hastalıklı düşünceleriniz olmayacaktı

3,5 senedir esime demistim git istedigin zamanlarda gor ama ben istemiyorum diye ama sozlerimi artik pek takmiyor gibi

Sözlerinizi pek takmayan biriyle evli kalmanın ne anlamı var ki.O zaman biraz icraate geçmenin vakti gelmiş.Gidin ailenizde kalın bir süre. Ne yapıyorsa yapsınlar.Esiniz konuşmaya gelince sakince anlatin isteklerinizi. Yine pek takan olmazsa ehh yapilacak şey bellidir.

Git diyorum bosanalim evden istedigin esyalari al cocuk icin sana dayaniyorum babamin vefatindan sonra saygisizlik etmisim kaynamami evimde istemedigimi soyledigim icin ben ailenle evlenmedim 5 senedir biktim artik birakalim dedim cocuk icinse hic durma hemen bosa ona yanasmiyor ama ben dava acicam.gibi bu gidisle
Yuva yıkmak ne kadar kolay degilmi. Gerçekten ben bu erkekleri anlamiyorm madem sahip cikamicaksin milletin kızına saymicaksin. Sözüne bakmicaksin anacı olacaksın neden alıyorsun. Hayatını mafediyorsun. Sonrası ne olucak yarım kalmış çocuk. :(

Kalmiyacagini biliyorum kaynana zaten onu istiyor oglunu kiskaniyor sani ben biraksam cok daha iyisini alacak oglu
Tövbe yarabbi. Alsın oğlunu başına çalsın o zaman. Burda bazı insanlar genelde boşan boşan diyorlar. Onlara hep kızardım ama bazen gerçekten çare boşanmak insan evladına kıyamıyor. Bu zor geliyor. Küçükken okulda arkadaşlarım annem babam ayrı derdi öğretmene kendini tanıtırken. Fazla üstüne düşmezdim. Ama anne olunca anladım. Kim bilir o arkadaşım nasıl boğazında dügümlenerek söylemiş. Bizde o zamanlar laylaylom geçerdik umursamazdik. Olan çocuğa oluyor. :((

Yuva yıkmak ne kadar kolay degilmi. Gerçekten ben bu erkekleri anlamiyorm madem sahip cikamicaksin milletin kızına saymicaksin. Sözüne bakmicaksin anacı olacaksın neden alıyorsun. Hayatını mafediyorsun. Sonrası ne olucak yarım kalmış çocuk. :KK43:
Kizima uzuluyorum ama en son sey olarak hayatimi hepten zora sokacak olursa ayrilmak en mantiklisi her turlu kendi ayaklarimin uzerinde dururum o konuda hep guclu oldum

Daha oncesinde anlasiyor olsak hani merhabmiz olsa bi nebze ama biz 3,5 senedir hic gorusmuyoruz sacma sapan seyler soyleyip cok ustume gelmislerdi
Zor bir durum.İnsanlar kötülük yaptıkları birinin yüzüne nasıl bakıyor.Ya da baktıkları bir yüze nasıl kötülük yapıyorlar…? Kv’niz inşallah kendine başka bir meşgale bulur..Mesela bir koca 😈

Tövbe yarabbi. Alsın oğlunu başına çalsın o zaman. Burda bazı insanlar genelde boşan boşan diyorlar. Onlara hep kızardım ama bazen gerçekten çare boşanmak insan evladına kıyamıyor. Bu zor geliyor. Küçükken okulda arkadaşlarım annem babam ayrı derdi öğretmene kendini tanıtırken. Fazla üstüne düşmezdim. Ama anne olunca anladım. Kim bilir o arkadaşım nasıl boğazında dügümlenerek söylemiş. Bizde o zamanlar laylaylom geçerdik umursamazdik. Olan çocuğa oluyor. :KK43:(
Esim diyor annem hakkimi helal etmem sakin karindan bosanma huzurun kacmasin ama taktik yapiyor bana da diyodu ev ev ustune olmaz sen itesen ben istemem birlik.oturmayi diye ama her iki lafinin biri beraber oturmak

Zor bir durum.İnsanlar kötülük yaptıkları birinin yüzüne nasıl bakıyor.Ya da baktıkları bir yüze nasıl kötülük yapıyorlar…? Kv’niz inşallah kendine başka bir meşgale bulur..Mesela bir koca 😈
Ah bulsa da kurtulsam 70 yasinda ama kafasi gozu ayri oynuyo kavgaci yalniz almaz kimse

Back
X