• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamın ettiği :;(

dün akşam gittik işte kaynım daha bebeği hiç görmedi biz ordaykende odasından cıkıp bakmadı bile

İnanın hayatta altından, bir cift coraptan cok daha önemli seyler var.
Benim annem hayatta olsaydı da hic birsey yapmasaydı yanımızda, basımızda olması yeterdi bana.

valla ben kaynanaların hiç birşey yapmak zorunda olmadığını acı acı anladım. hatta en iyisi iyiki yapmamış canım. şimdi hiç bir hak talep edemiyor eeee ne de olsa yapmadı birde utanmadan karışamaz yaaa.sorun bişeyler yapmış gibi daha sonra amanda canım torunum yaparsa. hoş valla ben bana atılan adıma göre onb adım atarım. ,

mesela ELMEYRA size göre biz kayınvalideye hasta olursa bakmasak ne güzel olur. geline mi güvenip hasta oluyor değil mi ama :1::1::1::1: valla bana göre kayınvalide denilen şey huzur bozmasın yeter. ne yapıp ne ettiği umrumda bile değil. Allaha şükür elim para tutuyor ona minnetim mi var

Konu sahibi arkadaşım madem gelenek görenek bilmiyoır sendegösterme çocuğunu öyle görmek zorunda değil

Saptırıyorsunuz. Ben eşimin ailesinden hicbirşey görmedim. Umrumda da olmadı. Gerçekten olmadı. Üzülmedim yani. Bana hepsi nasip oldu.

Kayınvalide denilen şey(?) hastalanmasın, bana muhtaç olmasın, sağlığı yerinde olsun, ama bana muhtaç olursa bakarım. Ne yapıcam? Sırtımı mı dönücem? Sen bana düğünümde hicbirşey yapmadın mı diyeceğim?

Altını taksın çocuğu görsün diyorsunuz, pess :D Ben size yetişemem :D Kafam böyle şeylere basmaz. Biri sormuş ya; bu nasıl mantık? Benimki düz mantık.

dün akşam gittik işte kaynım daha bebeği hiç görmedi biz ordaykende odasından cıkıp bakmadı bile

Yok artık o kadar da değil :53:
O zaman sizin geçmişten kalma kesin bi sorununuz var yani istenmeyen gelin yada ne bilim bi tartışma kırgınlıklar anlaşmazlıklar olabilir :44: İnsan nasıl torununu, yiğenini hiç görmez ki normal şartlarda bu imkansız :19:

Son düzenleme:
yok olmadı bu zamana kadar hiç tartışmadık bile

O zaman üzülmeni gerektiren bir durum yok bence canım kendini suçlama sen saygıda kusur etme yapacak birşey yok sen bu kadar takıyorsan eşin daha çok üzülüyordur belki çünkü onun kendi anne babası. Eşine de artık fazla bahsetme bence ki morali bozulmasın tadı kaçmasın. Eminim bebeğini seviyorlardır ama bunu gösteremiyorlardır. Belki kendi kaynanası annesi de onun çocuklarına birşey takmadı ve kendi ailesinde de böyle birşey görmediyse gerek duymamıştır canım. Üzme kendini öp bebişi:)))))))))))

Yüzsüzlük yapmam bişeyede ihtiyacım olmaz olsa bile istemem isteyemem !!
Ama bu bir torun sevmeye gelince severler bişey oldumu döverler belki kızarlar..
Evini baştan sona düzmesini biliyor neden peki bir ÇÖP bile almıyor?
Buna zorunda kkusura bakmayın da ... Kadının derdi altın değildir zaten en azından sevgisini belli etmek için bişey örebilirdi veya bişey alabilirdi ayıp ama ya

o zaman başka sorunlar var demektir kayınvalideni geçtim kaynınnda böyle davranması garip

Bebeğinizin amcası yeğenini takmamış bile, siz neden onları kafanıza takıyorsunuz ki? Değer mi? Cocuğunuzu seviiin herşeyiyle mutlu olun. Boşverin lütfen o onu taktı bu bunu dedi, o bana gelmedi leri/ları

İnanın hayatta altından, bir cift coraptan cok daha önemli seyler var.
Benim annem hayatta olsaydı da hic birsey yapmasaydı yanımızda, basımızda olması yeterdi bana.

Canım benim ne kadarda güzel söylemişsin, ağzına sağlık :16:

Saptırıyorsunuz. Ben eşimin ailesinden hicbirşey görmedim. Umrumda da olmadı. Gerçekten olmadı. Üzülmedim yani. Bana hepsi nasip oldu.

Kayınvalide denilen şey(?) hastalanmasın, bana muhtaç olmasın, sağlığı yerinde olsun, ama bana muhtaç olursa bakarım. Ne yapıcam? Sırtımı mı dönücem? Sen bana düğünümde hicbirşey yapmadın mı diyeceğim?

Altını taksın çocuğu görsün diyorsunuz, pess :D Ben size yetişemem :D Kafam böyle şeylere basmaz. Biri sormuş ya; bu nasıl mantık? Benimki düz mantık.

Siz yalnız hala ALTIN dasınız:1:
Hakikatende sizin ki düz mantıkmış :51:

ne demek yapmak zorundamı ?
tabiki zorunda babane o !

Gönül tabi ki ilgilenilmesini ister, ama maddi olarak birşey yapmak zorunda mı tabi ki değil. Torun sevgisi takılacak birşeyle mi ölçülecek? Ha gelmez, görmez, doğumda bulunmaz, hamilelikte aramaz bunlar bambaşka şeyler ama aynı onların başka olduğu gibi takı da bambaşka.

Kimse kimsenin çocuğuna birşey yapmak zorunda değil. Babaanne takı taksın diyemi çocuk yaptınız ? Cevap hayır değil mi ? E o zaman sorun yokmuş.

Sizene,evini isterse yikar,hoppp bastan diker.! Sizin cocugunuza birsey takmak,almak,yapmak zorunda degil.Yapsa hos olur tabiki ama bir mecburiyeti yok.!
Allah askina ßirakin su muhabbetleri. Hep soyluyorum,nefret ederim, para,maddiyat meselelerini sorun yapanlardan.O bana bunu almadi,gitti kendine sunu aldi, ivirdi zivirdi..Anneciginizin icinden gelmis yapmis etmis.Ne guzel.!
Zorlami yapti? Yooo!!! degiLmi?Herneise..

oglunun gelinin ailesine karsı itibarını dusunmesi gerekirdi torunu olmus evini duzecek kadar durumu iyiyse bir altın takabilcek durumda demekki ustelik hic birseyde yapmamıs bir babaanne olarak cabalaması gerekirdi mecburiyet degil bu sevgi ve deger vermekle alakalı bir durum demekki kayınvalideniz oglunu pekde umursamıyor ben bundan boyle anladım

Son düzenleme:
Yok artık o kadar da değil :53:
O zaman sizin geçmişten kalma kesin bi sorununuz var yani istenmeyen gelin yada ne bilim bi tartışma anlaşmazlıklar olabilir :44: İnsan nasıl torununu hiç görmez ki normal şartlarda bu imkansız :19:

yokk hiç öle birşeyimiz olmadıı

Siz yalnız hala ALTIN dasınız:1:
Hakikatende sizin ki düz mantıkmış :51:

Ne demek istediğimi anladınız değil mi?

Altın-patik- corap-tulum her ne ise; görevini yerine getirsin, sonra cocuk gösterilir :S

:46: ................................

Kendi annenize canım anammmmm derken ötekini niye dışlıyorsunuz? Yapmak zorunda mı? HAYIR. Kendi evi kendi düzeni; istediğini alır. Sorun birşey takmaması değil demişsiniz bir de; sorununuz altın takmaması.

Kaynana gelininden hizmet beklemiyorsa, bence eşitlik olduğu için sorun olmaz.

herkez boyle dusunmuyor malesef ki, birilerinden birseyler bekleyen(hemde zorla) insanlar cok.!
Ne kadar cirkin ya,altin takmadi,sunu yapmadi,evini duzdu! Kiskancliktan ote birsey degil,kimse kusura bakmasin!

Back
X