kaynanamın boğaz derdi.

Ay nerden bildin istediği gibi olmayınca gidip kocasına ağlıyor Valla çok sevdim tavsiyelerini.

Ay nerden bildin istediği gibi olmayınca gidip kocasına ağlıyor Valla çok sevdim tavsiyelerini.
Klasik senin kaynanan:-D tipik bir model Belli. unutma sen iyi taklaştıkça onlar tepene çıkmaya çalışırlar. Sen iyi niyetle yaparsın ay yazık yapamıor edemiyor dersin o ertesş gün kızına bırak bırak sinemzt yapsın der, yapıo ne güzel der. İnsan rahata kolay alışır unutma. Malzemeyi alıp sen yap demek kolay. Tamm yemk yapmak kolay bişe değil eline yapışmaz ama arkası gelir hep,şükretmez hiç.

O laflardan sonra yyerinde olsam hic biseye karismam. Ama yazik gorumcen iyi birine benziyo onada kiyamam yani ama tavrimida koyarim. Esinle konus kardesinin bu sozleri beni cok kiriyo agzimdan bigun kotu bisey cikicak yuz yuze bakmicaz benimde sabrim var de. Uyarsin kardesini.esin tavrini koyacak ki agizlarini acamasinlar.ama bunu guzellikle anlat canim bak bugun kizsanda olanlarla dalgada gecebiliyosun ama ilerde bunlar sana iyice batmaya baslayinca tepkilerinde ona gore daha sert ve tahammulsuz olcaksin. Sen simdiden henuz sabrin tukenmemisken esinle bu durumu konus en azindan kardesini sustursun.ilerde esinlede aran acilmasin onlem almak iyidir.

Haklıısn aslında. Ama eşim bi konuştu iki konuştu kardeşiyle anasıyla. Adamda yoruldu. Artık bana diyor kalkıp bi bardak su verme kardeşime. Kalksın kendi alsın diyo. Nedense yapamıyorum. Birazda benden yüz buluyorlar bunu şu an buraya yazınca anlıyorum. Görümcem iyi çünki oda kaynanasından çekti. Zavallım en sonunda kaynansıı emeline ulaştı ayırdı bunları 7 aylık bebeğine bile bakmadı kadın. O yüzden kız hep idare etmeye uğraşıyor. Beni tutuyot çünki canı yanmış kızın. Ki özündede iyi bi insan. Dedim ya o anadan bu kız nasıl çıkmış anlayamıyorum.

e sende gidip her bir seyi yapiyorsun, sonra dert yaniyorsun.

Eşim anlatıyor annem sofrada yemek yerken kendine 2. tabağı koyardı demezdi bunuda evlatlarıma ayırayımda onlar yesin. Kaynanam öyle dese görümcem annesine kızar zaten. Allah görümceden yüzüme güldü zaten.

Bak canim esinde yanindaymis ne guzel seni ezdirmiyo sende bisey istedimi hemen kalkip yapma yani yerinde olsam kaynim bsy istedimi. Bi durur bakarim suratina.elin ayagin tutuyo hasta falan olsan getirirdim kalk bi zahmet aliver hem spor olur diye takilirdim.madem o kendinde her hakki goruyo.sende bu sekilde davran. Daha yasin cok genc zamanla inanki bunalirsin agir gelmeye baslar hiic yipratma kendini. Keske ayni binada olmasaydiniz mesafeyi hep sevmisimdir iste bu tur lackaliklar yzunden bence gerekli.
Gorumcene uzuldum allah yardimcisi olsun. Bazisi ne kadar kotu seyler yasasada baskasida benim gibi cekmesin uzulmesin demez aksine acisini yasayamadiklarinin hirsini baskasindn cikartir.gorumcen iyi biri sende uzulme yipranma diye senin yaninda.kiymetini bil herkese hakettigi gibi davran

Anlayamadım neyi yapıyorum ben ?

esin kardesime su bile verme demis, ama sen diyorsunki dayanamayip veriyorum.
Yani hizmetini yapiyorsun.

Ya da kayinvaliden emrivaki yapiyor, yapama deyip geri eline vermiyorsun.
sonra da uzuluyorsun, bunu dert ediniyorsun.

Sorununun cozumu cok basit aslinda.
Esin iyi birine benziyor, KP in de gorumcen de sana karsi deyil.
Sadece yapmiyacaksin hosuna gitmeyen seyleri o kadar.

Tatlım zaten bende buraya sizlerden akıl almak için tavsiyenize ihtiyacım olduğu için yazdım. Acaba haksızlık mı yapıyorum diye düşündüğüm için. Ama sen doğru söylüyorsun ve haklısın benim yapmamam lazım. Ve bundan sonrada tavrımı koymam lazımmış kendimi ve bebeğimi üzmeyeceğim. Teşekkür ederimm çok.

kayinvaliden 45 yasinda gencecik bir hatun.
sirf kv diye hizmet etmek zorunda deyilsin bence.

biraz az yesin kendine hizmetci tutsun.

bence kendini suclu hissetme, kendi hayatina yogunlas.
insan arasira gonulleri hos tutar yemek yapar evine cagirir filan, ya da goturur ama
her daim de senin hizmetini bekleyemez.
yasli insanlar bile yapmiyor boyle yuzssuzluk.

O zaten benim buradaki can yoldaşım. Oda kötü birisi olsaydı kafayı yerdim herhalde burada. Eşim yok yanımda zaten herkes üstüme gelseydi zaten gurbetteyim bu yaşta. Yine bakıyorum da yaşıtlarıma göre iyi idareciyim. Senin dediğin gibi yapacağım kaynım konusunda doğru söylüyorsun. Onaa anladığı dilden konuşmak lazımmış.

ayy ben evli değilim ama benimde kaynanam bunları yapıyo sen daha güzel yapıyon diyo sonra televizyon izliyo k.pederim sen oturuyon kıza iş yaptırıyon diye öyle kalkıyo ama ben rahat olayım diye yaptığını söylüyo kötü niyetle değil ama evlenince böyle mi olcak ki zaten şimdiden diyo sen benden güzel yapıyon evlenince de yapar bana bi parça ayırırsın diye normalde çok ama çok iyi anlaşıyoruz

Ayy benim kv. gördüm oralarda Bak buradan öğrendiğime göre yapmamak lazımmış.

ayy ruhum daraldı ben uğraşamam ya vallaha ama bu ne canım evlenmeden çek evlenince ayrı çek oğullarını kıskanmaları ayrı dert ben daha da bişey yapmam

Yüz vermişsiniz astarını istiyor.. Baya bencil ve düşüncesiz bir kayınvalideniz var, yaşı da genç. Seni hizmetçi sanmış, tepkini koy artık. Hayır demeyi öğrenmek lazım hayatta.. Kavga çıkar vs düşünüyorsan tersleyince, vaktim yok vs deyin yada yemekleri az yapın, tatsız yapın vs , kadını yavaştan bıktırın ki eti size pişirteceğine çiğ yemeyi tercih etsin

Yüzsüz dimi ya yaptığının adı bu sanırsam. Zaten beni endişelendirende 45 yaşında bu böyleyse 65 yaşını düşünemiyorum.

Çok bencil ya ayakta durduğumda belim ağrıyor. Bi gün hem onun evine hem kendi evime yemek yaptım.Arpa şehriye Pilavı yap dedi bana. Yapamam diyemedim. Bende senin dediğin gibi yaptım arpaları yaktım. Bastım sıvı yağı tuzu Gönderdim. Normalde hep derdi çok güzel olmuş filan bu sefer Anladı sanıyorum galiba. Hiç ses etmedi çünki.

Aynen canim alttan aldikca afedersin enayi yerine koyarlar. Bu yasina ragmen ben seni cok olgn ve yapici buldum. Ama diyorum ya herkesin bi sabri var. Sen kimseyi idare etmek zorunda deilsin.ama bu lafimi yanlis algilama ben sana herseye tavir yap kotu gelin ol demiyorum bence sen kotu gelinde olamassin iyi niyetlisin cunku.sadece kendini ezdirme.canin istiyosa kalk biseyin ucundan tut kendini zorunlu hissetme ve bunu onlarada hissettirme yoksa cok uzulursun.yaparsan senden iyisi olmaz bi kere yapmassin senden kotusu olmaz bu hep boyledir.herseyi saygi cercevesinde yurut laubali olma.bazi insanlarla fazla samimi olmaya gelmez aradaki saygiyi kaybedersin kaynini kastederek soyluyorum. Esinin uzun sure yaninda olmayisida kotu olmus bence seni biraz sahipsiz desteksiz bulmuslar.kayin geliyo surekli laf carpiyo kayinvalide desen piskinlikle isini yurutuyo.insallah esin daha iyi bi is bulurda her aksam evinde olur bu sekilde cok yipratici cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…