kaynanamın çocuğumu emzırmeye calısması

emzirdin mi peki
çocugu bi olsunda kucağına alsın aynı şeyi kaynanası yapmaya kalksın bak bakayım o yuregı ne dıyecek ona ben o manzarayı gordugumde ınan bana goguslerımdekı sutler sızıyla beraber akmaya basladı ıcım acıdı o evladı ben acı ceke ceke dunyaya getırdım bu hakkı benden baskası benden ızınsız kullanamaz arkadas sut kokulu kuzu o daha ya tabıkı anneyı ayırt edıyo bıde benım bebegım yogum bakımda antıbıyotık tedavısı gordu 1 hafta benı almadılar cocugumun yanına o gun kavusmusum kadın acmıs en hassas donemde gogsunu dayamıs yok yaa buna anne olarak yuregı el verecek rahatlıyla karsılayacak annelere hayretle bakıyorum...
1 ay goguslerımın ıc kanalları zedelendı cocugum 3 aylıktı farketmedım ıcten kanıyomus gogus kanallarım cocugum ıstıfra edınce kan pıhtısı kustu aklım cıkıyodu ne oldugunu anlayamadım anneme anneeee dıye bagırdıgımı hatırlıyorum acıl doktora gıttık doktor sagıcaksın ne zaman sutun kansız gelır o zaman beslıyceksın cocugunu dedı yasak koydu o donemde ne kadar mama yedırsemde cocuk benım kokumu gogsumu aradı alt komsuma rıca ettım ablacım gel kurban olayım ıcım gıdıyo gogsumu tutuo emmek ıstıyo ne olur kuzumu emzır hergun gelde dedım bu ısler boledır yanı durduk yere meme verılırmı katıllık durum yanı...

ne bileyim yaa ben kıskanırım heralde öyle bi manzara görsem tiksinme vs değil bildiğin kıskanırım yani, yoksa tabiki çocuğum elden ele gezsin koyunlarda uyusun sevgiye boğulsun ama emzirme anne ve bebek arasında bir bağ, yoksa şüphesiz ki kokularından tanırmış bebekler annelerini

Herkes aynı değil tabi ki. Çok istedim benimkinin teyzesinin sütü bitmeden gelmesini olmadı. Büyük bir keyifle izlerdim onun bebeğimi emzirişini.

ayy öyle deme.hiç pörsük değildi kaynanamın memesi.bembeyaz pamuk gibiydi.zaten kaynanam çok güzel bir kadındı

ayrıca 10 günlük bebeğe nişasta maması ağır gelebilir...

Son düzenleme:
ayy öyle deme.hiç pörsük değildi kaynanamın memesi.bembeyaz pamuk gibiydi.zaten kaynanam çok güzel bir kadındı
ayy hıc gulecegım yoktu ıyı allah mutlu bahtıyar etsın nıkahı esınız yerıne annesıyle kıysaydınız barı maşallah gozum yok anlaşın kaynanacıgınızlada yanı bu gıbı olayın olabılırlıgı kabul edılebılırlıgı yok gozumde saygı duyarım sızın fıkrınız

kocam annesine benziyor zaten

eveeet cadı bir kaynana olacağım.bu devirdeki gelinlerle anca böyle baş edebilirim çünkü
ben bebeğime mama vermiyordum ki,evde mama hatta biberon bile yoktu.kadın nereden bulup da mama verecekti ki

Kayınvalidenin adı büyük ablacım =))

Valla burada hep gelinler yazıyor, kayınvalidelerin sesi de sen ol =))

Ben senin gelininin şanslı olacağını düşünüyorum. Zaman zaman denk geliyorum yazdıklarına, son derece ılımlı, iyi niyetli daha ne olsun

Konu sahibi, aile faciası değil yaşadığın, tepkinde ölçülü olman en güzeli, tabi ki bir çocuğu sadece annesi emzirmeli ama kadıncağız yapmış bir kere, gönlünü kırmadan bunu istemediğini söylemen en güzeli. Kötü niyetli bir iş yapmış olsa sana söylemezdi zaten.

sozum meclısten dışarı kendı kaynanamdan sonra kayınvalıde lafını dahı duymak ıstemıyorum
mukemmel kaynanaları olanlara allah gulmuste bızımkısı bılgıdın yaprak dokumu fıkretın kaynanası *3 yani katlanılır gıbı degıl o yuzden herseyı batıyo bana agzından hayırlı bı laf cıkmadıgından sanırsam

Son düzenleme:

evet oğullarımı evlendireyim,kaynanaların sesi olacağım.gelin aaaa dese konu açacağım
bu arada teşekkür ederim canım.:)))

Son düzenleme:
burada konuya olumsuz tepki verenlerin çoğu kendi ailesinden biri yapsa önemsemezdi bence.örneğin ben eşimin amcasının cenazesine gitmek için bırakmıştım 3 aylık kızımı gıcık görümcemde (kendi bebeğinin de kırkı çıkmıştı yani sütü de vardı)memesini vermeye çalışmış ama benim kız almamış.kızım 3 yaşında şimdi yazarken bile sinirlerim tavan yapıyor,ne saçma bir şey benim de yeğenim var hiç denemem de aklımın ucundan geçmez hatta başkasının çocuğunu emzirmek iğrenç gelir,tıpkı kızımın başkasını emmesinin iğrenç olması gibi.ama annem meme verse hiç umursamam bile...bakış açımız da önemli yani.süt anne falan bana tuhaf geliyor ama bi başkası severek birini emzirebilir.

ben bu emzırmeye çalışan çok duydum yaa halamda yapmış hatta gelini söylemıştıde kınkançlıktanmı emzırdı dedım bende ne saçmalık dedım annemde savunmak adına bebek meme alıyormu dıye bakmıştır dedı :)) şimdi düşününce onların uçları varya bızım olmuyor yenı doğurunca ondanmı deniyorlar ne acaba dıye duşunuyorum

Kimse yutturmaya çalışmasın,kimse bebeğini babaanne bile olsa paylaşamaz..
O anda acil dışarıdan gelen bir kadın var,kaynanası o anda büyük işine yaramış şahısın..
Ne yapacaktınız,'hem kadına vermişsiniz bakın diye,kadın mecbur mu o kadar stresi çekmeye?değil..
Birde kadını tersleyecek miydiniz o halde görseniz bile?
'bırakmasaydın kızım o zaman,kafam almadı susturmaya çalıştım' diyebilirdi k.valideniz..
Kısacası eliniz mahkummuş o an susmaya.
Hem emzikli bebeği bırakıp,hemde çocuk gibi azarlamaya yüzü olmaz insanın karşındakini..
Benim işime yarayan birine nefretle bakmam mümkün değil..Eğri oturup doğru konuşalım..

Cici cici yorumlar bunlar:)

Bana en igrenc gelen sey o minicik bebegin kandirilmasi.sut geleceksanıyor emiyor emiyor süt yok.gunah yani bu yapilan. Ayrica sapıkca.kimse kusura bakmasin.o cani kandirmaktan zevk alan insan sapiktir.bebek emdikce yuzune bakip hosuna gidip gulmustur o sapik kadin. Yoksa niye emzirsin .kadinin kendinin hoşuna gidiyor cunku.agzina cakasim geldi valla.

Annen de sut mu varki emzirecek.ne alaka yani.ayni sey.bebegi kandirmaktir bu. Ben kendi anneme de kizarim hatta sok olurum.

Ay ısrarla kendi anneniz yapsa bu kadar tepki vermezsiniz diyosunuz

Ben dün bu konuyu anneme de anlattım ve burda yazdığım gibi ay ilerde sen böyle bi'şey yapsan kavga ederiz dedim güldü kızım zaten bebekler uyanık anne kokusu arıyo napsın benimkileri dedi. (ki annem 3 kızının da huyunu bildiği için büyük ihtimal yapmayacaktır.)
Bi'de ek olarak bu iyi niyetse kız anneleri niye yapmıyo da bu vakalar hep "ERKEK" annelerinden çıkıyo buna benzer kaç konu açılmıştı buraya bu sizi de düşündürmüyo mu? Ya bizim annelerimiz torunlarını kaynanalar kadar sevmiyo ya da bizim anneliğimize saygı duyuyolar.

Ayrıca konuda eltiyle görümcesinin emzirdiğini söyleyen bi'arkadaş olmuş Normalde çok efendi derler benim için ama o an gözüm döner evimden bile kovabilirim çünkü direk saygısızlık olarak görüyorum ben bunu. Dış kapının mandalı sanki anası bi'sor bakalım süt kardeş istiyo mu çocuğunun senin sütünü içmesini istiyo mu. Benim annem de emzirmiş bi'çocuğu annesinden izinsiz ama çok farklı bi'şey bu çocuğu annesi daha sütü kesilmeden terkedip gitmiş köydelermiş ozaman anneme yalvarmışlar çocuk başka bi'şey yemiyo diye öyle emzirmiş annesi de o gidiş bi'daha büyüyene kadar dönmemiş zaten.

Son düzenleme:

ayyy iğrenç yaaaaaaaaaaaaaaaaa bence eşine anlat böyle olmuş diye o konuşsun.sen konuşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…