kaynanamın çocuğumu emzırmeye calısması

Yani bence şunu bi'kabul edelim kadınlar "emzirme duygusunu" özledikleri için yapıyolar bunu(hani belki kayınvalidelerin üstünlük yarışı değildir) İyi ama bu da bebeği, torunu vs çok sevmek değil sadece bebeği ve annenin duygularını hiç düşünmeden sırf kendi duygularını tatmin etmek yani bencil bi' yaklaşım değil mi?.

İyimser düşünmeye çalıştım ama yine elimde kaldı

niye her şeyde art niyet ya da menfaat arıyorsunuz,bazı şeylerin sevgiden yapıldığına niye inanmak istemiyorsunuz.ben kaynanamı annem gibi gördüm,annem gibi davrandım.kaynanam da beni olmayan kızının yerine koydu.birbirimize art niyet beslemedik.kaynanam da ben de birbirimize yaptıklarımızı sevgiyle yaptık.

biz ailecek birbirine düşkün kişileriz.benim annem de kaynanamı çok severdi.benim yetişemediğim yerde gidip kaynanama işlerinde yardım ederdi.bunları hiç bir maddiyat karşılamaz.kaynanam da annemi çok severdi.2 dünür birbirini el üstünde tutardı.inşallah benim de böyle dünürlerim olur.

Son düzenleme:

Anneyi kıskanıp,çocuğun ağzına memeyi dayıyorlar ki,babaanneyede kanı sıcak olsun,büyüsede yarı anne gibi görsün,diye düşünüyorlar büyük ihtimal..

Batıl inanç tamamen,sanmıyorum ki emzirme duygusunu özlesinler:)Bunca memesi pörsümüş kadın,haline bakmadan emzirme duygusunu tekrar yaşamak istemez sanki:)

Tamamen torununun cana yakın olsun mantığı..

SAÇMA..CAHİL KAFA..PÖRSÜK MEME:)

Neyse,herkese iyi geceler.

resmen iğrendim süt olmayan meme neden bebeğin ağzına verilir ??amaç ne ?? annem dahi yapsa istemem kızarım emzirmeyi özleyen bebek doğursun:)) saçma sapan işler yapmasın

böyle dahiyane fikirler nedense hep babaannelerden çıkıyor.

Çünkü kız anneleri torunlarını okadar içten sütü olsa verecek kadar sevmiyo Of pollyanna olsam yine böyle iyimser düşünemem bu emzirme merakını Markete gidene kadar emanet edilen komşu bebelerini de emzirmeye çalışalım annesi gelirse durmuyodu çok ağladı deriz o normalse bu da normal zira ikisi de annesi değil.

neresinden tutsan normal deil başkasının bebeğine meme vermek hele ki boş memenin hiç bi akıl alır yanı yok henüz anne deilim ama anne olunca annem dahil kimsenin böyle bi hareket yapmasına katlanamam .k.validem böyle bi işgüzarrlık yapsa münasip bi dille hoşlanmadığımı söylerim.çocuğa herkes bakar,sever,sakinleştirir ama emzirmek annenin görevi(sütü yoksa mama verilir) herkes kendine ait olana karşı görevlerini yerine getirmeli bi annenin misyonunu üstlenip meme vermek lüzumsuz herkes kendi alanını aşmadan yardım etmeli bebeğe bakıyorsa bile

Egem abla Allah gönlüne göre versin, ama bu zamanda böyle bir tablo çok zor...

Gercekten anneanneler asla boyle hadsizlikler yapmiyor niyeyse.. benim annem de aslaaa yapmaz boyle bir sacmalik aklina bile gelmezz ama olduki yapti diyelim ayni tepkiyi anneme de gosteririm kim yaparsa yapsin tepkim cok agir olur! Iyy dusundukce midem bulaniyor igrenccc!

kadınlar kulübünde bu konulara bi kaç kez rastladık gerçekten de baş kahramanlar hep babaanneler bu konularda linki vermeyi bilmiyorum ama doğum değil k.validem mahvetti diye bi konu var o da beter

kadınlar kulübünde bu konulara bi kaç kez rastladık gerçekten de baş kahramanlar hep babaanneler bu konularda linki vermeyi bilmiyorum ama doğum değil k.validem mahvetti diye bi konu var o da beter

Merak edip baktım link bu: http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/293038-do287um-de287il-kaynanam-mahvetti.html
ama bence olay biz kadınlarda bitiyo. Şahsen ben büyük konuşmayım ama eşimle boşanacağımı bilsem yine de bunlara susup oturmam 9 ay karında taşıyan ben olucam dış kapı mandalı değil. Şimdi böyle bi'sözde anneye saç baş dalsan yine için soğumaz böyle iyilik olmaz olsun okurken bile sinirlerim gerim gerim gerildi. Ben böyle bi'insana saygı duymam.

Meme , kadının en erojen bölgelerinden biridir. Bu bölgeden alınan haz , doğumla beraber şekil değiştirir. Cinsel haz gidip yerine çocuğunu beslemenin verdiği mutluluk alır. Emzirme dönemi bitince , memeler de yavaş yavaş tekrar cinsel haz alma , tahrik olma organı pozisyonuna geri dönerler. İşte sırf bu yüzden, süt gelmeyen bir memenin çocuğun ağzına tıkılması bana göre de sapıklıktır. Kaldı ki , eğer yanlış hatırlamıyorsam konu sahibinin oğlu 1 yaşında, avutmak oyalamak için başka hiçbir yol bulunamayacak bir yenidoğan değil.

Hem bilimsel hem kişisel yorumumu yapıcam.

Bilimsel olanı; yanlış, çok yanlış. Emzirme döneminde çocuk tek ve sürekli bir kişiden beslenmelidir ki insanlarla güvenli sağlam ilişkiler kurabilmesi için. İzin vermeyin, doğrusunu yapıyorsunuz. Bebek bilmeli kim anne kim ona besin sağlar kim hep ordadır kime güvenmelidir.

Şahsi yorumum: Iyy, iğrenç.

3 yaşındaki koca bebek olan erkek kuzenim halamı emmek isterdi halam artık süt gelmediğinden, çocuk büyüdüğünden kızardı. Sonuç mu babaannenin sesi duyulurdu "oğluuuuummmm gel annemmm beni em sen" çocukta gider eme eme uyurdu boş memeyi of kusasım gelmişti o görüntüyü görünce.

Tamamen sacmalik yani
Benim.kv ninde annemimde birinin 5 birinin 4 torundan sonra ilk erkek torunlari oglum ama hoc boyle sacma seyker yaomadilar
Kaldiki eltim dogum yaptiginda bir kv daha yeni dogmus evlada gogsunu emmesi icin vermis kv cok kinamisti hala unutamaz o kadini kizar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…