Şimdi telefon ne için icat edilmiş, kavradılarEvet böyle tiplerde var israrcı haklısın bunaltabiliyorlar insanı neticesinde bu oluyor demekki işte.
Yapacak birşey yok ozaman katlanacaklar
Şimdi telefon ne için icat edilmiş, kavradılarhayrıma öğrettim
Bunlara göre ne olacak canımmm diğer misafirlerle de tanışırlar daha şenlikli geçerEline sağlık işte o bana gelenlerede çat kapı bende öyle dedim.
Eşime telefonu boşa icat etmişler ne demek bu şekil gelmek aramadan kimse gelmesin
Her türlü vaziyette olabilirim musait olmayabilirim yada başka misafirim olabilir
Sonra, gelenler öncesinde telefon açıp musaitmisiniz demeyi öğrendi....
Bunlara göre ne olacak canımmm diğer misafirlerle de tanışırlar daha şenlikli geçer
Bi sor bakalım o misafirler yabancı birilerini istiyor mu yanında dimi
Yok
Daha önce de konu açmıştım kızlar... Kaynanam her gün annemin evinde diye. Evet şimdi oğlunun yanındaki durumu sonlanınca, evine geri geldi ve annemle evleri çok yakın olduğu için, sürekli annemde..Kahvaltıda, misafirlikte, akşam yemeğinde, annem bıkmış durumda, ee tabi ben de onu duyunca üzülüyorum. Seneye doğumum var annem yanıma gelecek ve kaynanam da hizmet hürmet olduğu için, doğum olduğundan değil, gelip kalmak isteyecek şimdiden beni telaş sardı yani... Annemi bakıcı olarak görüyor kendine.Öteki dünürleriyle arası bozuk, diğer dünür akrabası ama ona da gitmez. Annem bende mi tuhaflık var diyor, bu kadın hiç mi mesafe koyamıyor anlamıyorum. İşim var diyorsun beklerim diyor. Başka bir yerdeyim diyorsun, ben de gelirim diyor. Bıktık yani.
o gelince annen işim var desin evden çıksın, uyumaya gitsin, ya da rest çeksin.Yüzsüz canım yüzsüz dese bile anlasa da devam eder. O zaman da sen kırıcı bir şey desen kabak senin başında patlar, annem de gelene gelme nasıl diyeyim diyor.
Daha önce de konu açmıştım kızlar... Kaynanam her gün annemin evinde diye. Evet şimdi oğlunun yanındaki durumu sonlanınca, evine geri geldi ve annemle evleri çok yakın olduğu için, sürekli annemde..Kahvaltıda, misafirlikte, akşam yemeğinde, annem bıkmış durumda, ee tabi ben de onu duyunca üzülüyorum. Seneye doğumum var annem yanıma gelecek ve kaynanam da hizmet hürmet olduğu için, doğum olduğundan değil, gelip kalmak isteyecek şimdiden beni telaş sardı yani... Annemi bakıcı olarak görüyor kendine.Öteki dünürleriyle arası bozuk, diğer dünür akrabası ama ona da gitmez. Annem bende mi tuhaflık var diyor, bu kadın hiç mi mesafe koyamıyor anlamıyorum. İşim var diyorsun beklerim diyor. Başka bir yerdeyim diyorsun, ben de gelirim diyor. Bıktık yani.
Kadin anneni gelin niyetine kullaniyor.kızı yoksa anasimi var diyir anlamadimkiNefret edilen biri değil ama işte her ün her gün gelince o da kendini hizmetçi gibi görüyor yani. Günde 3 öğün yemeği bizde, akşam da kocasını çağırıyor öyle eve geçiyorlar.
diğer dünürleriyle bozukmuş ya acaba diğer dünürlere nispet olsun diye mi annene yapışmış durumda. tabi sıkıcı bir durum buDaha önce de konu açmıştım kızlar... Kaynanam her gün annemin evinde diye. Evet şimdi oğlunun yanındaki durumu sonlanınca, evine geri geldi ve annemle evleri çok yakın olduğu için, sürekli annemde..Kahvaltıda, misafirlikte, akşam yemeğinde, annem bıkmış durumda, ee tabi ben de onu duyunca üzülüyorum. Seneye doğumum var annem yanıma gelecek ve kaynanam da hizmet hürmet olduğu için, doğum olduğundan değil, gelip kalmak isteyecek şimdiden beni telaş sardı yani... Annemi bakıcı olarak görüyor kendine.Öteki dünürleriyle arası bozuk, diğer dünür akrabası ama ona da gitmez. Annem bende mi tuhaflık var diyor, bu kadın hiç mi mesafe koyamıyor anlamıyorum. İşim var diyorsun beklerim diyor. Başka bir yerdeyim diyorsun, ben de gelirim diyor. Bıktık yani.
O yüzsüzse, siz de yüzsüz olacaksınız. Başka çare yok.Yüzsüz canım yüzsüz dese bile anlasa da devam eder. O zaman da sen kırıcı bir şey desen kabak senin başında patlar, annem de gelene gelme nasıl diyeyim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?