Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben kaynanaların hiç birşey yapmak zorunda olmadığını acı acı anladım. hatta en iyisi iyiki yapmamış canım. şimdi hiç bir hak talep edemiyor eeee ne de olsa yapmadı birde utanmadan karışamaz yaaa.sorun bişeyler yapmış gibi daha sonra amanda canım torunum yaparsa. hoş valla ben bana atılan adıma göre onb adım atarım. ,
mesela ELMEYRA size göre biz kayınvalideye hasta olursa bakmasak ne güzel olur. geline mi güvenip hasta oluyor değil mi amavalla bana göre kayınvalide denilen şey huzur bozmasın yeter. ne yapıp ne ettiği umrumda bile değil. Allaha şükür elim para tutuyor ona minnetim mi var
Konu sahibi arkadaşım madem gelenek görenek bilmiyoır sendegösterme çocuğunu öyle görmek zorunda değil
dün akşam gittik işte kaynım daha bebeği hiç görmedi biz ordaykende odasından cıkıp bakmadı bile
dün akşam gittik işte kaynım daha bebeği hiç görmedi biz ordaykende odasından cıkıp bakmadı bile
yok olmadı bu zamana kadar hiç tartışmadık bile
Yüzsüzlük yapmam bişeyede ihtiyacım olmaz olsa bile istemem isteyemem !!
Ama bu bir torun sevmeye gelince severler bişey oldumu döverler belki kızarlar..
Evini baştan sona düzmesini biliyor neden peki bir ÇÖP bile almıyor?
Buna zorunda kkusura bakmayın da ... Kadının derdi altın değildir zaten en azından sevgisini belli etmek için bişey örebilirdi veya bişey alabilirdi ayıp ama ya
Siz misafirliğe gidince ayrı odada mı oturuyor?
o zaman başka sorunlar var demektir kayınvalideni geçtim kaynınnda böyle davranması garip
İnanın hayatta altından, bir cift coraptan cok daha önemli seyler var.
Benim annem hayatta olsaydı da hic birsey yapmasaydı yanımızda, basımızda olması yeterdi bana.
Saptırıyorsunuz. Ben eşimin ailesinden hicbirşey görmedim. Umrumda da olmadı. Gerçekten olmadı. Üzülmedim yani. Bana hepsi nasip oldu.
Kayınvalide denilen şey(?) hastalanmasın, bana muhtaç olmasın, sağlığı yerinde olsun, ama bana muhtaç olursa bakarım. Ne yapıcam? Sırtımı mı dönücem? Sen bana düğünümde hicbirşey yapmadın mı diyeceğim?
Altını taksın çocuğu görsün diyorsunuz, pessBen size yetişemem
Kafam böyle şeylere basmaz. Biri sormuş ya; bu nasıl mantık? Benimki düz mantık.
ne demek yapmak zorundamı ?
tabiki zorunda babane o !
Yok artık o kadar da değil
O zaman sizin geçmişten kalma kesin bi sorununuz var yani istenmeyen gelin yada ne bilim bi tartışma anlaşmazlıklar olabilir :44: İnsan nasıl torununu hiç görmez ki normal şartlarda bu imkansız![]()
Siz yalnız hala ALTIN dasınız
Hakikatende sizin ki düz mantıkmış![]()
Saptırıyorsunuz. Ben eşimin ailesinden hicbirşey görmedim. Umrumda da olmadı. Gerçekten olmadı. Üzülmedim yani. Bana hepsi nasip oldu.
Kayınvalide denilen şey(?) hastalanmasın, bana muhtaç olmasın, sağlığı yerinde olsun, ama bana muhtaç olursa bakarım. Ne yapıcam? Sırtımı mı dönücem? Sen bana düğünümde hicbirşey yapmadın mı diyeceğim?
Kafam böyle şeylere basmaz. Biri sormuş ya; bu nasıl mantık? Benimki düz mantık.
Kendi annenize canım anammmmm derken ötekini niye dışlıyorsunuz? Yapmak zorunda mı? HAYIR. Kendi evi kendi düzeni; istediğini alır. Sorun birşey takmaması değil demişsiniz bir de; sorununuz altın takmaması.