kaynanamın aboneliği =(

Yok artık yaa
Böylesini de duymadım.
Bence eşinizle konuşun.
"annemin sana yansıtmadığı şeyler var, seni çok seviyor yanlış anlarsın diye saklıyor ama ben dayanamıyorum söylicem " deyip başlayın anlatın.
" Sabahtan akşama her gün orda, annemi zor durumda bırakıyor, kötülük olmasın diye annem katlanıyor ama durum kötü bir hal aldı, müdahale et" deyin.
Biraz yumuşak cümlelerle, annenize cephe almayacağı şekilde anlatın. Ama kesinlikle konuşsun, çözsün bu işi.

Ay vallahi şurda sinir oldum, bu ne bee

Yüzsüz canım yüzsüz dese bile anlasa da devam eder. O zaman da sen kırıcı bir şey desen kabak senin başında patlar, annem de gelene gelme nasıl diyeyim diyor.

Bazı gelenlere gelme demek gerekir
Bu da onlardan biri

Anneniz karşısına alıp diyecek ki, dünür seni severim, ama ben de kendimle yalnız kalmak istiyorum.

Yani hem her gün geliyor, hem sabahtan akşama kalıyor, hem akşam eşini çağırıp öyle dönüyorlar. Yani yuh gerçekten

Buna da gelme denmezse kime denecek.

Kadın ekmek elden şu gölden yaşıyor rahat rahat bu kadar yüzsüz olunmazki. Eşine güzelce söyle konuşsun anne babasıyla. Yoksa anlamazlar.

Sizin yerinizde olsam eşime, annem (yani senin annen imajını vererek) evdeki işlerini ne ara toparlıyor akıl sır erdiremiyorum. Bana her gün sabahtan akşama kadar annenlerdeyim çok iyi anlaşıyoruz dünürümle diyor. vs. cümlelerle anlatmaya çalışın.

Çok mu yalnız bir kadın kayınvalideniz? Başka dostu, arkadaşı vs yok mu?

annenize üzüldüm kızı evleniyor kocasının ailesi ona musallat oluyor normalde bu kaynananın size yapışması lazımdı oyyyy içime öküz çömeldi afedersiniz az da komik gülesim geldi yeminle benim kaynanamda annem varsa gelir başıma da

Annnen de açık açık belli etsin, mesafe koysun .

Nefret edilen biri değil ama işte her ün her gün gelince o da kendini hizmetçi gibi görüyor yani. Günde 3 öğün yemeği bizde, akşam da kocasını çağırıyor öyle eve geçiyorlar.

Boşansın da semerini yesin, pes demek istiyorum.

Bu kadar da insan kullanılmaz ki...

Annende iş yok
Açmasın kapıyı
Kendi gitsin bi yere, nereye gittiğini de söylemesin

yaptığının aynını anneniz ona yapacak. Bir hafta boyunca her sabah arayıp sana geliyorum dünür çay koy, sana geliyorum dünür kahvaltı haIrla...

Ben eskiden çok saftım
Aman ayıp olurculardandım, çünkü öyle yetiştim
Sonra baktım ne safmışım gelen giden kullanıyo beni, adam oldum az çok işte
Kapı açmamayı öğrendim mesela, kapı açmamaktan önce habersiz gelmek daha büyük ayıp bıktırmak daha büyük ayıp çünkü

Bir-Dost merak ettim gerçekten kapıya gelince görüp açmıyor musun ?

Bir-Dost merak ettim gerçekten kapıya gelince görüp açmıyor musun ?
Aslında ben bu işleri bilmiyodum
Eski evim bahçe katıydı
Dediler ki geldik kapını çaldık açmadın camlarından baktık içeri ( ben işteydim )
Hııı dedim yani böyle bişey bekliyorlar , iyiymiş
Şimdi taşındım camımı da dikzileyemezler, yine işteyim de istemezsem açmam evet
Geleni bilirim
Bilmiyosam dilenci olabilir, yanlış zil olabilir, çat kapıcı bi tanıdık ta olabilir. Açmam
Eşime de söyledim, ben habersiz gelene kapı açmam haberin olsun diye

Bende habersiz gelenden asla hoşlanmam başıma geldi hatta üsulunca cevap verdim habersiz gelmemelerini rica ettim.,
Kapı açmamak ağır gelir bana

Bende habersiz gelenden asla hoşlanmam başıma geldi hatta üsulunca cevap verdim habersiz gelmemelerini rica ettim.,
Kapı açmamak ağır gelir bana
Ay çok hoşsun
Ricadan anlayan tiplermiş ne güzel
Bunlar anlamıyo ki, biri duysa hatta diğer sürü de eşlik ediyo
5 yıldan sonra daha yeni telefonun anlam ve önemini öğrendiler diyebilirim
Eşim aracı olur, elçiye zeval olmaz

Bütün bunlar olurken eşin ve kp napıyo ?
Bence gayette gelene gelme denir bu kadar rahatsızlık boyutunda gidiyorsa.
Müsait değilim kusura bakma görüşemeyiz bugün desin. İlla işim var yada şu var diye açıklama yapmak zorunda değil ki.

Evet böyle tiplerde var israrcı haklısın bunaltabiliyorlar insanı neticesinde bu oluyor demekki işte.
Yapacak birşey yok ozaman katlanacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…