- 9 Aralık 2011
- 56
- 7
- 98
- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
2 oğlum var.şu anda bekarlar ve haliyle birlikteyiz.günde bir kaç sefer ararım.evlenince de en az bir kere arayıp seslerini duymak isterim
kendi kendimizi yıpratmaktan başka bir şey yok ne kadar da doğru söylemişsin ne yaparsak yapalım ufak itirazımızda onlar hep çok iyi biz kötü olucaz nankör olucaz bu şehirden gidersem adağım var kurban kesicemm.....
hergün aradığında emin ol rahatsız olucaklardır.evlendiğinin ertesi günü ve balayında habire ararsan görürsün :)
geleceğin gıcık kaynanası
evet,mahsuru mu var
onlar zaten kayınvalide olmayacaklar egem olsalar bile emin ol çocuklarını ayda yılda bir arayıp 3 senede bir evlerine gidecekler öyle müthiş kayınvalide olacaklar
biz balayına gittik onlar aramadan biz aradık ne var yani bunda
balayında diye bütün hayattan bi soyutluyorlar kendini anlamadım
hergün oğlunu arayınca ne oluyor bilemedim
eşim hergün annesini arar konuşurlar çatlamalıyım mı şimdi ortadan
Konuya nerden başlasam bilemiyorum normalde kaynanam ve k.pederimle birlikte yaşıyoruz.Eşim iş nedeniyle şehir dışına çıktı ve 3 ay sonra gelecek.Bu sürezarfında eşim de ailesi de kimde istersem onda kalabileceğimi söylediler.Ben dehaliyle kendi ailemde kalmayı tercih ettim.Ama k.validem beni bi türlü rahat bırakmıyor her gün aramamı bekliyor..
İlk başlarda gün aşırı arıyordum ama annemlerde kaldığım için her gün bana inceden inceye laf sokmaya başladı ben de haftada 1aramaya başladım.Bu sefer de eşime şikayet etmiş gelin beni aramıyor diye anında yetiştirmiş..Eşim de beni arıyor annemi bi arasana diye..
Ben bu insanla aramdaki mesafeyi nası koruycam bilemiyorum sürekli bizim hayatımızda sürekli içimizde sürekli zoraki arattırıyor kendini..Zaten aynı evdeyiz sürekli bizimle beraber bıraksın da 3 ay bari kafamı dinleyeyim..Sizce onu kendimden uzak tutmak için napmalıyım hafftada 1 arıyorum zaten sizce aradaki mesafenası korunur
gelinin sesinide duymak ister günde 1 kez
bu yorumu görmemişim
neden olmasın.aramızda samimiyet olursa gelinimin sesini de duymak isterim
tabiki neden olmasın bende aramın iyi olduğu bir kayınvalide isterdim, her gördüğünde laf sokmayan,sürekli sitem etmeyen,yada paylaştığın bir şeyi değişmiş haliyle tekrar kulağıma başkalarından gelmediği, umarım siz çok iyi geçinebileceğiniz sevgi saygı dolu ilişki içerisinde olursunuz.
ben asla kendini zorla aratan bir kayınvalide olmak istemem...bu benim gururumu incitir...emek verip büyüttüğüm evlat beni arayıp hatırımı sormalı...gelin hanımda ararsa sevinirim tabii ama benim için önemli olan oğlumdur...beklentim olur çünkü oğluma çok düşkünüm...özlerim ben çocuğumu ya...zor işler bunlar...umarım baş belası kayınvalide olmam:26::26::26:
bazıları kendilerini oğullarından daha çok düşünüyo:)ararımda ararım.balayının en güzel yerinde zırt diye arayın pis kaynanalar napıyolar diye çatlıyosunuzdur:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?