yap, içine de birkaç müshil at
bak bakalım bir daha istiyormu
çok fenayım çokk
yok yapma zaten vazgeçtim babacığına suratsız adam demiş diğer görümcen yapsın dersim vardı falan filan dersen ömür boyu konusur ama bunuda düşünerek görümceyle yaptık de bari
bunumu sorun ettin cnm benim 1 yasında küçük oğlum var çok hareketli hiç durmuyo ama bana şunu yap bunu yap deyince severek yapıyorum çünkü en sevdiğim iş yemek yapmak hamur işi yapmak 1saatini bile almaz yapıcakların
Keşke herkesin derdi böyle küçük olsa
MAdem canınız yapmak istemiyor kusura bakma işim var görümcem yapsın diyin . .
Minicik bir cümleyle anlatablirsiniz derdinizi. . Kayınvalideniz düşünmemeiş olabilir sınavınızı . . Bu çok normal bence .O hatırlamdysa siz hatırlatırsınız 9 dersten sınava gireceğinizi
Ayrıca bi kek bi açma yapmk En fazla 1 saatnizi alır .Ayrıca tek size değil görümcenizede sölemiş .Bir Elin nesi var iki elin sesi var :92:
Dışarıdan al istersen, pastaneden falan.
"İlle de elinde yapsaydın" demez herhalde.
sorun istemesi değil canım benim düşüncesizliği benim yarın ya çok uzak değil yarın finalim bak koptu kayışım ders çalışamıyorummoralim bozuldu çok anlayışsızlar çok diğer topigimi okursan anlarsın.
kızlar dua edin bana nolur kalmıyım bütünlemelere... derse odaklanmam lazım artık ben kaçıyorum duanızı eksik etmeyin.
allah zihin açıklığı versin cnm baska şeyler düşünme kafandan geçirme ne okuyosun bu arada
Çok saçma gerçekten kayınvaliden senden ne yapmanı isterse şartlara bakmadan onu yapman gerekiğini falan mı sanıyorsun sen? Yaşın kaç senin küçüksün galiba annen de mi uyarmadı seni onların kölesi olmadığın konusunda? Yapamam anne yarın sınavım var dersin yapmazsın. Buna bozulursa asıl anormallik ondadır zaten. Ha bu arada senin geleceğini umursamayan insanla aran bozulursa da bozulsun zaten sana faydası yok zararı var demektir. Ezdirme kendini. Yapmak istemediğin hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin.Kimseyi de tepene çıkarma köle isaura modunda.Şaka gibi valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?