kaynanamın eşime şikayetleri

herkes bir değildir ki bu konu için demiyorum ben sana bütün konularını ele alıp söyledim

amuda kalkıpda düzelecekse sorunun kalk istersen benim için hava hoş

benim elimden gelen birşey yok deyipte pes edeceksen o zaman sızlanmayacaksın işte

aramak zorundasın daha ne mesafesinden bahsediyorsun ki

istersen bi 10 gün arama bak neler oluyor başkası olsa evet aramak zorunda değilsin derdim

ama sen eninde sonunda o eve gideceksin o zaman rahat etmek istiyorsan aramak zorundasın çünkü seni kollayacak birisi yok

Ayrı eve çıkma hayallerimizi bile mahvediyor siz ayrıeve çıkınca bende sürekli misafirliğe gelirim size falan diyor..Allah ım çokk uzak diyarlara taşınırız inşallah..

canım çok üzgünüüm ama aynı evde olduğun sürece hiç bir zaman mesafe koyamazsın ya kabul ediceksin yada ayrı bir eve çıkıcaksın başka yolu yok malesef

benim eltim kayınvalidemle mesafe koymanın yolunu bulmuş ve 13 yıl aynı evde oturmuşlar, şimdi ayrılar ama kayınvalidem ondan acayip çekinir, sürekli temizlik yapmış, gerekli olmadığı sürece konuşmamış, konuştuklarını hiç dinlememiş haliyle cevapta vermesine gerek kalmamış, arada birde sert çıkışlar yapıp ,sonra onu hiç kaale almamaya devam etmiş, kaynanam kendikendine küsüp ağlayıp sızlayıp sonra yine kendi barışmış, kayınvalidem 13 yıl boyunca seninle birgünde konuştuğumuzu onla konuşmadık demişti ilk evlendiğimde.

Siz parayı havada bulanlardansınız heralde yokluk çekenlerin halinden anlamazsınz öyle hemen pat diye ayrı eve çıkılmıyor malesef sunduğunuz çözümler size kalsın saolun..

evet haklısın ama öyle olmuyor işte bu zamanda ayrı evde yaşayan insanlar bile bu kadar bunalmışken kayınvalide sorunlarıdan aynı evi düşünemiyorum bile

kayınvalide nasıl olsa eli mahkum dönüp gelecek buraya istediklerimi yapmak zorunda hele bi yapmasın modunda çünkü ipleri baştan eline vermiş

iyi olan insan bunu yapmaz tabi ki ama konu sahibi anlattığına göre fena bi kayınvalidesi var ee o zaman bütün sorunları bitti bi arama konusu mu kaldı ,evine gelince burununda getireceğine arasın

katılıyorum canım aynı evde mesafe olayı cok zor hele bu kısı kayınvalıdeyse 2 kat daha zor...

Siz parayı havada bulanlardansınız heralde yokluk çekenlerin halinden anlamazsınz öyle hemen pat diye ayrı eve çıkılmıyor malesef sunduğunuz çözümler size kalsın saolun..

konu sahibi arkadaşım darılma gücenme sözlerim ağır gelebilir ama size silah zoruylamı evlenın kayınvalıde yanında yasayın dediler...biraz daha bekleseydınız madem belkı şartlarınız olgunlasırdı ayrı bir evınız olurdu....yokluk cekmek ayıp degıl herkesın hayatının bir köşesinde elbet sıkıntı çekmiştir ama birşeyler düzelsin diye çaba göstermişlerdir diye düşünüyorum sana ailene gittin diye laf söyleyen olmamıs olamazda zaten en dogal hakkın...

ama madem o evde yasamaya devam edeceksın 3 ay sonrasını düşünerek adım atmalısın kayınvalıdene boyun eğmek zorundasın şu an yanı zorunda derken eşinle aran bozulmasın diye bıyun eğeceksin

bence calısmıyorsn şayet calısıp biir an önce ayrı bir eve cıkın varsn eksık esya olsun hersey zamanla yerıne konuyor ama huzur kaçtımı zor artık...

tabi canım havada para bulanlardanım ben bi hop diyorum paralar uçuşuyor havada

o yüzden kira parası verebilmek için çalışıyorum

maaşım kiramıza ve faturalara gidiyor elimde para kalmıyor haberiniz var mı

biraz daha iyi hayat sürebilmek için kpss ye çalışıyorum

bi önce ki konunuzda eşim çalışmıyor bende bi ara çalıştım bıraktım demiştiniz

ben boş yere konuşmuyorum merak etmeyin

neyse size oturduğunuz yerden bol sızlanlamalar

Eğer eşim çalışmama izin verseydi canımı dişime takar çalışırdım ama herkesin aile yapısı bir değil..Adamın tepesinemi çıkayım istemiyorsa..Üstelik ben sadece derdimi paylaşıyorum çözüm arıyorum mesele 3 aylık dönemde arama mevzusu kimseye sızlanmıyorum canını sıkıyorsa girme okuma zorlamı okuyosun kardeşim

bak gördün mü haksız da sayılmazmışım

sen hala eşinin onayı beklersen daha çok uzun seneler o nefret ettiğin kayınvalidenin suratını görürsün

neyse arkadaşım senin sıkıntın sadece aramamaksa derdin arama gitsin yani ne diyim

Sen her istediğin şeyi eşin istemesede izin vermesede yaparsın demekki..Vay canına ne güçlü kadın maaşallah sakın eşini adam yerine koyma söz hakkı verme ona..Ozaman güçlü kadın olursun ezdirmeyen kadın olursun kendini..Adamın fikirleri önemli değil nasıl olsa hiç olmadı boşanır gidersin dimi..

gerçekten komiksin biliyor musun

bu yazdıklarımdan bunu mu çıkardın kocamda beni bende kocamı adam yerine koyup birbirimize söz hakkı verip anlayabiliyoruz merak etme sen

kocamın fikirleri olduğu kadar benimde fikirlerim önemli ama bu tek taraflı değil karşılıklı

tıpkı her evlilikte olması gerektiği gibi

bilmem anlatabildim mi

bu son mesajım çünkü olayı çarptırıyorsun

seni o kadar iyi anlıyorum ki 4 gün oldu gitmeyeli kesin küsmüşlerdir 1 senede hayattan bezdim...

ya valla artık isyan çıkartalım,bu dünyaya bir kere geliyoruz ama sinir stres dert ettiğimiz şeylere bakın, nasılolsa kimseyi memnun edemiyeceğiz,herkezi memnun etmeye çalıştıkta ne oldu çokmu memnun oldular, ona itaat et buna itaat et aman küsecek kızacak tavır yapacak, daha beteri oluyor, ne bu yaaaa, bulalım birer meşgale iş yada kurs vs,, bizi mutlu edicek bişeyler yapıp, onlarıda hiç kafaya takmayalım, onlar istiyorsa düşünsün dursun, bir adım ileri gidemiyoruz böyle, kendini düşünmeyeni kimse düşünmüyor. daha sonra dert etmeseydin, biz sana iyilikten başka hiç bir şey yapmadık nankör deyip çıkarlar.

kısaca söyleyebileceğim şey şu ki yapman gereken sadece görmezden gelmek bir gözünü kapatacaksın çünkü kayınvalidenin huylarını bu saatten sonra değiştiremezsin ola ki senin iyi niyetini anlar ve bir gün yaptıklarına utanır.

eşinle kötü olacağına 3 günde bir ara canım hal hatır sor kapat.bende böyle emrivakileri sevmem ama eşin seni anlamıyor annesini aramanı istiyorsa boşver zıtlaşma idare et

kendi kendimizi yıpratmaktan başka bir şey yok ne kadar da doğru söylemişsin ne yaparsak yapalım ufak itirazımızda onlar hep çok iyi biz kötü olucaz nankör olucaz bu şehirden gidersem adağım var kurban kesicemm.....

kızlarımız okuyup eline işini aşlmadıktan sonra evlenmesin.kaynana yanına evlenenlerede silah zoruyla evlenmiyor herhalde.
konu sahibinin işi olsaydı eminim kaynana yanına girmeyecekti.para kazandığı için ayrı ev diye diretebilecekti
konu sahibinin bu sorununa gelecek olursak arayacak kaynanayı,başka çaresi yok.dönüp dolaşıp gideceği yer kaynananın yanı çünkü

Son düzenleme:
bu kaynanalarda bizamanlar gelin değilmiydi, onlarda şikayet edip diş bilemedimi? bizdemi aynı olucağız merak ediyorum, kendine bir dünya kurmayıp çocuklarının hayatına monte olmaya çalışan ,artık onların bir birey olduğunu kabul etmeyen insancıklar, en kötüsü oğullarınıda o baskıyla o vicdan azabıyla büyütüp(el kızı gelince beni unutursun,bi gelin alda ben rahat edeyim,gelin gelince beni atarsınız, benim oğlum kadın lafına bakmaz,benim oğlum anasına bakacak,)tabi bu oğulcukta anneciğinin dizi dibinden ayrılıp kendine bağımsız bir hayat kuramaz. sürekli vicdan azabıyla karısını anacına ezdirir. bu zavallı gelincikte kendi çocuklarını aynı yetiştirip hayat birbirini tekrarlar. böylemi oluyor sonuçta benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinden nefret ediyor ama oda bişekilde bana eziyet ediyor, huzurlu birgün geçirmemize izin vermiyor, kaynanası onu dövermiş o sadece dövmediği için çok iyi bir kaynana olduğunu düşünüyor.hayata zamanamı ayak uydurmakta zorlanıyor insanlar, yada fırsatını bekleyip çektiklerinin acısınımı çıkartıyor, belkide kendini çocuklarına feda edip kendi hayatı arkadaşları bir hobisi meşguliyeti olmadığı için mecbur kalıyor.zaten yıllar içerisindede kocasındanda uzaklaşmış onunla başbaşa kalmayıda istemediği için oğlu mecazi anlamda kocası olmuş oluyor. ne bileyim benim tespitlerim bunlar, bari anlamaya çalışayım diyorum

bi kere kaynana kelimesi biile insanın gıcığına gidiyo:)
evlendiğimizin ertesi günündden başlayarak hergün oğlunu arardı.annemle de konuşup ben onları hiç aramıyorum rahatsız etmiyorum derdi:):)şimdi 1.5 ay oldu evleneli gelin bende kalın diyye yalvarıyor.habire arayıp yanına çağıyor kendi geldiği yetmiyomuş gibi:)adı kaynana işte iyi olmasını beklemeyin.kaynanaus magandus:)

2 oğlum var.şu anda bekarlar ve haliyle birlikteyiz.günde bir kaç sefer ararım.evlenince de en az bir kere arayıp seslerini duymak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…