Dün annem tüm gün telefonunu kapattı. Ertesi gün erkenden aramış nerdesin sen, nereye gittin diyeAnnen çok ilgi göstermesin, zamanla soğur.
Şaştık kaldık biz de yani hangi bir gün ne bahane bulacak diye. Şehir dışında olsa bile döner dönmez gelir gene. Kaldığı yerden devammm.Şaka gibi kadın vallaha.
Anneniz evde yok taklidi yapsın bir süre, aradığında da çok uzak semtleri söylesin.
Ya da şehir dışına tatile gitsin.
Ay hem güldüm hem üzüldüm.
Yüzsüz canım yüzsüz dese bile anlasa da devam eder. O zaman da sen kırıcı bir şey desen kabak senin başında patlar, annem de gelene gelme nasıl diyeyim diyor.Valla canım babanız sağ ise eğer eşim bu kadar sık gelmenizden şikayetçi desin.Belli ki anlayacağı yok başka türlü olmaz yani.
Valla anneniz dümdüz söylesin.Valla burda beni sıkıntı bastı yeminle.Yüzsüz canım yüzsüz dese bile anlasa da devam eder. O zaman da sen kırıcı bir şey desen kabak senin başında patlar, annem de gelene gelme nasıl diyeyim diyor.
Eşimle annemin arası çok iyidir, eşine yansıtma yanlış anlar diyor o da.Bir de oğluna anlatırken zaten kadın her gün gidiyo gibi yansıtmıyor. Ben de hastayım ya halimizden çok memnunuz diyor. Çok iyi anlaşıyoruz diyor. O öyle diyince eşime göre sorun yok, haberi bile yok yani.eşin ne diyor bu işe
bir ara laf soksun annesine ayıp her gün gidilmez diye
bak bir şey demiyorlar ama beni kaynanam ile papaz yapma vs gibi annesi ile konuşsun
Dün annem tüm gün telefonunu kapattı. Ertesi gün erkenden aramış nerdesin sen, nereye gittin diye
Eşimle annemin arası çok iyidir, eşine yansıtma yanlış anlar diyor o da.Bir de oğluna anlatırken zaten kadın her gün gidiyo gibi yansıtmıyor. Ben de hastayım ya halimizden çok memnunuz diyor. Çok iyi anlaşıyoruz diyor. O öyle diyince eşime göre sorun yok, haberi bile yok yani.
şimdi gene senede 2 kez memelekete geliyor geldiğinde durum böyle. Temelli geldiğinde napacaksın diyorum annem o zaman çözüm bulurum dedi.eee ama sen bak dert ediyorsun, bu konudaki ikinci konun bana bile dert oldu.
eşine de dert olsun yani
neden yansıtmayasın ki
annen şikayetlenmiş gibi eme de sen de yani her gün her gün bana birisi gelse bunalırım olmaz böyle diye
hamilesin canın sıkılmasın, eşin de bu durumun hoş karşılanmayacağını öğrensin yani
Ben sizi hatirladim.kayinvalodeniz sizinle baska sehre gelip akrabalarini gezdirmisti sanirim.pek yapacak biseyiniz yok.anneniz tasinsin diyecem ama hem duzen bozulur hemde uzak olursa yatiya bile kalabilir bu kadin.ekmek elden su golden hizmette var bedavadan daha ne istesin. Allah kolaylik versin.siz simdiden stres yapmayin.dogum yapinca lohusa deprasyonu adi altinda soylersiniz icinizdekileri.Eşimle annemin arası çok iyidir, eşine yansıtma yanlış anlar diyor o da.Bir de oğluna anlatırken zaten kadın her gün gidiyo gibi yansıtmıyor. Ben de hastayım ya halimizden çok memnunuz diyor. Çok iyi anlaşıyoruz diyor. O öyle diyince eşime göre sorun yok, haberi bile yok yani.
Nefret edilen biri değil ama işte her ün her gün gelince o da kendini hizmetçi gibi görüyor yani. Günde 3 öğün yemeği bizde, akşam da kocasını çağırıyor öyle eve geçiyorlar.Saf biraz galıba
pekı annenız sevıyor mu onu ? yoksa sevmıyor mu , bu kadar uzun surelı kaldıgı ıcın mı bıktı ?
Boylesını evet bende ılk kez duyuyorum
yok o ben değilimBen sizi hatirladim.kayinvalodeniz sizinle baska sehre gelip akrabalarini gezdirmisti sanirim.pek yapacak biseyiniz yok.anneniz tasinsin diyecem ama hem duzen bozulur hemde uzak olursa yatiya bile kalabilir bu kadin.ekmek elden su golden hizmette var bedavadan daha ne istesin. Allah kolaylik versin.siz simdiden stres yapmayin.dogum yapinca lohusa deprasyonu adi altinda soylersiniz icinizdekileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?