Yanlis oldu o zaman. Allah kolaylik versin sinir bozucu.yok o ben değilim
Yüzsüz canım yüzsüz dese bile anlasa da devam eder. O zaman da sen kırıcı bir şey desen kabak senin başında patlar, annem de gelene gelme nasıl diyeyim diyor.
Nefret edilen biri değil ama işte her ün her gün gelince o da kendini hizmetçi gibi görüyor yani. Günde 3 öğün yemeği bizde, akşam da kocasını çağırıyor öyle eve geçiyorlar.
Annnen de açık açık belli etsin, mesafe koysun .Daha önce de konu açmıştım kızlar... Kaynanam her gün annemin evinde diye. Evet şimdi oğlunun yanındaki durumu sonlanınca, evine geri geldi ve annemle evleri çok yakın olduğu için, sürekli annemde..Kahvaltıda, misafirlikte, akşam yemeğinde, annem bıkmış durumda, ee tabi ben de onu duyunca üzülüyorum. Seneye doğumum var annem yanıma gelecek ve kaynanam da hizmet hürmet olduğu için, doğum olduğundan değil, gelip kalmak isteyecek şimdiden beni telaş sardı yani... Annemi bakıcı olarak görüyor kendine.Öteki dünürleriyle arası bozuk, diğer dünür akrabası ama ona da gitmez. Annem bende mi tuhaflık var diyor, bu kadın hiç mi mesafe koyamıyor anlamıyorum. İşim var diyorsun beklerim diyor. Başka bir yerdeyim diyorsun, ben de gelirim diyor. Bıktık yani.
Nefret edilen biri değil ama işte her ün her gün gelince o da kendini hizmetçi gibi görüyor yani. Günde 3 öğün yemeği bizde, akşam da kocasını çağırıyor öyle eve geçiyorlar.
Bir-Dost merak ettim gerçekten kapıya gelince görüp açmıyor musun ?Ben eskiden çok saftım
Aman ayıp olurculardandım, çünkü öyle yetiştim
Sonra baktım ne safmışım gelen giden kullanıyo beni, adam oldum az çok işte
Kapı açmamayı öğrendim mesela, kapı açmamaktan önce habersiz gelmek daha büyük ayıp bıktırmak daha büyük ayıp çünkü
Aslında ben bu işleri bilmiyodumBir-Dost merak ettim gerçekten kapıya gelince görüp açmıyor musun ?
Aslında ben bu işleri bilmiyodum
Eski evim bahçe katıydı
Dediler ki geldik kapını çaldık açmadın camlarından baktık içeri( ben işteydim )
Hııı dedim yani böyle bişey bekliyorlar , iyiymiş
Şimdi taşındım camımı da dikzileyemezler, yine işteyim de istemezsem açmam evet
Geleni bilirim
Bilmiyosam dilenci olabilir, yanlış zil olabilir, çat kapıcı bi tanıdık ta olabilir. Açmam
Eşime de söyledim, ben habersiz gelene kapı açmam haberin olsun diye
Ay çok hoşsunBende habersiz gelenden asla hoşlanmam başıma geldi hatta üsulunca cevap verdim habersiz gelmemelerini rica ettim.,
Kapı açmamak ağır gelir bana
Ay çok hoşsun
Ricadan anlayan tiplermiş ne güzel
Bunlar anlamıyo ki, biri duysa hatta diğer sürü de eşlik ediyo
5 yıldan sonra daha yeni telefonun anlam ve önemini öğrendiler diyebilirim
Eşim aracı olur, elçiye zeval olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?