Kaynanamın düşüncesizliği beni öldürecek

sblnstml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
196
4
46
İstanbul
yhaaa kızlar benim yarın ve öbürgün final sınavlarım var ve kaynanam bugün uzun yola çıkacak görümcemle ve bana açma ve kek yap bana dedi yaaaaa ( beni eski topiklerimden bilen bilir yaparım esirgemem ama finalimm var yaaaa ne kadar anlayışsız bir kaynanam var benim sinir krizi geçiriyorum. kızı yapsa eline mi yapışır yaaaa :84: zaten stresliyim sınavlardan dolayı şimdi birde iki saat açma kek yapmaya uğraşıcam. Allahım sabırrrr . başkası olsa yemin ediyorum onlara değil kek yapmaz suratlarına bakmaz da işte napıyım meleğim ben melek vallahi öbür dünyadaki yerimi hazırlıyorum işte :97: eski topiğimi okursanız anlarsınız arkadaşlar çok basit görünebilir ama gerçekten onlara değil bişey yapmak suratını görmek istemiyorum da işte napcaksınız gülü seven dikenine katlanıyo

merhaba eski konularını bilmiyorum ama bakıcam şimdi ama buraya yazana kadar çoktan yapmıştın benden söylemesi

hoş ben babama suratsız diyen kayınvalideme bişey yapmak istemem bu arada sınavlar ne zaman çokmu yakın yoksa eylüldekindenmi bahsediyorsun?

İlişkinizi bilmiyorum,sadece bu konuya göre yazıyorum.
Ben olsam hazır kek alıp verirdim.
"Kusura bakmayın sınavım vardı,çalışmam gerekiyordu.Biliyorsunuz geleceğimi etkileyecek bir sınav" derdim.
Bazen yalın gerçeklik yeterli olur.

kek yapmanız yarım saatı almaz ..ama yınede yapmak ıstemıyorsanız sınavlarım var yapamam deyın

en yakın pastaneye gidip bi kek iki açma alır koyacaksınız, sonra da oturup dersinize çalışacaksınız, finalim var size afiyet olsun dersiniz. ev keki yemezse ölmez sanırım zatı şahaneleri

merhaba eski konularını bilmiyorum ama bakıcam şimdi ama buraya yazana kadar çoktan yapmıştın benden söylemesi

klavyeyi on parmak kullandığım için yazmak 1 dk mı aldı ama hamur işleri öle kolay işler değil ki bilgisayar açık ders çalışıyorum

hoş ben babama suratsız diyen kayınvalideme bişey yapmak istemem bu arada sınavlar ne zaman çokmu yakın yoksa eylüldekindenmi bahsediyorsun?
canım benim ki açıköğretim değil uzaktan eğitim ist.üni ve sınavlarım yarın ve öbür gün 2 günde 9 dersten sınava giricem ve delirmek üzereyim.

kek yapmanız yarım saatı almaz ..ama yınede yapmak ıstemıyorsanız sınavlarım var yapamam deyın

sorun kek açma değil sorun bu stresimin içinde kaynanamın bana hala iş buyurmaya çalışması ve geçmişte yaşadıklarımı içimden atamayışım eğer gerçekten iyi bir kaynana olsaydı derslerimin hepsinden kalıcağımı bilsem yine yapardım gözüm görmezdi ama haketmiyo işte. bu arada benim burda ne işim var ya ders çalışmaya gidiyorum ben yorumları yarın okur cevap veririm artık delircem yaaa vallahi koptu kayışım

canım benim ki açıköğretim değil uzaktan eğitim ist.üni ve sınavlarım yarın ve öbür gün 2 günde 9 dersten sınava giricem ve delirmek üzereyim.

yok yapma zaten vazgeçtim babacığına suratsız adam demiş diğer görümcen yapsın dersim vardı falan filan dersen ömür boyu konusur ama bunuda düşünerek görümceyle yaptık de bari

sınavlara hazırlanıyorum hiç vaktim yok yapamam dersen ne olur ki:44:
yani gerçekleri söyle zaten şu durumda senden bunu istemesi bile saçma
hem kendi neden kekini açmasını yapmıyor senden istiyor insanları anlamakta zorlanıyorum artık

kaldırıp bi tarafını kendi yapıversin
ben olsam yapmam valla
bazen sınavlarda yarım saat çalışmak bile önemli oluyo

canım kayınvaliden belki de düşünememiştir haklısın, finali olanın halinden finali olan anlar diyeyim :)))
ama bir kek, bir açma iki saatini alır en fazla, hem çalışmanın arasında dinlenmiş olursun, öyle düşün canım :)

bunumu sorun ettin cnm benim 1 yasında küçük oğlum var çok hareketli hiç durmuyo ama bana şunu yap bunu yap deyince severek yapıyorum çünkü en sevdiğim iş yemek yapmak hamur işi yapmak 1saatini bile almaz yapıcakların

Kızlar,anlaşılan yemek yapmayı sevenlere zahmet gibi gelmiyor haklı olarak.
Ama mesela ben de mutfak işi sevmem.
Bütün gün temizlik-ütü yapayım ama mutfak denmesin :)
Hele siparişle olursa iyice eziyet gelir herhalde.

düşüncesiz şeyler...
işte kaynananın ve kendi annenin arasınındaki farklar çıkıyor ortaya.

biz onlar için el kızıysak onlarda biizm için el karısı o zaman..

ben olsam yapmazdım. ders çalışıyorum derdim yada gider bir pastaneye ne lazımsa alırdım.

Annen istese ki ( bazı annelerde anlamaz sınav derdinden ... ) yapmazmısın?
Yap büyüklük sende kalsın, yapmazsanda içinde kalacak huzursuz olacksın.
Giitiği yerden gelincede söylersin bu gibi durumlarda hiç bir şeyle meşgul olmak istemediğini vs. vs.
Bu arada umarım finallerin güzel geçer.

Son düzenleme:
arkadaşım ne varki kek yapmaya hazır yufka alırsın ondanda bi tuzlu yaparsın.akşam eşinede ayırırsın akşam yemeğin hazır olur bunda bu kadar büyütcek bişey yok her ne kadar aranız kötüde olsa yapılmıcak bişi değil.çok rahatsız ediyosa durum seni sınavım var dersiniz.sinir krizi geçircek bişey yok bence bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…