kaynanamın aboneliği =(

sevdiğinden değildir annene yardım ediyor mu gittiğinde bütün gün yayılıyor mu koltuğun üstüne ayağına çay kahve yemek falan ...

sevdiğinden değildir annene yardım ediyor mu gittiğinde bütün gün yayılıyor mu koltuğun üstüne ayağına çay kahve yemek falan ...
Elinden bir şey gelirse yapmayı teklif eder öyle can baş değil ama..Bir de bazı hastalıkları var onları çok öne sürer.

Elinden bir şey gelirse yapmayı teklif eder öyle can baş değil ama..Bir de bazı hastalıkları var onları çok öne sürer.
o zaman anneni çok sevmesi samimi değil bedava hizmet algısı eşine güzelce söyleyebilirsin annem senle arası bozulabilir diye çok üzülüyor ama inanılmaz yoruldu annenin 24 saat orda oturmasından ve ona hizmet etmesinden özel hayatıda kalmadı bir yere gitse annem nerdesin bende gelecem diyormuş bu çok yorucu lütfen annenle konuş annemlere çok sık gitmesin de.

Ben burdan daraldım...
Mesafe koysun, telefonunu bir acmaz hesap sorar iki acmaz sitem eder ucuncu de vazgeçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…