- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
Bütün kaynanasıyla oturmak zorunda kalanlar her şeyi kabul edip sızanlar mı oluyor sana göre..Ne yapmamı bekliyorsunki amuda mı kalkayım benim elimden gelen bişey yok sen benim şartlarımı ve nelere katlandığımı nasıl bi hayat yaşadığımı bilemezsin..Herdefasında sana açıklama yapmaktan yoruldum zaten nasıl düşünmek istersen öyle düşün.
canım çok üzgünüüm ama aynı evde olduğun sürece hiç bir zaman mesafe koyamazsın ya kabul ediceksin yada ayrı bir eve çıkıcaksın başka yolu yok malesef
herkes bir değildir ki bu konu için demiyorum ben sana bütün konularını ele alıp söyledim
amuda kalkıpda düzelecekse sorunun kalk istersen benim için hava hoş
benim elimden gelen birşey yok deyipte pes edeceksen o zaman sızlanmayacaksın işte
aramak zorundasın daha ne mesafesinden bahsediyorsun ki
istersen bi 10 gün arama bak neler oluyor başkası olsa evet aramak zorunda değilsin derdim
ama sen eninde sonunda o eve gideceksin o zaman rahat etmek istiyorsan aramak zorundasın çünkü seni kollayacak birisi yok
güzelim düşüncene saygım varda onun aynı evde yaşaması bütün kişilik haklarını mahremini alması anlamına gelmez bence. ne yani 3 ay baska yerde kalıyor olabilir ne güzel biraz kafasını dinler illaha aramak zorunda degilki hem bu arama merakı ne yani. bence şartlarının zor durumda oldugu için aynı evde aynı apartmanda yaşamak olan gelinlere bu sekilde muamele edilmemeli hatta AKLI OLAN KAYNANA GELİNİNE İYİ DAVRANIR ki ogulu ile olan ilişkisi güzel gitsin.
kabul etmişsin demek ki aynı evdesin hala
ben eski konularına bildiğim için böyle konuştum
bi süre dediğin sanırım bi seneden fazla değil mi ayrı eve çıkam için ne yaptınız ki şimdi 3 ay kafa dinlemek istiyorum diyorsunuz
kadın sizi avcunun içine almış bu kadar basit
bende herşeyi kabul edipte sonra sızlananlara sinir oluyorum ne hikmetse
aynı evde yaşamaya mecbursan aramayada mecbursun çünkü 3 ay sonra tarihi bilinmeyen bi zamana kadar aynı evde yaşayacaksın
şu an tavır alırsan 3 ay sonra acısını fena çıkartır bunu anlamak için aynı şeyleri yaşamaya gerek yok
Siz parayı havada bulanlardansınız heralde yokluk çekenlerin halinden anlamazsınz öyle hemen pat diye ayrı eve çıkılmıyor malesef sunduğunuz çözümler size kalsın saolun..
Siz parayı havada bulanlardansınız heralde yokluk çekenlerin halinden anlamazsınz öyle hemen pat diye ayrı eve çıkılmıyor malesef sunduğunuz çözümler size kalsın saolun..
Eğer eşim çalışmama izin verseydi canımı dişime takar çalışırdım ama herkesin aile yapısı bir değil..Adamın tepesinemi çıkayım istemiyorsa..Üstelik ben sadece derdimi paylaşıyorum çözüm arıyorum mesele 3 aylık dönemde arama mevzusu kimseye sızlanmıyorum canını sıkıyorsa girme okuma zorlamı okuyosun kardeşimtabi canım havada para bulanlardanım ben bi hop diyorum paralar uçuşuyor havada
o yüzden kira parası verebilmek için çalışıyorum
maaşım kiramıza ve faturalara gidiyor elimde para kalmıyor haberiniz var mı
biraz daha iyi hayat sürebilmek için kpss ye çalışıyorum
bi önce ki konunuzda eşim çalışmıyor bende bi ara çalıştım bıraktım demiştiniz
ben boş yere konuşmuyorum merak etmeyin
neyse size oturduğunuz yerden bol sızlanlamalar
Eğer eşim çalışmama izin verseydi canımı dişime takar çalışırdım ama herkesin aile yapısı bir değil..Adamın tepesinemi çıkayım istemiyorsa..Üstelik ben sadece derdimi paylaşıyorum çözüm arıyorum mesele 3 aylık dönemde arama mevzusu kimseye sızlanmıyorum canını sıkıyorsa girme okuma zorlamı okuyosun kardeşim
bak gördün mü haksız da sayılmazmışım
sen hala eşinin onayı beklersen daha çok uzun seneler o nefret ettiğin kayınvalidenin suratını görürsün
neyse arkadaşım senin sıkıntın sadece aramamaksa derdin arama gitsin yani ne diyim
Sen her istediğin şeyi eşin istemesede izin vermesede yaparsın demekki..Vay canına ne güçlü kadın maaşallah sakın eşini adam yerine koyma söz hakkı verme ona..Ozaman güçlü kadın olursun ezdirmeyen kadın olursun kendini..Adamın fikirleri önemli değil nasıl olsa hiç olmadı boşanır gidersin dimi..
seni o kadar iyi anlıyorum ki 4 gün oldu gitmeyeli kesin küsmüşlerdir 1 senede hayattan bezdim...
ya valla artık isyan çıkartalım,bu dünyaya bir kere geliyoruz ama sinir stres dert ettiğimiz şeylere bakın, nasılolsa kimseyi memnun edemiyeceğiz,herkezi memnun etmeye çalıştıkta ne oldu çokmu memnun oldular, ona itaat et buna itaat et aman küsecek kızacak tavır yapacak, daha beteri oluyor, ne bu yaaaa, bulalım birer meşgale iş yada kurs vs,, bizi mutlu edicek bişeyler yapıp, onlarıda hiç kafaya takmayalım, onlar istiyorsa düşünsün dursun, bir adım ileri gidemiyoruz böyle, kendini düşünmeyeni kimse düşünmüyor. daha sonra dert etmeseydin, biz sana iyilikten başka hiç bir şey yapmadık nankör deyip çıkarlar.
bi kere kaynana kelimesi biile insanın gıcığına gidiyo:)
evlendiğimizin ertesi günündden başlayarak hergün oğlunu arardı.annemle de konuşup ben onları hiç aramıyorum rahatsız etmiyorum derdi:):)şimdi 1.5 ay oldu evleneli gelin bende kalın diyye yalvarıyor.habire arayıp yanına çağıyor kendi geldiği yetmiyomuş gibi:)adı kaynana işte iyi olmasını beklemeyin.kaynanaus magandus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?