• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin dişleri😂🤦‍♀️

Yarim saat önce aradi yolda gidiyorum doktora dedi,anne dedim gidiyosan git ama soyledim gene soylim sana bizden para çıkmaz,oğluna ayip ediyosun dedim.
Kocama soyledim,ne yapiyosa yapsin bu hareketinden sonra bir kuruş göndereceğim varsa da göndermem,bizi resmen yok sayıyor essek basi miyim burda dedi.
Baya kızdı,öpücükle halletsin işini,bu ne ya parami s*cyoz diyo.Bana da ararlarsa bi daha açma sakın dedi,bende arada kalıyorum dedim,senlik bi durum yok kendini üzme bosver konusma sorsalar kocam izin vermedi dersin dedi.Pehh sabah sabah ya 🤦‍♀️
E tamam işte,eşinizde aradığında açma demiş.Siz de ısrarla açıp sinirlerinizi bozmayın.Hamile halinizle bu saçmalıklarla uğraşmayın bir de.Bence kayınvalide sizin bu sabırlı tavrınızdan bu kadar yüz buluyor.Ben olsam bu kadar ısrara,emrivakiye sizin kadar ılımlı yaklaşamazdım.

Off ne güzel bir meslek her gün olsa her gün yerim lahmacun 🥰 yani merak etmemin nedeni o kadar kazanıyor mu? Resmen kadın bencilin biri. Siz hiç muhattap olmasın eşiniz arayıp konuşsun
Valla ilk zamanlar cok yediğim icin suan azaldi lahmacun sevdam🤣iyi kazanıyor cok şükür ama bizimde masrafimiz aşırı fazla.Zaten arasada acmam artik oğluyla muhattap olsun banane😂

Yarim saat önce aradi yolda gidiyorum doktora dedi,anne dedim gidiyosan git ama soyledim gene soylim sana bizden para çıkmaz,oğluna ayip ediyosun dedim.
Kocama soyledim,ne yapiyosa yapsin bu hareketinden sonra bir kuruş göndereceğim varsa da göndermem,bizi resmen yok sayıyor essek basi miyim burda dedi.
Baya kızdı,öpücükle halletsin işini,bu ne ya parami s*cyoz diyo.Bana da ararlarsa bi daha açma sakın dedi,bende arada kalıyorum dedim,senlik bi durum yok kendini üzme bosver konusma sorsalar kocam izin vermedi dersin dedi.Pehh sabah sabah ya 🤦‍♀️
Oğlunun huyunu suyunu bildiği için sizi araya sokmaya çalışıyor. Telefona çıkmayın. Eşinizi dinleyin.

Soyledim eşime,ya diyorum bi 10 bin gonder bende para yok diyo ama var biliyorum da.
Eşim hep destek çıkıyor ailesine.
Oda benimde bi ailem olduğunu unutuyolar diyo kiraciyim,onlar yüzünden ev falan alamadim diyip sinirleniyo arada kaldim bende.Dısler 80 bin olmus evet.Baya uçuk ama doğru.

Yazık siz niye arada kalasınız, durum çok garip değil mi..
Bu durumda en büyük gariplik elbette kaynananızda, ama ikinci suçlu da eşiniz.
Arayıp 'benim eşimi neden böyle bir şeye alet ediyorsun' diyemez mi. Eşim olsa çıldırırdı..
Açıkçası ben de annemin eşimi aradığını duysam, inanın açar sorarım 'niye eşimi arıyorsun bunun için' diye.
Çok garip çok, acaba burada daha neler göreceğiz..

Back
X