- 2 Ocak 2020
- 9
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Sevgiselimm
Slm kaynanam ile karşılıklı komsuyuz geldi oturdu karşı daire ye neyse kaynim mühendis ve sevgilisi var evlenmek istiyorlar çok tatlı ve güzel bir kız maşallah Allah ona ne istiyorsa versin ama kaynanam ben onu kıskanayım diye ne yapacağını şaşırmış durumda benim eşim işçi asgari ücretle geçiriyoruz geçen gün kaynanam bana gelmiş kaynimin ona aldığı pırlanta yi gösteriyor bende ama çok güzelmiş güle güle kullansın dedim kaynanam da kızı istemeye giderken sende senin yüzüğünü tak dedi benim pırlantam mi varki anne dedim varsa şu sana taktığımız yüzük dedi 14 ayar 13 senelik yüzük satsam 50 lira etmez yani sende onu tak hava atarsın dedi bozuldum bana züğürt gelin demediğimi kaldı seni yeni gelinim den uzak tutacam demediğimi kaldı gelip gidip 7eni gelinim yeni gelinim diye nispet yapmadığımı kaldı bana yapmadığı şeyleri ona şunu yapacam bunu yapacam demediğimi kaldı evime ailemin gelmesini istemez gittiğim geldiğim komşulara karışır çocuk yetiştirme tarzımı begenmez bi kere oğlu beni dovdu 17 yaşında gelinken ben neyse bende aileme gittim kaynanam akşam annemin babamın yanında sen gelmezsen oğluma senden iyisini alırım dedi bu kadından nefret ediyorum artij