kaynanamın eşime şikayetleri

Evet ben de oğluma çok düşkünüm ilerde evlenince uzakta olursa her gün sesini duymak isterim. -belki günde bir kaç kez- Ne var ki bunda. Değil mi ama?:)
Benim eşim evin en küçüğü ailesine çok düşkün. Hatta anne babasının dizine yatar görüştüğümüz zamanlar. Onları çok sık arar ve her arayışta illaki telefonu bana da verir.Bir iki dakika hal hatır sorarım, ne var ki bunda. Kadıncağız büyütmek için o kadar emek çekmiş. Hem ailesine düşkün olduğu için benim aileme de aynı derecede saygı gösterir.
Ben de oğlumu aynen babası gibi yetiştireceğim. Yani bize düşkün.:) Bazıları bana kızacak eminim.

canim ara sende ne olcak konuscagin iki kelime laf sokmalarinada cevap verme.ailenin yaninda mutlu mesut oldugunu sesinden anliyordur kiskaniyordur belki seni sevdigi icin ..sadece onlari da unutma aramani bekliyor .esinde sana arasana bi dedimi.tamam ararim de gec ara.gene 1 hafta arama dilersen.oda ogluna sikayet etmekten yorulur sonunda.zaten ogluma soylesemde .gene aramiyor demekki oglumda onu tutuyor diye dusunur.ama bunlara hic gerek yok bence.ara ne olcak aksamdan bi sesini duysun.sende onun kizisin artik azicik az fesatlik yoksa bos seyleri sikinti eder kafana takar durursun .telefon eline yapismiyorya be canim uc gunluk dunya 3 dakikalik telefon konusmasi :)

Son düzenleme:
bu isler zorla mi olur yaaa? inadina yapasim gelmez.

Kayınvalidemin öyle bir huyu var ne yazıkki her şeyde ısrar eder yakana bi yapıştımı bırakmaz istediği her şeyde zorla yaptırmaya çalışır odamda yalnız kalmak istiyoruum desem bile anlamaz çıkmaz odadan ısrarlarına devam eder..Sabır sınavım sanki..

İyi de herkes cocuguna emek veriyor. Emek veriyorsunuz diye oglunuz ve gelininizin hayatini bloke etmeye hakkiniz var mi?

Koskaca adamin anne babasinin dizlerine yatmasi ne demek?

Sevgiyi gostermenin binbir tane yolu var. Muhtemelen gelininiz de size karsi mesafeli olmaya calisacak.

esinin sana baski yapacagini bildigi icindir esin verse cevabini bu sekilde ustune gelebilir mi? tabiiki gelemez.

Şu an annnizin yanındasınız da 3 ay sonra yine eşinizin annesiyle olacaksınız , arayı soğutmaya ne gerek var. Arayıp 2 dakika konuşun bence

Hayatta en sevmediğim şey birinin istemediğim bişey üzerinde bana ısrar etmesidir..Bunu yapan arkadaşlarımla bile arama mesafe koydum ben, kaynanam arkadaşlarımdan bile çok yapıyo bunu..Bikere odamın kapısını kilitledim gelmesin diye kapının kilidini kırdı kadın yaa ben odada ağlıyorum o sırada bide bana dioki pişkin pişkin seni bayıldın zannettim dio tabiiki hepsi palavra maksat benim üstüme gelmek odada naptığımı görmek..

Şu an annnizin yanındasınız da 3 ay sonra yine eşinizin annesiyle olacaksınız , arayı soğutmaya ne gerek var. Arayıp 2 dakika konuşun bence

keşke 2 dakika konuşup kapatabilsem kaynanam üzerime öyle bi geliyoki tam 1 saati buluyor kapatmak için hep yalan söylemek zorunda kalıyorum bende yalandan nefret ederim bu kaynana beni günaha da sokuyo..

Son düzenleme:

oglunun sesini duysun, o zaman baskiyida ogluna yapsin (gelinine degil)

hem bu sekilde oglunu mutsuz ediyor olabilir, cunku arada kaliyor ogullari.

ayrica dogurup buyuttu diye kolesi yapsin isterseniz, belli bir yastan sonra rahat birakilmalari gerekiyor. genclerin genelde evliliklerdeki anlasmazlik hep kaynanalardan cikiyor. su foruma bi bak istersen kac kisi bu konuda sikayetci. Mutluluguna sevinip destek vermeleri gerekirken kostek oluyorlar. Hem zaten sizin anlattiginizda bi gariplik yok benim esimde bana uzatir telefonu annesiyle konusurken, seve sevede konusurum. Amaaa eger sitem etse karsi taraf inadina aramam gercekten

Okuyan arkadaşlar hiç aramıyorum zannetmesinler haftada 1 kere arıyorum onda da 1 saat belki daha fazla konuşuyorum..İlk başlarda kaynanam her gün telimi çaldırıyodu üst üste beni arasın diye ben bazısını sallamıyodum eşime tel edip söylüyodu şimdi 1 haftaya düşürdüm hala şikayetler devam ediyo...

Guzelim senin ruhunu resmen ele gecirmis bu kadin.

Sok oldum resmen

evinizi ayirdiginiz zaman mesafeyi ayarlayabilirsiniz..obur turlu koymaya calistiginiz mesafe sizin caninizi acitarak geri donus yapabilir..

Sizlere çok düşkün olsun demi hadi öyle olsun bakalım....

inşallah dediğin gibi olur arkadaşım...çok isterim inan ki...ama açıkçası, beklentimi düşük tutuyorum ki üzülmeyeyim...neden mi çünkü bizim gibi kayınvalidelere maalesef soğuk nevale gelinler düşüyor...nerde düşüncesiz kayınvalide onlara da bıcır bıcır sevimli gelinler düşüyor...valla çevremde gözlemlediğim bu oldu...naapayım severse sever sevmezse de maddi manevi kendi kaybeder...kendi hayatım,kurslarım,arkadaşlarımla zaman geçiririm oturupta gelin bu günde aramadı diye kendime işkence yapamam...paşa gönlü bilir...bu arada konu sahibinden de özür dilerim.. konuyu dağıttım mı ne?...bu konuda gizli korkularım varmış meğer... KK sayesinde farkına vardım

aynen canım,gelinler konusunda benimde beklentim azami,hatta burada okuduklarımla ön yargı bile oluşuyor.hakkımız da hayırlısı olsun.ama gelinler istemiyor diye de oğullarımı aramamazlık yapmayacağım

İlk zamanlarda koyucaktin o mesafeyi.

Ama olsun gec degil madem basladin sonunu getir bukadar icli disli olmayi sevmiyorum de

Tavirlarinida ona gore ayarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…