kaynanamın eşime şikayetleri

2 oğlum var.şu anda bekarlar ve haliyle birlikteyiz.günde bir kaç sefer ararım.evlenince de en az bir kere arayıp seslerini duymak isterim

hergün aradığında emin ol rahatsız olucaklardır.evlendiğinin ertesi günü ve balayında habire ararsan görürsün :)

evet onlara yaranamamak değilde kocayada yaranamıyacağız, bizi onlarla iyi geçinelim diye anamız doğurmuş sanki, biz kendi ailelerimizle ilgili onlara böyle emirvakiler beklentiler sunabiliyormuyuz, onlar paşa torunu ,kraliyet ailesi mensubu sanki, hiç dert etmeyip herşeyi kulak arkası edip he he diyip geçmeli. ama bildiğimizi okumaya devam etmeli

evet,mahsuru mu var

onlar zaten kayınvalide olmayacaklar egem olsalar bile emin ol çocuklarını ayda yılda bir arayıp 3 senede bir evlerine gidecekler öyle müthiş kayınvalide olacaklar

biz balayına gittik onlar aramadan biz aradık ne var yani bunda

balayında diye bütün hayattan bi soyutluyorlar kendini anlamadım

hergün oğlunu arayınca ne oluyor bilemedim

eşim hergün annesini arar konuşurlar çatlamalıyım mı şimdi ortadan

evet onlar çocuklarını evlendirince annelik vazifeleri bitirmiş olacaklar.evlenince ne halleri varsa görsün diyecekler.ben ararım evlatlarımı gelinlerde engel olamazlar

cancağazım kesinlikle münakaşaya girme ne eşinle ne kayınvalidenle

eşin annemi bi arasana dediğinde tabi hayatım de ve ara kısa bir hal hatırdan sonra daha ne ara ne sor sonra nasılsa yıne şikayet eder sonra eşin derse ara diye yıne peki hayatım de ve yıne ara bu böyle sürsün gitsin sakın sen saf gibi

aa neden arayım aramam banane falan deme kayınvalidende sana sitem mi etti aa annecim aşkolsun ben sizi unutur muyum de sokulan laflarıda anlamamış gibi yap

kısacası politik ol o ne isterse söylesin sen istediğin gibi anla ve ona göre davran ama kesinlikle eşine olumsuzluk yansıtma...

kayınvalide istediği kadar şikayet etsin peh kimin umurunda onbaşının beygiri diye bir laf var bilir misin o ghesap yani

Bi de kayınvalide bu süre zarfında istediğin yerde kalabilirsin diye izin vermiş aman lütfetmiş hanfendi

Bence telefonun bozukmuş gibi davran...alo alo çekmiyo anne sesini duyamıyorum de kapat

Sonra dersin telde sorun var başka telden de hergün arayamam ksra bakma diye : )

ben asla kendini zorla aratan bir kayınvalide olmak istemem...bu benim gururumu incitir...emek verip büyüttüğüm evlat beni arayıp hatırımı sormalı...gelin hanımda ararsa sevinirim tabii ama benim için önemli olan oğlumdur...beklentim olur çünkü oğluma çok düşkünüm...özlerim ben çocuğumu ya...zor işler bunlar...umarım baş belası kayınvalide olmam:26::26::26:

bu yorumu görmemişim
neden olmasın.aramızda samimiyet olursa gelinimin sesini de duymak isterim

tabiki neden olmasın bende aramın iyi olduğu bir kayınvalide isterdim, her gördüğünde laf sokmayan,sürekli sitem etmeyen,yada paylaştığın bir şeyi değişmiş haliyle tekrar kulağıma başkalarından gelmediği, umarım siz çok iyi geçinebileceğiniz sevgi saygı dolu ilişki içerisinde olursunuz.

3 ay sonra dönüp gideceğin yer kayınvalidenin yanıysa içinden gelmese bile ara cnım. Hergün arama günaşırı ara. politik davran. Laf sokarsa cevabın ver. Fazla muhattap olma. eşine de arıyorum de gitsin. Yıpratma kendini.

inşallah canım,hayırlısı.bekleyip göreceğiz

canım yaaa,inşallah anlaşabileceğimiz insanlarla karşılaşırız.benim için aile de çok önemlidir.dünürümle karşılıklı çay içip dedikodu yapabilmeliyim.biz böyle gördük.dünürlerle hep iç içeydik.biz de öyle oluruz inşallah.

Sen aradıgın halde,
yine arama süresi kayınvalideyi tatmin etmeyip,
bir de üstüne ogluna haber verip,
oglu da annemleri bir ara diyorsa,

ben de kesinlikle artniyet ararım.

Böyle kayınvalideyi ben olsam ben de aramazdım.

Aslında bu tür kayınvalidelerin içindeki ses hep şunu söyler.
''Gelin, gitti annesinin evine acaba bir daha dönmez mi?''
Bu içini kemirir durur.
O nedenle hep haberdar olmak ister

bazıları kendilerini oğullarından daha çok düşünüyo:)ararımda ararım.balayının en güzel yerinde zırt diye arayın pis kaynanalar napıyolar diye çatlıyosunuzdur:18:

bazıları kendilerini oğullarından daha çok düşünüyo:)ararımda ararım.balayının en güzel yerinde zırt diye arayın pis kaynanalar napıyolar diye çatlıyosunuzdur:18:

evet ararım,evlendi diye oğlumun sesini duynayacakmıyım

Araya mesafe koymak istiyorsaniz, ayri eve cikmalisiniz o zaman.
Hergün aramak degilde, 3 güne bir arayip hal hatir sorsaniz
kayinvalidenizin gönlünü almis olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…