eşimde benle aynı fikirde aslında bizim anlamadıgımızda o kaynıma baska eşime başka davranıyorlarTakma kafana canım bunu kafaya takmak ona değil sana zarar verir. Sağlıklısınız onlara muhtaç değilsiniz bunlara şükredin. Eşin ne diyor bu duruma?
eşim doğunca diğer memlekete babaneye gönderilmiş ve eşimi babane büyütmüş
ama diğer oğlunu kendi büyütmüş bnu bende anlamıyorum
Canım belki o an düşünememiş olabilir. Yada onların orda öyle bi adet yoktur. Ayrıca evini düzmesine gelince bu durumun seni bu kadar öfkelendirmesine gerek yok sonuçta kendi hayatı istediğini yapabilir. Aa torununa altın takmadı gitti evini düzdü ise işin boyutu. Kayınvalidenin durumu iyi olmalı. Şakayla karışık diyebilirsin anne aşkolsun yani oğluşuma doğum hediyesi yok mu hiç babaannesi ağlıyo bak falan gibi sözlerle şakayla karışık ima edebilirdiniz. Belki farkında değildir, aklına gelmemiştir. Olabilir insanlık hali.. Kaynanayı kaynana olarak görmeyin sevdiğiniz adamı doğuran anne olarak görün. Kendinize annenize nasıl davranıyosunuz onada öyle davranmaya çalışın. İnanın hayat daha da kolay olucak. İnsanlar kırıldığı şeyleri susarak surat yaparak anlatmaya çalışır bazen. Bu durumdan hiç hoşlanmıyorum. Bi derdin varsa tatlı dille söylerseniz. Yaparsa yapar yapmazsa yapmaz güzel kardeşim. Yaparsa demek ki aklına gelmemiş unutmuş falan diye düşünürsün yapmazsada demek ki içinden gelmemiştir istememiştir. Konu başlığını görünce çok daha derin zorluklarda bişey düşünmüştüm. Bana göre bunlar çok abartılcak şeyler değil ufak tefek şeyler konuşarak halledilebilir diye düşünüyorum.. Bir de nedense kaynanızı hiç sevmiyomusunuz fakat annenizide tam aksi çok seviyomuşsunuz gibi hissettim yazdığınızı okuyunca. Belki kadın kıskanıyor da olabilir annenize yakınlık duyup oğlunuz siz ve anneniz bir olduğunuzda kıskanıyo ve o yüzdende böyle yapıyo olabilir sizleri tanımıyorum sadece fikirlerimi söyledim ama biraz daha sıcak davranmayı denemelisiniz bence..
yok zaten surat yapmam ben burda sizlerle paylaşmak istedim