- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.377
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Vanessa karakter ne sence bi anlatsanaya çok sinirlendim işte
karakteri oturmamış o kızın falan demiş hakkımda
Yanlış yazmışım aile konusunda hak verenler nerede şimdi olcaktı.Bi konu başlığını okudum bi konu sahibini.bu kız ne zaman kv edindi diye konuya daldım.yine hiç şaşırtmadı.aile konusunda hak nerede şimdi.
Kız öyle demeyin yarın bu kayınvalidenin de kokusu çıkar başka biri bu kayınvalidem şöyle böyle der ama biz aynı kv olduğunu bilemeyizHic bu kadar bir kayınvalide seveceğim aklıma gelmezdi
Allahım allahım yumoş yumoş severim isarasim geldi kaynana yi
Olsun şuan çok tatlı bir kvKız öyle demeyin yarın bu kayınvalidenin de kokusu çıkar başka biri bu kayınvalidem şöyle böyle der ama biz aynı kv olduğunu bilemeyiz
Öyle zaten konularına yazmiyordum buna dayanamadım bidr zorunluya yazmiyorim bunlara biz prim veriyoruz çünküYa o da burdakilerle kafa buluyor, kendince eğleniyor güya ..
Kadın ondan kaynana diye bahsettiğini duysa kendi saçını başını yolar zaten
Kaynanam derkenkızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
sorun şu ki bu kadın iliişkimizi öğrenince sevgilime tanışma eysimizi sormuş sevgilim de anlaştmış işte terk edildi, sadakatsilik gördü falan diye.
kadın da demiş o kız erkek peşinde koşacağına okukuna ve iyi bir iş için çabalasın demiş.
bu kadını yolmak lazım harbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?