Kaynanamı,Kayınbabamı ve Kocamı şikayet ettim

nelly72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
61
19
88
Dun yani 7 eylulde bosanma asamasinda oldugumuz kocam annemin evini sabahin korunde basip agiza alinmayacak kufurler ve tehditler edip kacti. Daha sonra polisi arayip gelmelerini istedik. Karakola gittik. Annem ve ben kayinvalidem kayinpeder kocam ve kaynimdan sikayetci olduk haneye tecavuz, tehdit vs seyler. Ayrica polis darp raporuda istedi gittim hemen aldim. Bu kisiler icin ailem adina ben ve annem uzaklastirma istedik 2 ay verdiler. Şimdi bunlarin haberi var midir sikayet edildiklerinden?. Polis herbirini cagirip ifade alir mi yada almislarmidir hemen? Ifade vermeleri mecburimidir ? Ayrica ceza alirlar mı?

İfadeleri alınır. Ceza için savcılığın soruşturma başlatması gerekli. Savcılık olayı mahkemeye taşırsa ceza da alabilir.

Hepsinin Uzaklastirma aldiklarini ve sikayet edildiklerini ogrendiklerinde yuzlerindeki o ifadeyi oyle merak ediyorum ki en cok ta polis ekip arabasiyla evlerinden alindiklari anin hayalini kurdum sanirim oyle yapmiolar arayip cagiriolar

İnsanlar anlaşamayabilir ama 'insanlar' işte
Senin ki hayvanlaşmış istediği gibi olmayınca
Geçmiş olsun

Neden bu raddeye geldi evliliğiniz bilmiyorum. Umarim çabuk atlatirsiniz zorlu günlerinizi.Ama tek aklıma düşen taşıdığınız çocuk.. Şimdi polislige kadar gitti is. Peki çocuğunuz doğduğunda nasıl olacak ? Baba açısından.

Canım hamilesin de Rabbim yardımcın olsun, hakkında hayırlısı...Sorununuz çok mu büyüktü?
Yani kaynana diyin doldurup doldurup kocami ustume salip dovturtuodu evden kovuodu en sonunda oyle oldu zaten sonradan para icin evlendigini belli etti ve bosanma davasi acildi.

Geçmiş olsun canım.
Sen bebeğini düşün onlar bulurlar cezalarını

Babasi sana birakmam diyor cocugumu yani 3 ay kaldi iste dogunca bakalim ne olacak bu konu hakkinda hicbir fikrim yok tek bildigim dolandirici bir aile ile buyumesini istemedigm ama engel olamayacam sanirim sonucta babasi

Arayip cagiriyorlar gitmezsen gelip aliyolar gitmislerdir mutlaka ifadeleri alinmistir eger uzaklastirmaya uymazlarsa cezda alabilirler gecmis olsun zor durumlar bunlar

Babasi sana birakmam diyor cocugumu yani 3 ay kaldi iste dogunca bakalim ne olacak bu konu hakkinda hicbir fikrim yok tek bildigim dolandirici bir aile ile buyumesini istemedigm ama engel olamayacam sanirim sonucta babasi
Cocugu sizden koparamaz. Teyzemden dolayı biliyorum. Ama umarim daha kötü şeyler yaşanmaz. Umarim bebeğiniz doğduğunda çok şey degismis olur. İyi anlamda. Dediğiniz gibi babası. O konuda yapilcak birşey yok. Ama orta yolu bulmaya çalışın (bosansaniz da) .Böyle gitmez . Olan çocuğa olur. Aranizda yipranir. Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…