kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kardenms

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
1.831
218
323
32
kızlar çok sıkıntıdayım nolur akıl verin yoksa biticek bu evlilik biz 1 yıllık evliyiz eşimin ailesi elinden gelse bizden hiç çıkmayacaklar her geldiklerinde yatıyolar evi altüst edip üstüme atıp gidiyolar kaynanam çok görgüsüz bi kadın gerçi eşim hariç hepsi öyle sanki kendi evleriymiş gibi davranıyolar kumanda hep onlarda bilgisayarım onlarda birde üstüne üstlük kaynanam bize gelince kardeşlerini kardeşlerinin karısını bacısını hep bize davet ediyo tabi hiç bana sormadan sürekli bana laf vurmalar artık dayanamıyorum 3 gün önce yine bize geldiler zaten meyilliler dilin ucundan eşime bizi eve bırak dedi kaynanam saat gecenin 12 si olmuş eşimde burda yatın yarın gidersiniz dedi bende kapıyı hızla çarpıp odama gittim tabi elime bişey geçse eşimin katili olucam eşimde hemen arkamdan geldi neden öyle yaptın diye bitti artık senden boşanmak istiyorum dedim sarılmaya kalktı güya gönlümü alıcak öyle bi tokat attımki sesi onlarada gitti içeri girmiş ortalığı yatıştıracak aklınca gelininiz beni hep böyle dövüyo diye suratım 5 karış yataklarını hazırladım yatak odama geldim kanepeye kendime yatak hazırladım karyolayıda eşime açtım odaya geldi buda ne ayrımı yatıcaz dedi evet dedim artık kocam değilsin beraber yatmayı düşünmüyosun umarım dedim eşim kolumdan tutup çekti deli deli konuşma ne boşanması boşanma felan yok dedi bende görürsün varmı yokmu dedim ozaman kendimi öldürürüm dedi isabet olur dedim o pislik ailenle bütün bağım kopmuş olur dedim biliyorum çok ağır konuştum ama sinir krizi geçirdim beni yumuşatmak için noldu canım sana ters bişey mi söylediler dedi işte patladığım an kapıyı açtımki sesim daha net gitsin diye bağırmaya başladım evleri yokmu defolup evlerine gitsinler bıraksınlar bizi yetr artık dayanamıyorum ne yapışkan insanlarmış görgüsüz yüzsüzler diye bi defa kal bile demedim şimdiye kadar hangi yüzle kalıyolar diye eşim beni sakinleştirmeye çalıştı onuda ittim banyoya girip bi duş aldım sonra eşimin iknasıyla beraber yattık sabah uyandım kahvaltılarını yapmış çekip gitmişler eşim neden öyle yaptın dedi sen benim ne kadar sinir olduğumu bile bile neden onlara kal dedin dedim tamam bidaha olmuycak dedi yemin ettirdim izin vermeyeceksin kendileri kalsa bile dedim peki dedi belki çok sert bi tepki verdim ama beni bu hale onlar getirdiler ben öyle sakin bi insandımki şimdi sinir hastası oldum geçen gün bulaşık yıkarken tabak tam temizlenmemiş diye bütün takımlarını dolaptan indirip hepsini paramparça ettim psikolojim allak bullak buraya yazdıklarım binde biri daha neler neler şimdi kızlar ne yapmamı öneriyorsunuz bu evlilik devam ederse birgün canıma kıyıcam gitsem eşim vazgeçmiyo almanyada abim ablam var hiç bişey söylemeden oraya kaçıp gitmek geçiyo aklımdan nolur bana akıl verin aslında eşimide çok seviyorum ama beni boşanmaya itiyolar

yazdıkların bana çok saçma geldi kusura bakma. çok büyük terbiyesizlik yapmışsın. eşinin yerinde ben olsam bende sana sağlam bi tokat indirirdim. ayyy çok sinir oldum. ya o insanlar ne yaparsa yapsınlar eşinin ailesi. sen ona tokat atıyosun ailesini evden kovuyosun afedersinde sen kimsin derler adama....
bu şekilde sadece itici olursun tepkini göster. ama bizim aileden gördüğümüz bi saygı vardır. BÜYÜKLERE SAYGI...
sen bu çizgiyi çok aşmıssın ayy sinir oldumm..

canım tamam bazen sinir bozucu olabiliyo ailelerin bu tutumu ama bu boşanılacak tokatlar atıp yatak ayıracak bi konu değil kiii... biraz sakin olmanı tavsiye ederim ben ce eşinden de özür dile biraz beraberce dinlenip kafanızı toplayın aşılmicak bi problem değil... Ayrıca eşin de çok sakin soğuk kanlı davranmış... şimdi ben kendimi onun yerine koyuyorum da benim ailem benim evimde o saatte gidecek olsa ben de istemesem bile nezaketen söylerdim kalın diye burda suç eşinin ailesinde ki sürekli yaptıklarını söylüyorsun... Kızma ama ben de aşırı tepkiler verdiğini düşünüyorum...:34:

Son düzenleme:
Allahtan eşiniz sinirli bir insan değilmiş burda neler okuyorum valla o yüzden eşinin yönünden şanslısın bi derece. ben şeyi merak ettim kaynananla hiç konuştun bu konuyu karşılıklı yani onların kalmasından ziyade bu eve misafir çağıracaksanız lütfen ilk önce bana sorun diye bir konuşma geçti mi aranızda? bir de bence eşinin de üstüne gitme bu kadar böyle fevri çıkışlarına rağmen sana iyi davranıyosa çok ta kırma. ama tabiki haklısın sende kendine göre ama böyle kavgayla değil ciddi olarak konuş eşinle o zaman al karşına anlat derdini baktın ondan sonra olmuyor ona göre davranırsın sende artık ama şunu unutma hemen evliliği bitirmeyi aklına getirme aile olmak gerçekten kolay olmuyor canım

sen eşinin yanında eşinin ailesini öyle şeyler söyleyeceksin eşinde seninle aynı yatakta yatacak bence sen böyle söylediğin için senden önce eşin seni boşamayı düşünür ya senin eşinin sinirleri alınmış yada bi yanlışlık var bu işte

Bencede çok ayıp etmişsin ....
o gece yataklarını açtın yatıp uyusaydın ertesi gün kocanla sakin sakin konuşurdun yada çok sinirlendiysen odada sessizce duyurmadan etseydin tartışmanı sabah tekrar konuşur rahatsızlığını dile getirirdin
böylece ne sen nede eşin ailesine rezil olmazdı....

hakliykan haksiz duruma düsmek bu olsa gerek..tepkilerini karsindakilere koz verecek sekilde verme ve asla ve asla kimse icin kocanla kötü olma..benim sana tavsiyem bu.esin sabirliymis..sabrinda siniri vardir..sen haklisin misafir misafir getirmemeli ama söz konusu olan esinin ailesi.daha ince düsünüp daha akillica davranman.bagirip cagirmak seni hakli yapmaz tersine olur sana söyleyim..

yazdıkların bana çok saçma geldi kusura bakma. çok büyük terbiyesizlik yapmışsın. eşinin yerinde ben olsam bende sana sağlam bi tokat indirirdim. ayyy çok sinir oldum. ya o insanlar ne yaparsa yapsınlar eşinin ailesi. sen ona tokat atıyosun ailesini evden kovuyosun afedersinde sen kimsin derler adama....
bu şekilde sadece itici olursun tepkini göster. ama bizim aileden gördüğümüz bi saygı vardır. BÜYÜKLERE SAYGI...
sen bu çizgiyi çok aşmıssın ayy sinir oldumm..

rabbim aynı şeyleri sanada yaşatsında gör bakalım nasıl oluyo bunları yaşamayan bilemez tamammı ön yargılı davranmadan önce insan bi iyice anlar ben 3 aylık evliyken kaynanam ameliyat oldu altını temizledim kim yapar bunu kendi annem gibi gördüm ama o bana neler yaptı sadece bunlar olsa iyi ama doğru yaşamayan anlamaz saygıyı senden öğrenmedim saygımı bitittirenler utansın

şimdi herkes sana dicek ki ne kadar terbiyesizsin ne kadar saygısızsın ne olursa olsn onlar anası babası. Hakkı var bu yaşa getirmiş yetiştirmiş. Burda hep aynı laflar klasik işte bunlar. Benim şaşırdğım tek nokta senin eşinin bu kadar sakin kalması. Senin sinirlenmen normal olabilir seni nasıl bu hale getirdiklerini bilmiyoruz. Kimsede bilemez.

ne yaşadığını bilemeyiz tabi tam olarak ama burda yazdıklarını baz alarak söylüyorum kocan çok sabırlı biriymiş. çok ayıp etmişsiniz gerçekten. adamı yerin dibine sokmuşsunuz. "pislikler bu evden gedecekler" demişsiniz ve duysunlar diyede kapıyı açmışsınız ve eşiniz sadece sizi yatıştırmaya çalışmış sanırım kocanız sizden habersiz yatıştırıcı filan alıyor olmalı.

tepkileriniz çok ağır olmuş,ne olursa olsun kimsenin bu tavra maruz kalması inanın bana hoş gelmiyor... aynı şekilde kim olursa olsun bana sizin davrandığınız şekilde davranacak o an arkama bakmadan çeker giderimki onlar yine yatıya kalmışlar..
ayrılmayı aklınızdan geçirmeyin yeni evlisiniz birbirinize olduğu kadar ailelerede alışma sürecindesiniz ,psikolojinizin bu kadar bozulduğunun farkındasınız o halde en kısa zamanda bir uzmana gitmenizi tavsiye ederim..

Allahtan eşiniz sinirli bir insan değilmiş burda neler okuyorum valla o yüzden eşinin yönünden şanslısın bi derece. ben şeyi merak ettim kaynananla hiç konuştun bu konuyu karşılıklı yani onların kalmasından ziyade bu eve misafir çağıracaksanız lütfen ilk önce bana sorun diye bir konuşma geçti mi aranızda? bir de bence eşinin de üstüne gitme bu kadar böyle fevri çıkışlarına rağmen sana iyi davranıyosa çok ta kırma. ama tabiki haklısın sende kendine göre ama böyle kavgayla değil ciddi olarak konuş eşinle o zaman al karşına anlat derdini baktın ondan sonra olmuyor ona göre davranırsın sende artık ama şunu unutma hemen evliliği bitirmeyi aklına getirme aile olmak gerçekten kolay olmuyor canım

inan canım söyledim ağzı çok küfürlü bi kadın kaç günlük avrat oldunda ev sahipliği yapıyosun diyo oğlumun evi benimdir diyo beğenmiyosan s....tir git kapı orda dedi

Canım daha neler var demişsin eminim bu değildir arkadaslar lütfen yüklenmeyin
hemen buraya yazarken öyle hersey bir çırpıda çıkmıyor
anlattığın olayda evet sanki kötü niyetli gibi görünmüşsün ama düşünüyorumda benim alt komşumda böyle
kızcağız bıktı artık herhafta geliyorlar geç saatlere kadar sofra yemek çay bide yatıya kalıyolar
Kız terk etti adamı gitti annesinin yanına döndü hemde hamileyken
kaynansı ertesi gün damladı kadın çok azimli geldi aşure falan yaptı milleti topladı
kızın evinde kalşdılar sonra neolduysa kız geri döndü ben olanları söylemedim sormadımda
zaten hamile deşmek istemedim ama Tatlım çözüm bu değil gerçi eşinde eminim sana inat davranıyordur
Of yaa ne anlayışsız insanlar var

valla biraz abartmısın eminim çok fazla bunalmıssın ama sakın düsünürsen sende gorüceksin yanlıs oldugunu mesela esine tokat atman gerçekten affedilir gibi degil ne kadar sinirlerin bozuk olursa olsun ayrıca esinin ailesi eminim bu davranısları hakedicek kadar yüzsüzlük yapmıslardır ama tepkini bağıra cağıra degil davranıslarında belli etseydin iyi olurdu bosanacak bisey yok bence ortada esin sonucta senin yanında ve san ne istersen onu yapacak durumda söz de verdi demissin bence bu durumda bosanma sacma olur en iyisi sen biraz kendin icin biseyler yap bir terapistten falan yardım alabilirsin

Eşinizi ne kadar rencide etmişsiniz.
Kendinizi ne kadar küçük duruma sokmuşsunuz.
Eşiniz annesine kal dedi diye.
Saygı diye bir kavram da var...

rabbim aynı şeyleri sanada yaşatsında gör bakalım nasıl oluyo bunları yaşamayan bilemez tamammı ön yargılı davranmadan önce insan bi iyice anlar ben 3 aylık evliyken kaynanam ameliyat oldu altını temizledim kim yapar bunu kendi annem gibi gördüm ama o bana neler yaptı sadece bunlar olsa iyi ama doğru yaşamayan anlamaz saygıyı senden öğrenmedim saygımı bitittirenler utansın

amin canım Allah kimseye yaşatmasın. ama ne olursa olsun bana ters bir durum bu. ve bencede eşin melekmiş ssesini çıkarmamış. sen eşine ne söylersen söyle ama kapıyı açıp onu rezil etmen sebepsiz... bu forumda bi çok kadında bu dediklerini yapar bende dahil. ona da biz insanlık diyoruz Allah rızası için diyoruz. sadece misafirlik haricinde bişey bilmediğimiz içinde çoğu kişinin tepkileri benimkiyle aynı okuyunca farkedersin.
psikolojinin bozulduğunu düşünüyosun geciktirmeden doktora git derim hem kendine hemde çevrene daha fazla zarar vermemen için..

Belki sikilmis bunalmis olabilirsiniz haklisiniz ama tepkiniz siniri fazlasiyla asmis.Esinizide tebrik etmek lazim baya sabirliymis dogrusu.Bir digeride almanyada ablam abim var oraya kacayim demissinizde merak ettim bende almanyadayim buraya gelince ne olucak allah askina buraya gelen burdan kacmak istiyo siz evliliginizi bitirip abla abinizin yanina sigintimi geliceksiniz emin olun bi kac hafta sonra sizi nasil göndericeklerini düsünüceklerdir.Kayinvalidenleri bilemem ama esinden özürdileyim sinirlerinizin yiprandigini böyle olmasini istemediginizi söyleyip evliliginizi toparlamaya bakin sonuc olarak esinizle alakali cok ciddi sorunlar yok sanirim bundan sonra kim olursa olsun misafir konusunda banada danismani isterim de olsun bitsin,bi tabak kirildi diye butun takimi kiricak kadar da sinirliyseniz lütfen bi yardim alin cünkü bu hic normal degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X