- 21 Kasım 2017
- 29.204
- 127.431
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvaliden ararsa tamam anne oğlun senin içim böreğini satmaya gitti dersin. Yoksa bizden alacağın para 40 kuruş dur.Herkese merhabalar kızlar,konu açıp açmama konusunda kararsız kaldim ve en son açmaya karar verdim.Neyse başlıktan anladığınız gibi konu kv dişleri.Kv dün beni aradi pazartesi dişlerimi yapacam diye,tamam dedim anne yap dişlerini diş önemli dedim.
Neyse 80 bin TL tutuyor dedi 40 bin TL senjn kocan göndersin bana,40 bin TL de diğer oğlan göndersin dedi,şok oldum 10 deil 20 deil 30 deil 40 40.Anne dedim oğlunu ara kendin söyle bütçesi yetiyorsa sana yardim etsin ama sanmıyorum bizde bebek bekliyoruz tüp bebek falan yaptık vs.dedim.
Yok dedi sen söyle,neyse aksam eşim geldi anlattım,ben gönderemem ki,ben o kadar tedavi gördüm sıkıntı çektim onlar birgün bana destek oldumu dedi,bende sen bilirsin ben karışmıyorum dedim annendir kendin çalışıp kazanıyorsun dedim.Neyse kaynanam bugün aramış beni,valla ben yarin gidiyorum mecbur yapacam dişlerimi parayi söyle göndersin dedi.
Anne dedim kendin ara söyle adam yok diyo nerden getirelim sana 40 bin TL dedim.
Trip atıp küstü eltim mesaj atti yarin gidecek valla kafaya koymuş diyo.
Kiz ne yapim ben şimdi,oğlunu da aramiyo ha bire benim arayip para istiyo sanki ben çalışıyorum ya,hamilelik hormonları zaten tavan bende bide bunlar çıktı.![]()
Takma disini orda burda unutan bir insandan bahsediyoruz. Kaliteli taktirilsa bile bakimi sikintili diyorum, merdiven altinda yaptirsin ya da dissiz gezsin demiyoruzDisi yoksa napsin, dis kanal tedaviye ve dolguya musait degilse mecbur implant yapilir, dişsiz mi gezecek. Iyi yerde yaptirilirsa sikinti olmaz, onlarda marka markadir. Kaliteli taktiracaksin. Iyi fiyat bile almis zirkonyum kaplama ve bol implantli bir disi 150 bine yaptiriyor tanidigim
Kapyacak dis yoksa zaten implant yapılıyor ama once disi kurtarmaya bakilir (kanal tedavi,dolgu kaplama vb.) Kaplama olmasi icin kaplayacak bir kok lazim. Eger dis komple yoksa ve kok curukse ve kurtarilmiyorsa mecbur implant oluyor.Napacak bu yastan sonra implanti canim. Implant dedigin hem cok zahmetli ve yorucu bir tedavi. Kaplama protez neyine yetmiyor. Ben genc kiz halimle hem implanttan korktugum hem de maddi durum el vermedigi icin bisuru kaplama protez yaptirdim zamaninda cok da memnunum. Ille de implant yaptiricam demek simariklik. Kaplama proteze el verisli olmayan bir iki diş olur implant yaparsin ama butun agiz implant yaptirmak cok mantikli da degil zaten Ne kadar korkunc bir tedavi o
Iki implant ortasi kopru kaplama ile sadece iki implant yapilarak 5 diş onarilabiliyor. Bin cesit alternatif tedavi var yani. Sanki ekran yüzü olacakmis gibi gidip olmayan parasıyla kendine en kral tedaviyi secmesi cok cirkin bir hareketKapyacak dis yoksa zaten implant yapılıyor ama once disi kurtarmaya bakilir (kanal tedavi,dolgu kaplama vb.) Kaplama olmasi icin kaplayacak bir kok lazim. Eger dis komple yoksa ve kok curukse ve kurtarilmiyorsa mecbur implant oluyor.
Benim yorumum konu sahibinin, kv'sine degildi yalniz. Parasi olan yaptirir zaten komple agza impant yapiliyor da demedik. Implant disi kurtarilmayacak olanlar icin guzel uygulama, zirkonyum, yaprak model en guzeli ve dogali. Parasi olmadan girilecek isler degil tabi. Disimi yaptiracaksam yapay durmasini istemem :)Iki implant ortasi kopru kaplama ile sadece iki implant yapilarak 5 diş onarilabiliyor. Bin cesit alternatif tedavi var yani. Sanki ekran yüzü olacakmis gibi gidip olmayan parasıyla kendine en kral tedaviyi secmesi cok cirkin bir hareket
Seni niye ariyor ki ya. Para gibi konularda neden muhatap oluyorsun. Oglu da verme taraftari degil yarin çıkıp gelin verdirmedi dicek cirkeflik yapacak. Hic muhatap olma. Oglu desin ne sacmaliyorsun diyeYarim saat önce aradi yolda gidiyorum doktora dedi,anne dedim gidiyosan git ama soyledim gene soylim sana bizden para çıkmaz,oğluna ayip ediyosun dedim.
Kocama soyledim,ne yapiyosa yapsin bu hareketinden sonra bir kuruş göndereceğim varsa da göndermem,bizi resmen yok sayıyor essek basi miyim burda dedi.
Baya kızdı,öpücükle halletsin işini,bu ne ya parami s*cyoz diyo.Bana da ararlarsa bi daha açma sakın dedi,bende arada kalıyorum dedim,senlik bi durum yok kendini üzme bosver konusma sorsalar kocam izin vermedi dersin dedi.Pehh sabah sabah ya![]()
Allahım yarabbim benim kocam da böyle olsun amin aminYarim saat önce aradi yolda gidiyorum doktora dedi,anne dedim gidiyosan git ama soyledim gene soylim sana bizden para çıkmaz,oğluna ayip ediyosun dedim.
Kocama soyledim,ne yapiyosa yapsin bu hareketinden sonra bir kuruş göndereceğim varsa da göndermem,bizi resmen yok sayıyor essek basi miyim burda dedi.
Baya kızdı,öpücükle halletsin işini,bu ne ya parami s*cyoz diyo.Bana da ararlarsa bi daha açma sakın dedi,bende arada kalıyorum dedim,senlik bi durum yok kendini üzme bosver konusma sorsalar kocam izin vermedi dersin dedi.Pehh sabah sabah ya![]()
Size neymıs kaynananın dıslerındenHerkese merhabalar kızlar,konu açıp açmama konusunda kararsız kaldim ve en son açmaya karar verdim.Neyse başlıktan anladığınız gibi konu kv dişleri.Kv dün beni aradi pazartesi dişlerimi yapacam diye,tamam dedim anne yap dişlerini diş önemli dedim.
Neyse 80 bin TL tutuyor dedi 40 bin TL senjn kocan göndersin bana,40 bin TL de diğer oğlan göndersin dedi,şok oldum 10 deil 20 deil 30 deil 40 40.Anne dedim oğlunu ara kendin söyle bütçesi yetiyorsa sana yardim etsin ama sanmıyorum bizde bebek bekliyoruz tüp bebek falan yaptık vs.dedim.
Yok dedi sen söyle,neyse aksam eşim geldi anlattım,ben gönderemem ki,ben o kadar tedavi gördüm sıkıntı çektim onlar birgün bana destek oldumu dedi,bende sen bilirsin ben karışmıyorum dedim annendir kendin çalışıp kazanıyorsun dedim.
Neyse kaynanam bugün aramış beni,valla ben yarin gidiyorum mecbur yapacam dişlerimi parayi söyle göndersin dedi.
Anne dedim kendin ara söyle adam yok diyo nerden getirelim sana 40 bin TL dedim.
Kiz ne yapim ben şimdi,oğlunu da aramiyo ha bire benim arayip para istiyo sanki ben çalışıyorum ya,hamilelik hormonları zaten tavan bende bide bunlar çıktı.![]()
Pide lahmacun ustasıO kadar merak ettim ki eşiniz ne iş yapıyor![]()
Sen iyi ara oğluna soyle demişsin ben bebek beklerken en masraflı zamanımda 40 bin değil annemin dişlerine kendi disime bile harcamaz öyle hi mebla bizden çıkmaz bize güvenme boşuna der telefonu kapardimHerkese merhabalar kızlar,konu açıp açmama konusunda kararsız kaldim ve en son açmaya karar verdim.Neyse başlıktan anladığınız gibi konu kv dişleri.Kv dün beni aradi pazartesi dişlerimi yapacam diye,tamam dedim anne yap dişlerini diş önemli dedim.
Yok dedi sen söyle,neyse aksam eşim geldi anlattım,ben gönderemem ki,ben o kadar tedavi gördüm sıkıntı çektim onlar birgün bana destek oldumu dedi,bende sen bilirsin ben karışmıyorum dedim annendir kendin çalışıp kazanıyorsun dedim.
Neyse kaynanam bugün aramış beni,valla ben yarin gidiyorum mecbur yapacam dişlerimi parayi söyle göndersin dedi.