- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
ben asla kendini zorla aratan bir kayınvalide olmak istemem...bu benim gururumu incitir...emek verip büyüttüğüm evlat beni arayıp hatırımı sormalı...gelin hanımda ararsa sevinirim tabii ama benim için önemli olan oğlumdur...beklentim olur çünkü oğluma çok düşkünüm...özlerim ben çocuğumu ya...zor işler bunlar...umarım baş belası kayınvalide olmam:26::26::26:
bu isler zorla mi olur yaaa?inadina yapasim gelmez.
Evet ben de oğluma çok düşkünüm ilerde evlenince uzakta olursa her gün sesini duymak isterim. -belki günde bir kaç kez- Ne var ki bunda. Değil mi ama?:)
Benim eşim evin en küçüğü ailesine çok düşkün. Hatta anne babasının dizine yatar görüştüğümüz zamanlar. Onları çok sık arar ve her arayışta illaki telefonu bana da verir.Bir iki dakika hal hatır sorarım, ne var ki bunda. Kadıncağız büyütmek için o kadar emek çekmiş. Hem ailesine düşkün olduğu için benim aileme de aynı derecede saygı gösterir.
Ben de oğlumu aynen babası gibi yetiştireceğim. Yani bize düşkün.:) Bazıları bana kızacak eminim.
Kayınvalidemin öyle bir huyu var ne yazıkki her şeyde ısrar eder yakana bi yapıştımı bırakmaz istediği her şeyde zorla yaptırmaya çalışır odamda yalnız kalmak istiyoruum desem bile anlamaz çıkmaz odadan ısrarlarına devam eder..Sabır sınavım sanki..
Şu an annnizin yanındasınız da 3 ay sonra yine eşinizin annesiyle olacaksınız , arayı soğutmaya ne gerek var. Arayıp 2 dakika konuşun bence
Evet ben de oğluma çok düşkünüm ilerde evlenince uzakta olursa her gün sesini duymak isterim. -belki günde bir kaç kez- Ne var ki bunda. Değil mi ama?:)
Benim eşim evin en küçüğü ailesine çok düşkün. Hatta anne babasının dizine yatar görüştüğümüz zamanlar. Onları çok sık arar ve her arayışta illaki telefonu bana da verir.Bir iki dakika hal hatır sorarım, ne var ki bunda. Kadıncağız büyütmek için o kadar emek çekmiş. Hem ailesine düşkün olduğu için benim aileme de aynı derecede saygı gösterir.
Ben de oğlumu aynen babası gibi yetiştireceğim. Yani bize düşkün.:) Bazıları bana kızacak eminim.
Hayatta en sevmediğim şey birinin istemediğim bişey üzerinde bana ısrar etmesidir..Bunu yapan arkadaşlarımla bile arama mesafe koydum ben, kaynanam arkadaşlarımdan bile çok yapıyo bunu..Bikere odamın kapısını kilitledim gelmesin diye kapının kilidini kırdı kadın yaa ben odada ağlıyorum o sırada bide bana dioki pişkin pişkin seni bayıldın zannettim dio tabiiki hepsi palavra maksat benim üstüme gelmek odada naptığımı görmek..
Guzelim senin ruhunu resmen ele gecirmis bu kadin.
Sok oldum resmen
evinizi ayirdiginiz zaman mesafeyi ayarlayabilirsiniz..obur turlu koymaya calistiginiz mesafe sizin caninizi acitarak geri donus yapabilir..
canım yaaa,inşallah anlaşabileceğimiz insanlarla karşılaşırız.benim için aile de çok önemlidir.dünürümle karşılıklı çay içip dedikodu yapabilmeliyim.biz böyle gördük.dünürlerle hep iç içeydik.biz de öyle oluruz inşallah.
inşallah dediğin gibi olur arkadaşım...çok isterim inan ki...ama açıkçası, beklentimi düşük tutuyorum ki üzülmeyeyim...neden mi çünkü bizim gibi kayınvalidelere maalesef soğuk nevale gelinler düşüyor...nerde düşüncesiz kayınvalide onlara da bıcır bıcır sevimli gelinler düşüyor...valla çevremde gözlemlediğim bu oldu...naapayım severse sever sevmezse de maddi manevi kendi kaybeder...kendi hayatım,kurslarım,arkadaşlarımla zaman geçiririm oturupta gelin bu günde aramadı diye kendime işkence yapamam...paşa gönlü bilir...bu arada konu sahibinden de özür dilerim.. konuyu dağıttım mı ne?...bu konuda gizli korkularım varmış meğer... KK sayesinde farkına vardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?