kaynanamın boğaz derdi.

ilahi yaaa valla iyi en azından birinden korkuyor canım
allah kolaylık versinde
annesi bebişin canınıda sıkcan
yapma o sana yapcak artık

Kayinvalide agzinin tadini da biliyor bu arada e napsin ama ispanagi ayiklamak yikamak zor. Insanin ayakta durmaktan beli agriyor tezgahta. Lahana sarmakta zor e hazir saranida var. Aslnda dusununce kayinvaliden zeka kupu gibi vala zeki kadin
Birde bisey dikkatimi cekti esin hafta ici yokmus ve hamilesin teksin yani kayinvaliden yemekleri yapip seni cagiracagi yerde o kadar kisinin yemegiyle bulasigiyla seni ugrastiriyo. Insan biraz merhamet eder. Sende insafsiz deilsin o hazirlayip cagirsa sen zaten kurulup oturmassin illaki biseyin ucundan tutarsin

Evet zeki kadın Allah var şimdi Ama aklı yemeğe çalışıyor sürekli. Kayınvalidem yemeklerini bayağıdır kendi yapıyor bana bulaşmıyor son zamanlarda. Onun umrunda olduğunu düşünmüyorum. Ama kayınpederim nerdeyse kulağımdan tutup götürecek yukarı yemeğe içi rahat olmuyor şimdi ben burada tek yiyince adam istiyor ki hep birlikte yiyelim. Yukarı çıkktıpımdada aynen bişeyin ucundan tutuyorum softayı kuruyorum falan yine oturmuyorum. Görümcem sağolsun zaten o olduğu zaman çok nadirdir bana bulaşık yıkattığı. Sofra örtüsü bile serdirtmez ablacım sen otur dinlen diye. Anlayamıyorum o kadından ı kız nasıl çıkmış

Bu
bu kaynanaları ne yapmak lazım bilmiyorum ki. Canım benim kızmakta üzülmekte çok haklısın. Bence eşin bu duruma müdahale etmeli. Hamilesin bide benim kayınvalidem seninkinden beter maalesef. Sayesinde nefret ediyorum bütün kayınvalidelerden. Çocuğum kız olacak diye cinsiyeti belli olduğundan beri arayıp sormuyor. Allah bütün kayınvalidelere akıl, gelinlere de sabır versin. Bi de kocalara

O NE DEMEK MİŞ KIZ OLACAK DİİYE ARAYIP SORMUYOR. ERKEK OLUNCA HANEDANA ŞEHZADE Mİ GELECEKMİŞ. BAK BUNA DAYANAMAM ÇATIR ÇATIR KAVGA EDERİM. O BENİM EVLADIM ONUNDA OĞLUNUN CANI ONUNDA KANI. TERBİYESİZLİK YAPTIĞI. EŞİN NE DİYOR BU KONUYA ?

Kayinpederin insafli adammis. Aslinda olmasi gerektigi gibi davraniyo sana karsi. Gorumcende babasina cekmis muhtemelen dusunsene kayinvalidenden bi tane daha olcakti allah muhafaza vala sukretmelisin
Kayinvaliden hazir normale donmeye baslamisken sakiiiinn sakin taviz verme. Insan kendi evinin isini zor yapiyo alistirma kendi yapsin yesin.yardim gerekirse zaten ediyosun.yardimlasarak yemek yapsaniz ondada siknti yok hani kzim ben sunu sunu yapiyim sende yapabilirsen su yemegi yapsan fln dese o da tamam yani

Var var kaynım merak etme o benim ikinci kaynanam. Aşırı annesini savunur annesi neden yemek yapıyomuş ben varmışım ya. Yok ben onlara sabah işe giderken neden erken kalkıp kahvaltı hazırlamıyomuşum. Ben ne biçim gelinmişim. Ama kendisi eski sevgilinin evine evlenseydiler iç güveysi gitmeyi düşünüyordu.. ..

Ne desin garibim tartıştılar başta. Nasıl böyle yaparsın diye kızdı eşim. O da ben seni değil kendimi düşünüyorum demiş. Konu komşu kız olursa bizimkinin lafını edeceklermiş. Eşim napsın bir müddet sonra tekrar görüşmeye başladı annesiyle. 2 aydır düşük tehlikem var bebeğim sıkıntıda 15 nisanı atlatmalıyıx. Kadın bir kere olsun aramadı kavga etsen ne olcak ki insan değil böyleleri. Allah versin b... Sını

Belli canım kendini düşündüğü oğlunu veya seni düşünseydi böyle yapmazdı terbiyesiz. Hay senin konuna komşuna. Ayy canımm dikkat et kendine aman ha. Aramasın aman bırak dicem. Ama insanın aklına fena takılıyor. Allaha havale et. Hamile hamile seni böyle bu konudan üzdüğü için Allah sorsun hesabını.

bizde dediğin gibidir.kaynana oturur,işleri ve yemekleri gelin yapar

Aslında bence doğrusu kaynana yemeği yapar gelin bulaşık yıkar çay yapar. Babaannem anneme kızmıştı bi kere mutfağa girdiğinde. Ben yemek yapmayı bilmiyormuyumda benim mutfağıma girip yemek yapmaya uğaşıyorsun diye. Ananemde aynı şekil yani. Kızları gelini geldiğinde her şeyi kendiler yapar(yemek ). Bencede böyle olmalı.

Bedduada etmiyorum ama içimi çekmem ona yeter sanırım. Allaha bıraktım bende canım.

benım aılemde de oyleydı ve hep oyle yetıstıgımız ıcın, kayınvalıdem bır seyler yaparken ben kendımı cok tuhaf hssedıyorum, tabıkı elımden geldıgınce yardım edıyor, hatta tamamen yapmaya calıssam da, bu sefer de kayınvalıdem alıskın olmadıgından yadırgıyor, sanıyorum kendını kotu hıssedıyor...aman pek karısık oldu:)
konu sahıbıne de onu anlatmaya calısmıstım, oyle yetiştıyse demek, diye :)

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali yapın. Malzemeler elinde kapınızı çalınca girin koluna gel anne size çıkalım ben sana tarif edeyim sen yap. Hem sende öğrenmiş olursun sonra sen yaparsın biz yeriz deyiverin. Belliki çakal bi kadın herkese işimi gördürmeyi seviyır sizde onu bastırın. Bu arada dua edin allah var malzemesini alıp geliyorsa iyi. Birde hiç getirmeyenler var:-D

Kaynin senden buyuk sanirim canim kendinde o hakki nasi buluyomus beyzade. O kim oluyoda abisinin esine o tarz seyler soyluyo. Sen esine de kahvalti hazirlamak zorunda deilsin kaldiki ailesine hazirlicaksin nasi calisiyo bunlarin kafalari ben anlamiyorum.kaynin kayinvalidedende beter al birini vur otekine.annesi yatalakmiymista sen ona hizmetcilik yapicakmissin terbiyesiz sey. Yerinde olsam patir patir cevabini veririm hic altta kalma kayinpederde senden yana gorumcede.kimsenin seninle o tatz konusmasina izin verme.evlenirken kayinvaliye hizmetcilik edicem diye anlasma imzalamadin neticede. Kendi evleninnce karisinada oyle diyebilcek mi acaba hic sanmiyorum

Ah be canım istediği yapmaya üşendiği bi puding bi arpa şehriye pilavı bi portakallı kek bi türlü yemeği bi kavurma makarna desem ki senin dediğin gibi. Ama sen daha güzel yapıyorsun ben senin gibi yapamıyorum dicek biliyorum.

olurmu biz senin elinden yemek istiyorız de:-D ne yap et ona bırak:-D benm kayınvalidem allah var güzel yemel yapar ama bende çok güzel yaparım. Eşim kayınpederim bnmkini beğenir. kaynanam beni yemeğe çaırdığında baktım benden beklemeye başladı yapmayı. Bir yaptım iki yaptım. Sonra dedim ama olmuyı böyle ben senin elinden yemek istiyorum bi başka oluyır. Şimdi istesem de nadiren sokuyo mutfağa:-D durun size şunu yapım durun bunu yapim die:-D

Ay sorma bu beyzadem konusunda ayrı bir dertliyim. Görümcem çok kızıyor ona böyle söylediği için ama o anası gibi huyundan vaz geçmiyor. Hamileyim diye ablam bulaşık yıkatmıyor. Neden yıkamıyormuşum onun annesi üç tane doğurmuş her işide yapmış. Dedim sen karına söylersin anamda tane doğurdu diye evlende görücem senin k..çnıı dedim. Karım karım diye ayrılmazsın peşinden dedim. Evlense hiç bişey diyeceğini zannetmiyorum. Daha çok anasına yaptırır olanda bana olur. Zaten evde kayınpederimle görümcem beni tutar, kaynımla kaynanam ayrı bi dünya. İkiside koy önüne yemek semirsinler.

hahaha bak bu fikri tuttum ben yaa Tamam söz senin dediğin gibi yapıcam. İlk böyle bişi olduğunda buraya yazıcam sana.

hahaha bak bu fikri tuttum ben yaa Tamam söz senin dediğin gibi yapıcam. İlk böyle bişi olduğunda buraya yazıcam sana.
Dene dene pişman olmazsın. İlkinde başaramazsan yılma ama devam et. Eninde sonunda kabullenir. O çakalsa sen daha çakal olcaksın, o ağlıyor kendini acındırıyprmu sen daha çok ağla, o gülüyor keyif mi sürüyor sen daha çok güleceksin:-D:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…