- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
çocugu bi olsunda kucağına alsın aynı şeyi kaynanası yapmaya kalksın bak bakayım o yuregı ne dıyecek ona ben o manzarayı gordugumde ınan bana goguslerımdekı sutler sızıyla beraber akmaya basladı ıcım acıdı o evladı ben acı ceke ceke dunyaya getırdım bu hakkı benden baskası benden ızınsız kullanamaz arkadas sut kokulu kuzu o daha ya tabıkı anneyı ayırt edıyo bıde benım bebegım yogum bakımda antıbıyotık tedavısı gordu 1 hafta benı almadılar cocugumun yanına o gun kavusmusum kadın acmıs en hassas donemde gogsunu dayamıs yok yaa buna anne olarak yuregı el verecek rahatlıyla karsılayacak annelere hayretle bakıyorum...emzirdin mi peki
Ben o kısma birşey demedim ki bitanem, ben bebeğin anneyi reddetmesi babaanneyi ister denmesine yorum yaptım.
Boş meme olayı hoş değil.
Bu arada bu bebek doğduğunda inşallah sütüm olursa emzireceğim, süt kızım olacak yavrukuşum. Ben sağıp vereceğim dedim, annesi memeden emsin dedi. Keyifle, büyük bir mutlulukla kardeşiyle paylaşacak sütü.
ne bileyim yaa ben kıskanırım heralde öyle bi manzara görsem tiksinme vs değil bildiğin kıskanırım yani, yoksa tabiki çocuğum elden ele gezsin koyunlarda uyusun sevgiye boğulsun ama emzirme anne ve bebek arasında bir bağ, yoksa şüphesiz ki kokularından tanırmış bebekler annelerini
dogru o donemde takvıye verılmesınede gerek yoktu hıcbısı bulamasa nısasta maması yapar kasıkla doyururdu cok mu zordu yanı o porsuk memeden ıyıdır ayyy o manzarayı canlandıramıyorumm allahımm nasıl bır mantıktır yaa
devam edın o cadı gelınlerdende cadılık gorursunuz baskada bısı degıl bende erkek anasıyım kendı yasadıklarımı baskalarına yasatmaya hıc luzum bulmuyorum kacıncı yuzyıldayız...
ayy öyle deme.hiç pörsük değildi kaynanamın memesi.bembeyaz pamuk gibiydi.zaten kaynanam çok güzel bir kadındı
bu kaynanalar hep böyle gıcık olmak zorunda mı hepsi aynı kaynana milletinin (annem hariç :) )
ayy hıc gulecegım yoktu ıyı allah mutlu bahtıyar etsın nıkahı esınız yerıne annesıyle kıysaydınız barı maşallah gozum yok anlaşın kaynanacıgınızlada yanı bu gıbı olayın olabılırlıgı kabul edılebılırlıgı yok gozumde saygı duyarım sızın fıkrınız
eveeet cadı bir kaynana olacağım.bu devirdeki gelinlerle anca böyle baş edebilirim çünkü
ben bebeğime mama vermiyordum ki,evde mama hatta biberon bile yoktu.kadın nereden bulup da mama verecekti ki
Kayınvalidenin adı büyük ablacım =))
Valla burada hep gelinler yazıyor, kayınvalidelerin sesi de sen ol =))
Ben senin gelininin şanslı olacağını düşünüyorum. Zaman zaman denk geliyorum yazdıklarına, son derece ılımlı, iyi niyetli daha ne olsun
Konu sahibi, aile faciası değil yaşadığın, tepkinde ölçülü olman en güzeli, tabi ki bir çocuğu sadece annesi emzirmeli ama kadıncağız yapmış bir kere, gönlünü kırmadan bunu istemediğini söylemen en güzeli. Kötü niyetli bir iş yapmış olsa sana söylemezdi zaten.
burada konuya olumsuz tepki verenlerin çoğu kendi ailesinden biri yapsa önemsemezdi bence.örneğin ben eşimin amcasının cenazesine gitmek için bırakmıştım 3 aylık kızımı gıcık görümcemde (kendi bebeğinin de kırkı çıkmıştı yani sütü de vardı)memesini vermeye çalışmış ama benim kız almamış.kızım 3 yaşında şimdi yazarken bile sinirlerim tavan yapıyor,ne saçma bir şey benim de yeğenim var hiç denemem de aklımın ucundan geçmez hatta başkasının çocuğunu emzirmek iğrenç gelir,tıpkı kızımın başkasını emmesinin iğrenç olması gibi.ama annem meme verse hiç umursamam bile...bakış açımız da önemli yani.süt anne falan bana tuhaf geliyor ama bi başkası severek birini emzirebilir.
İnşallah benim kv böyle abukluklar yapmaz
kaynanamı v kayınpdrımı severım ta kı bbeğımız olana kadar.6 kızdan sonra ılk erkek torun yre göğe koaymıolar. bugun kaynanam kndı bahsettı oğluma memesını vermeye calısmıs ama oğlum almamış. sok oldum o an bısy dıymemdım dondum kaldım. patolojik bı sevgı bu.ama cok uyuz oldum.sız olsanız ne dusunurdunuz? kendıme drt ettım kafayı yıcem. kımı babaneler hıc seevmez ama bızımkılerde abattılar yanı sızce de oyle degıl mı kızmalımıyım kızmamalıyım bılmedım. annelık duygusuyla davrandı belkı ama bılmıom ya yardımcı olun bana nolur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?