kaynanamın aboneliği =(

Şimdi telefon ne için icat edilmiş, kavradılar hayrıma öğrettim

Eline sağlık işte o bana gelenlerede çat kapı bende öyle dedim.
Eşime telefonu boşa icat etmişler ne demek bu şekil gelmek aramadan kimse gelmesin
Her türlü vaziyette olabilirim musait olmayabilirim yada başka misafirim olabilir
Sonra, gelenler öncesinde telefon açıp musaitmisiniz demeyi öğrendi....

Bunlara göre ne olacak canımmm diğer misafirlerle de tanışırlar daha şenlikli geçer
Bi sor bakalım o misafirler yabancı birilerini istiyor mu yanında dimi
Yok

bir arkadaşın dediği gibi, annen kv önce davransın. Sabah arasın sana geliyorum diye.. Kv hiç fırsat vermesin.. Akşamda siz toplanıp gidin, bir haftaya kalmaz taşınır gider

annen kapıları açmayacak o zmn bu kadar yüzsüzse yapacak bir şey yok.. nerdesin filan derse de evdeyim ama misafir kabul edemiyorum desin. "misafir" olduğunun üstüne bastırsın belki adap edep filan aklına gelir

Yüzsüz canım yüzsüz dese bile anlasa da devam eder. O zaman da sen kırıcı bir şey desen kabak senin başında patlar, annem de gelene gelme nasıl diyeyim diyor.
o gelince annen işim var desin evden çıksın, uyumaya gitsin, ya da rest çeksin.

Annenden yüz bulmasa senin kapını aşındırır tekrar söylim çok gıcık bi durum ya
Bu kadının kocası yokmu ? Bu yaptığı bi nevi tacize giriyo resmen ..
En iyisi ona,seni ve anneni unutturacak yeni çevre arkadaş uğraş hobi bulmak başka bişey gelmiyo aklıma
Ne cahil insanlar

bence bu kadar yüz vermemelisiniz.anneniz bir şekilde rahatsız olduğunu belirtmeli .

Daha oncede konunuza denk gelmistim o zamanda soylemistim siz soylerseniz kotu olur bence esinizle konusun o annesiyle konusdun hatta esiniz durumun vehamwtinin farkindaysa bence annenizde acik acik kensisiyle konussun kirilip kuseceksede kussun

Nefret edilen biri değil ama işte her ün her gün gelince o da kendini hizmetçi gibi görüyor yani. Günde 3 öğün yemeği bizde, akşam da kocasını çağırıyor öyle eve geçiyorlar.
Kadin anneni gelin niyetine kullaniyor.kızı yoksa anasimi var diyir anlamadimki

kaynanan beni güldürdü,
Allah da anneni güldürsün.
Aman ne komik kadınmış yaa 5 dakkadır gülüyom

Kayınpederin ne diyor,adam da her akşam annende o zaman,baban ne diyor...yani erkek milleti böyle şeylerden sıkılır benim bildiğim

diğer dünürleriyle bozukmuş ya acaba diğer dünürlere nispet olsun diye mi annene yapışmış durumda. tabi sıkıcı bir durum bu

Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. Kimini uyguladık kimini uygulayamadık. Esasında kötü niyetli değil, çok sevdiğini falan söylüyor ama işte her gün olunca çok can sıkıntısı...Kendinin bilmesi lazım diye düşünüyoruz.

Yüzsüz canım yüzsüz dese bile anlasa da devam eder. O zaman da sen kırıcı bir şey desen kabak senin başında patlar, annem de gelene gelme nasıl diyeyim diyor.
O yüzsüzse, siz de yüzsüz olacaksınız. Başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…