Kaynanamin eltimi kiskanmam icin cabalari

Sevgiselimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
9
5
1
33
Slm kaynanam ile karşılıklı komsuyuz geldi oturdu karşı daire ye neyse kaynim mühendis ve sevgilisi var evlenmek istiyorlar çok tatlı ve güzel bir kız maşallah Allah ona ne istiyorsa versin ama kaynanam ben onu kıskanayım diye ne yapacağını şaşırmış durumda benim eşim işçi asgari ücretle geçiriyoruz geçen gün kaynanam bana gelmiş kaynimin ona aldığı pırlanta yi gösteriyor bende ama çok güzelmiş güle güle kullansın dedim kaynanam da kızı istemeye giderken sende senin yüzüğünü tak dedi benim pırlantam mi varki anne dedim varsa şu sana taktığımız yüzük dedi 14 ayar 13 senelik yüzük satsam 50 lira etmez yani sende onu tak hava atarsın dedi bozuldum bana züğürt gelin demediğimi kaldı seni yeni gelinim den uzak tutacam demediğimi kaldı gelip gidip 7eni gelinim yeni gelinim diye nispet yapmadığımı kaldı bana yapmadığı şeyleri ona şunu yapacam bunu yapacam demediğimi kaldı evime ailemin gelmesini istemez gittiğim geldiğim komşulara karışır çocuk yetiştirme tarzımı begenmez bi kere oğlu beni dovdu 17 yaşında gelinken ben neyse bende aileme gittim kaynanam akşam annemin babamın yanında sen gelmezsen oğluma senden iyisini alırım dedi bu kadından nefret ediyorum artij

Aile apartmanı falan mı ora? böyle burnunuzun dibine girmiş oturmuş karşı daireye🙄
Başka uzak bı yere taşınma ihtimaliniz yok mu?Okuyunca ben bile irite oldum kaynananızdan, ya sabır çekin ne diyim 🤷

Yok hayatım aile apartmanı değil ben kirada oturuyordum kooperatif yazıldım kaynanam da yazıldı kendi evi vardı ama neyse benim evim çıktı kaynanama başka apartmandan çıktı bu gitmiş değiştirmiş onun evine benim karşı dairemden çıktı hemen geldi oturdu

Yok hayatım ben kooperatif yazıldım oda yazıldı evim çıktı benim onunda baksa apartmanda çıktı sonra gitti degistirdi benim karşı dairemden olsun diye hemen geldi yerleşti karşıma yaşlanınca bana bakacaksın diye de bir direntmesi var

Yok hayatım ben kooperatif yazıldım oda yazıldı evim çıktı benim onunda baksa apartmanda çıktı sonra gitti degistirdi benim karşı dairemden olsun diye hemen geldi yerleşti karşıma yaşlanınca bana bakacaksın diye de bir direntmesi var
Bı daha öyle derse, yaslanınca pek sevgili yeni gelinin bakar diyin sizde:KK70:

Canım siz de mesafe koyun aranıza evinize sık gelip gitmesinden rahatsız olduğunuzu belirtin olmadı o gelince hiiç oralı olmayın mesajı alır o

Ben gitmiyorum zaten cnm geliyor oturuyor benim evimde kendi edilmiş gibi ben yokmuşum gibi davranıyor baş köşeye kuruluyor
Tamam işte onu diyorum o geldiği zaman rahatsız olduğunu belli et kuzu yeni gelinine git de mesela, yani anladığım kadarıyla kv ile yüz yüze gelmezsen yani açık açık tartışmadan o seni emek istemeye devam edecek

kaynimin ona aldığı pırlanta yi gösteriyor bende ama çok güzelmiş güle güle kullansın dedim kaynanam da kızı istemeye giderken sende senin yüzüğünü tak dedi benim pırlantam mi varki anne
Tatlım, neden üzüldün anlamadım ki. Orada vereceğin cevap buydu " Benim pırlanta yüzüğüm yoksa senin ve oğlunun ayıbı"

Yok canım şükür öyle bir beklentim yok eşim beni sevsin yeter kaynanamin beni sürekli ezmeye çalışması ben kötü hissettiren
Beklentin olmasa da bu şekilde cevap verirsen susar. "Anne bana bi 10 bin ver bak nasıl pırlanta yüzüğüm oluyor" gibi. Ama sen savunmaya geçip ezik hissetdikçe senin üstüne üstüne gelecek.

Daha evlenmemisler bile, ciddiye alma bence..."annecim insallah ayrilmazlar nisan dugun yok cok heveslenme" vb deyip kaynanani gicik edebilirsin...ay yaşasın kötülük 😂😂😂

Back
X