- 7 Ocak 2024
- 1.810
- 856
- 43
- 27
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Kaynanam beni hiç istemedi onun yüzünden nişan falan attık zamanında bunu belirterek anlatayım. Eşimin adı Emre Kv sürekli beni Emre’nin eşi sandılar, kocam öldüğünde Emre’ye sen artık annenin kocasısın halitinde (kardeşi) babasısın dediler bende yok oğlum sen benim kocam olamazsın böyle yükü yüklenmene gerek yok dedim gibi cümleler kuruyor en son dün akşam benim yanımda arkadaşına kurdu bu cümleyi bende hsngi şuursuz dedi bunu dedim bana hiç cevap vermeden devam etti konuşmasına… Daha önce nişan dönemi de kullanmıştı bunları eşimle tartışmıştık oda annesiyle konuşmuştu.. Dünde böyle olunca ben bunu eşime anlattım oda birden çıkıştı sen evine huzuruna bak bana ailemle ilgili yorum yapma kendin ben yokken söyle diye bende ona kızdım falan filan… kaynanam oğlunun koca figürünü üstlenmesini kardeşine de kardeşten öte baba gibi olmasını istiyor bunu da her zaman değişik laflarla vurguluyor. benimde 3 aylık bebeğim var eşimin asıl evi burası mı orası mı belli değil sıkıldım artık… Ya ne yapıcam bu kadınla ve ailesiyle bilmiyorum mesela eşimin kardeşi bana beni gördüğünde selam bile vermez yokum gibi davranır eşimle artık kişisel hiçbir sorunumuz kalmadı ailesi dışında sürekli eşimi kullandıkları için bende çıldırıyorum