Kaynanamın düşüncesizliği beni öldürecek

kayınvaliden iyiliği hak etmeyen bir insan olmalıki sana onun için bişeyler yapmak eziyet geliyor. haklısın anlıyorum seni. ama şimdi yapmazsan sorun çıkar eminim. bir keki yapmadı ağzımızla istedik derler. anlayışsız insanlarla uğraşmak zor.

2 günde 9 tane final sınavına girmenin ne demek olduğunu yaşamayanların seni anlamasını bekleme , otur ve derslerine odaklan. telefonumu bile kapatırdım yerinde olsam.üniversitede öyle yapardım, aileme ve eşime(o zaman sevgiliydik sadece) ders çalışacağım telefonumu kapatıyorum diye haber verirdim, gerisi de aramasın zaten final dönemimde diye düşünürdüm.

Keşke herkesin derdi böyle küçük olsa

MAdem canınız yapmak istemiyor kusura bakma işim var görümcem yapsın diyin . .
Minicik bir cümleyle anlatablirsiniz derdinizi. . Kayınvalideniz düşünmemeiş olabilir sınavınızı . . Bu çok normal bence .O hatırlamdysa siz hatırlatırsınız 9 dersten sınava gireceğinizi
Ayrıca bi kek bi açma yapmk En fazla 1 saatnizi alır .Ayrıca tek size değil görümcenizede sölemiş .Bir Elin nesi var iki elin sesi var :92:

kayınvaliden yap dedi diye yapmak zorunda değilsin
hazır kete kek vs al ver....
sınavına odaklan sen o daha önemli
zaten bu kaynanalara dediklerini yapsanda yapmasanda yaranılmaz....

yok yapma zaten vazgeçtim babacığına suratsız adam demiş diğer görümcen yapsın dersim vardı falan filan dersen ömür boyu konusur ama bunuda düşünerek görümceyle yaptık de bari

canım benim görümce 1 saatlik uzaklıkta evli ama yaptım söylene söylene yaptığımdan mıdır nedir süper oldular

sorun istemesi değil canım benim düşüncesizliği benim yarın ya çok uzak değil yarın finalim bak koptu kayışım ders çalışamıyorum moralim bozuldu çok anlayışsızlar çok diğer topigimi okursan anlarsın.

canım sana sadece diğer topigimi okumanı tavsiye edicem.birde iş yapmak değil beni sinir eden düşüncesizliği

kızlar dua edin bana nolur kalmıyım bütünlemelere... derse odaklanmam lazım artık ben kaçıyorum duanızı eksik etmeyin.

hmmm okumadığım için bilmiyorum ozaman afedersin cnm

kek yapıver canım o kısa sürüyo..açmayıda yapamadım borcum olsun önümüzdeki hafta yaparım de tatlı dille..surat yaparsada kendi bilir..kek yapmış olcaksın sonuçta açmayıda yemiyiversin bişey olmaz..

canim benim yapmak istememekte haklisin önceki konunu bildigim icin ben olsam bende yapmazdim...ne o öyle ne sana nede ailene saygilari var kaynanan bide bir büyük olarak öyle olmasini anliyamiyorum bence bosver hic birseyi kafaya takma taktikca senin morelin bozuluyor o yüzden bosver gitsin

Çok saçma gerçekten kayınvaliden senden ne yapmanı isterse şartlara bakmadan onu yapman gerekiğini falan mı sanıyorsun sen? Yaşın kaç senin küçüksün galiba annen de mi uyarmadı seni onların kölesi olmadığın konusunda? Yapamam anne yarın sınavım var dersin yapmazsın. Buna bozulursa asıl anormallik ondadır zaten. Ha bu arada senin geleceğini umursamayan insanla aran bozulursa da bozulsun zaten sana faydası yok zararı var demektir. Ezdirme kendini. Yapmak istemediğin hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin.Kimseyi de tepene çıkarma köle isaura modunda.Şaka gibi valla.

28 ime girdim sorun yaş küçüklüğü değil kaynanamın o ne derse yapmaya mecburmuşum gibi tavrı hali ve düşüncesizliği. Allaha havale ettim eşim için susuyorum ve yapıyorum canım yoksa kendileri kredilerin kına günümde doldurdular aslında.

Şu anda yapılacak pek de birşey yok aslında.
En başta sana söylediğinde''anne kusura bakma bu defalık beni mazur gör,
sınavlarım olmasa yapardım bilirsin ama son gün çalışmam lazım''demeliydin.
Ya da hazır alıp verebilirsin.Mazeretinide bildirirsin verirken.
Konu keki,böreği değil de istenecek zaman değil yani.
Eğer o düşüncesizlik yapıp,senin için önemli birşeyi böylesine umursamıyorsa
senin de hazır alıp vermene çok takılacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…