kaynanamı kıskandırmak istiyorum

fkecemnaz25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
38
3
1
39
arkadaşlar ben bie evin tek geliniyim 4 tane görümcem var bir görümcem herseyi abisine soruyor sıkıldım artık sürekli ayrı şehirlerdeyiz hatta görümcem yurt dışında yaşıyo sürekli whattap grubundna yazışmalar vs her neyse kaynanamlar ise bize 1,5 saat uzaklıkt bir sehirde yaşıyorlar kaynamam eşimi kocası gibi görüyor gıcık olmaya başladım bir örnek vereyim sürekli ayyy Ali beniö herseyim bilmemle laf arasında gecen buzdolabi bozulmuş eşime soruyor hangi marka alayım diye yuh dedim ya bu ne böyle
ben ayda bir görüşüyorum kıskandırmak istiyorum bu kadını ne yapmalıyım.

Tövbe Ya Rabbim.
Anne gelini kıskanmaz ki mantıken.
Yine aynı mantıkta da eşinize buzdolabı markası sorması da son derece normal,bana göre.

Kıskandırmak istiyorum nasıl bir düşünce anlayamadım. Kız kardeşi Abisi ne danisabilir ya da annesi benim her şeyim diyebilir evladı sonuçta. Alacağı eşya hakkında fikrini sorabilir bunun neresinden rahatsız oldunuz anlayamadım açıkçası.

valla alışkın değilim de böyle seyleri o yuzden ama sürekli nereye gittiniz v.s seyler fiyor nerde geziyorsunuz falan sürekli aramalar falan başladı .ben kık

birde sürekli her
haftasonu arıyor arayabilir ama eee nerdesiniz ne yapıyrsunuz evde miyiz değilmiyiz maksat bu kayınvalidem yeni ev kuruyor evde herseyi değiştiyor bunu yaparken de kızlarından maddi destek sağlıyor kızları yardım ediyor falan neyse sürekli mesela benim evimde bir esya görüyor eşime ay benimkide böyle olsun bunun aynıs olsun falan diyor hatta diyor ki daha da iyisi olsun diyor bundan rahatsız oluyorum bende onu kıskandırmak istiyorum neler yapılır bu durumda..

bana bu kaynanalar cok sevimli gelmiyor yeni gelin evi gibi ev duzmesinden rahatsız oluyorum hemde benim evimdekilerden aynısından istemesi eşimden istemesi ben evimdeki süs eşyaları alırken eşim almadı hatta perdlerimi bile ben kendim şeçtim eşim para vermedi süs esyalarım zaten orjinal aynsı istemesine gıcık oldum bu nedir kıskanmaktır . bende onu kıskandıracağım ama nasıl yapacam bilmiyorum...

sadee sizden fikir istedim mutlaka kaynanASIYLA BÖYLE SEYLER YAŞAYAN VARDIR..

Eeee sizin süs eşyalarının aynısını istemesi hatta daha iyisini istemesi size göre kıskançlıkmış ya demek ki kıskandırıyorsunuz zaten kadını.
Başarmışsınız kendi dünyanızda işte.

bence uğraşma sen bu hırsla kendi kendini tüketirsin merak etme anne kıskandırılırmı ya neler duyacağız töbeeeee neymiş oğluna hangi marka alayım diye sormuş,allah fesat insanları kendi hırslarında boğsun,bu kaynana yada gelin fark etmez çok kızdım

bence whatsupp ı kapatın, ya da akşam bi saatten sonra ikinizde internetini kapatın telefonun, yoksa bık bık bık o grup bu grup derken saçma sapan gereksiz mevzularla saatler geçiyor

Klasik gelin kaynana ön yargısı var sende ne yapsa sana ters geliyo. Allah başka dert vermesin eşinede bol sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…