- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
Kv melek olsa aynı evde yaşanmaz
Arkadaslar kaynanam hep bir laf sokma pesinde boyle cok kotu biride degildir hani anlam veremiyorum mesela dun ailecek yemege ciktik felan iste gelin olucaksin zayiflaman lazim dedi evet biliyorum nisandan sonra baya kilo aldim ama yani zayiflayip zayiflamamakta benim kararim nisanlimda donup ben her haliyle begeniyorum dedi. sagolsun hep destek cikar, yinede surekli laf atmasina anlam veremiyorum bir konu daha acmistim zaten gelinligimede karisti diye kiskaniyor mu anlamiyorum sagoulsun nisanlim asiri ilgilidir duskundur bana , surekli iste oglum sadece seni ariyor annesini aramiyor. yok oglum eskiden annesini yanaklarindan operdi simdi opmuyor diyor bide isin kotu yani evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin yani durumlar oyle gerektiriyor kiralar pahali esiminde geliri fazla iyi degil napicam ben onerileriniz neler nisanlim cok iyi biri seviyorum ayrilmak ta istemem acikcasi
evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin yani durumlar oyle gerektiriyor kiralar pahali esiminde geliri fazla iyi degil
Vallaha senin durumun cok kotu. Esin her zaman seni boyle tutmiycak bunu bil simdiden. Evliligin ilk 3 yoli cok riskli. Bir birnizi gercekten tanima asamasina geciceksiniz. Benimde kaynanam laf sokma ustasi ama ben cok takmiyorum Allahtan ayri yasiyoruz yoksa ben coktan bosanirdim belkide. Ayri oldugmuz halde . 5 gun gitmesek kocami ariyor neden gelmiyorsunuz hep para konulari istiyolar falan. Kaynanam buyuk eltimle kaliyor ama bizide idare etme pesinde zamanla bazi seyleri duzene sokuyorum ama hep bi savas icinde. 2 yil olcak az kaldi evliligmizin. Kocam cok iyi biri ama oda ne kadar iyi olsada annesi cok guzel dolduruyor bazen. 1 oda bile olsa ayri kalin derim.Arkadaslar kaynanam hep bir laf sokma pesinde boyle cok kotu biride degildir hani anlam veremiyorum mesela dun ailecek yemege ciktik felan iste gelin olucaksin zayiflaman lazim dedi evet biliyorum nisandan sonra baya kilo aldim ama yani zayiflayip zayiflamamakta benim kararim nisanlimda donup ben her haliyle begeniyorum dedi. sagolsun hep destek cikar, yinede surekli laf atmasina anlam veremiyorum bir konu daha acmistim zaten gelinligimede karisti diye kiskaniyor mu anlamiyorum sagoulsun nisanlim asiri ilgilidir duskundur bana , surekli iste oglum sadece seni ariyor annesini aramiyor. yok oglum eskiden annesini yanaklarindan operdi simdi opmuyor diyor bide isin kotu yani evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin yani durumlar oyle gerektiriyor kiralar pahali esiminde geliri fazla iyi degil napicam ben onerileriniz neler nisanlim cok iyi biri seviyorum ayrilmak ta istemem acikcasi
Aynı evde yaşayacağınıza bekar kalın daha iyi. Sonra boşanmak zorunda kalacaksınArkadaslar kaynanam hep bir laf sokma pesinde boyle cok kotu biride degildir hani anlam veremiyorum mesela dun ailecek yemege ciktik felan iste gelin olucaksin zayiflaman lazim dedi evet biliyorum nisandan sonra baya kilo aldim ama yani zayiflayip zayiflamamakta benim kararim nisanlimda donup ben her haliyle begeniyorum dedi. sagolsun hep destek cikar, yinede surekli laf atmasina anlam veremiyorum bir konu daha acmistim zaten gelinligimede karisti diye kiskaniyor mu anlamiyorum sagoulsun nisanlim asiri ilgilidir duskundur bana , surekli iste oglum sadece seni ariyor annesini aramiyor. yok oglum eskiden annesini yanaklarindan operdi simdi opmuyor diyor bide isin kotu yani evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin yani durumlar oyle gerektiriyor kiralar pahali esiminde geliri fazla iyi degil napicam ben onerileriniz neler nisanlim cok iyi biri seviyorum ayrilmak ta istemem acikcasi
Kıskanıyor ya şaka gibi başka bişey yok.Arkadaslar kaynanam hep bir laf sokma pesinde boyle cok kotu biride degildir hani anlam veremiyorum mesela dun ailecek yemege ciktik felan iste gelin olucaksin zayiflaman lazim dedi evet biliyorum nisandan sonra baya kilo aldim ama yani zayiflayip zayiflamamakta benim kararim nisanlimda donup ben her haliyle begeniyorum dedi. sagolsun hep destek cikar, yinede surekli laf atmasina anlam veremiyorum bir konu daha acmistim zaten gelinligimede karisti diye kiskaniyor mu anlamiyorum sagoulsun nisanlim asiri ilgilidir duskundur bana , surekli iste oglum sadece seni ariyor annesini aramiyor. yok oglum eskiden annesini yanaklarindan operdi simdi opmuyor diyor bide isin kotu yani evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin yani durumlar oyle gerektiriyor kiralar pahali esiminde geliri fazla iyi degil napicam ben onerileriniz neler nisanlim cok iyi biri seviyorum ayrilmak ta istemem acikcasi
Size şimdiden bol bol sabır diliyorum. Geçmiş olsun.Arkadaslar kaynanam hep bir laf sokma pesinde boyle cok kotu biride degildir hani anlam veremiyorum mesela dun ailecek yemege ciktik felan iste gelin olucaksin zayiflaman lazim dedi evet biliyorum nisandan sonra baya kilo aldim ama yani zayiflayip zayiflamamakta benim kararim nisanlimda donup ben her haliyle begeniyorum dedi. sagolsun hep destek cikar, yinede surekli laf atmasina anlam veremiyorum bir konu daha acmistim zaten gelinligimede karisti diye kiskaniyor mu anlamiyorum sagoulsun nisanlim asiri ilgilidir duskundur bana , surekli iste oglum sadece seni ariyor annesini aramiyor. yok oglum eskiden annesini yanaklarindan operdi simdi opmuyor diyor bide isin kotu yani evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin yani durumlar oyle gerektiriyor kiralar pahali esiminde geliri fazla iyi degil napicam ben onerileriniz neler nisanlim cok iyi biri seviyorum ayrilmak ta istemem acikcasi
NEyani evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin
Kayınvalidenden üvey evlat muamelesi görmek, eşinin annesiyle senin aranda kalıp da ip çekmece oyunu oynarmışsınız gibi bir o yana bir bu yana çekiştirilip de kayınvalidenle yok senin sözün dinlendi yok benim sözüm geçer bu evde muhabbetlerine girmek, sürekli kayınvalide tarafından dikizlenmek, donuna kadar karışılması, rahat rahat eşinle hiçbir şey yaşayamamak, kendini sığıntı gibi hissetmek, sürekli iğneli ve sinir bozucu laflar dinlemek, hep bir tartışma ve kaos, bu ve benzeri daha pek çok şeyi yaşamak istiyorsan evlen ve kayınvalide ile yaşa. Bunları yaşadıktan sonra bırakın nişanlınızı sevmek, kendinizi sevebileceğiniz bile şüpheli.Arkadaslar kaynanam hep bir laf sokma pesinde boyle cok kotu biride degildir hani anlam veremiyorum mesela dun ailecek yemege ciktik felan iste gelin olucaksin zayiflaman lazim dedi evet biliyorum nisandan sonra baya kilo aldim ama yani zayiflayip zayiflamamakta benim kararim nisanlimda donup ben her haliyle begeniyorum dedi. sagolsun hep destek cikar, yinede surekli laf atmasina anlam veremiyorum bir konu daha acmistim zaten gelinligimede karisti diye kiskaniyor mu anlamiyorum sagoulsun nisanlim asiri ilgilidir duskundur bana , surekli iste oglum sadece seni ariyor annesini aramiyor. yok oglum eskiden annesini yanaklarindan operdi simdi opmuyor diyor bide isin kotu yani evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin yani durumlar oyle gerektiriyor kiralar pahali esiminde geliri fazla iyi degil napicam ben onerileriniz neler nisanlim cok iyi biri seviyorum ayrilmak ta istemem acikcasi
Gidin çekin o zaman bu kadını.Arkadaslar kaynanam hep bir laf sokma pesinde boyle cok kotu biride degildir hani anlam veremiyorum mesela dun ailecek yemege ciktik felan iste gelin olucaksin zayiflaman lazim dedi evet biliyorum nisandan sonra baya kilo aldim ama yani zayiflayip zayiflamamakta benim kararim nisanlimda donup ben her haliyle begeniyorum dedi. sagolsun hep destek cikar, yinede surekli laf atmasina anlam veremiyorum bir konu daha acmistim zaten gelinligimede karisti diye kiskaniyor mu anlamiyorum sagoulsun nisanlim asiri ilgilidir duskundur bana , surekli iste oglum sadece seni ariyor annesini aramiyor. yok oglum eskiden annesini yanaklarindan operdi simdi opmuyor diyor bide isin kotu yani evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin yani durumlar oyle gerektiriyor kiralar pahali esiminde geliri fazla iyi degil napicam ben onerileriniz neler nisanlim cok iyi biri seviyorum ayrilmak ta istemem acikcasi
O zaman şimdiden ya sen de cevap vermeyi öğren ya da susmayı. Aynı evde yaşamayı kabul etmişsin nisanlini da seviyorsun.Arkadaslar kaynanam hep bir laf sokma pesinde boyle cok kotu biride degildir hani anlam veremiyorum mesela dun ailecek yemege ciktik felan iste gelin olucaksin zayiflaman lazim dedi evet biliyorum nisandan sonra baya kilo aldim ama yani zayiflayip zayiflamamakta benim kararim nisanlimda donup ben her haliyle begeniyorum dedi. sagolsun hep destek cikar, yinede surekli laf atmasina anlam veremiyorum bir konu daha acmistim zaten gelinligimede karisti diye kiskaniyor mu anlamiyorum sagoulsun nisanlim asiri ilgilidir duskundur bana , surekli iste oglum sadece seni ariyor annesini aramiyor. yok oglum eskiden annesini yanaklarindan operdi simdi opmuyor diyor bide isin kotu yani evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin yani durumlar oyle gerektiriyor kiralar pahali esiminde geliri fazla iyi degil napicam ben onerileriniz neler nisanlim cok iyi biri seviyorum ayrilmak ta istemem acikcasi
Ayrı eve çıkacak durumu olmayn birisi evlenmesin arkadaş bu ne ya. Yıl olacak 2024, hala eşim tek çocuk beraber yaşıcaz bıt bıt bıt. Üzerime çok düşüyor falan diyede kendini kandırmış kızcağız.Arkadaslar kaynanam hep bir laf sokma pesinde boyle cok kotu biride degildir hani anlam veremiyorum mesela dun ailecek yemege ciktik felan iste gelin olucaksin zayiflaman lazim dedi evet biliyorum nisandan sonra baya kilo aldim ama yani zayiflayip zayiflamamakta benim kararim nisanlimda donup ben her haliyle begeniyorum dedi. sagolsun hep destek cikar, yinede surekli laf atmasina anlam veremiyorum bir konu daha acmistim zaten gelinligimede karisti diye kiskaniyor mu anlamiyorum sagoulsun nisanlim asiri ilgilidir duskundur bana , surekli iste oglum sadece seni ariyor annesini aramiyor. yok oglum eskiden annesini yanaklarindan operdi simdi opmuyor diyor bide isin kotu yani evlenince beraber yasiycaz esim tek cocuk oldugu icin yani durumlar oyle gerektiriyor kiralar pahali esiminde geliri fazla iyi degil napicam ben onerileriniz neler nisanlim cok iyi biri seviyorum ayrilmak ta istemem acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?