- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Odadan çıkmayan kayın mı kayınvalide mi?
odadan cıkmayan kayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Odadan çıkmayan kayın mı kayınvalide mi?
Ne demek istediğimi anladınız değil mi?
Altın-patik- corap-tulum her ne ise; görevini yerine getirsin, sonra cocuk gösterilir :S
herkez boyle dusunmuyor malesef ki, birilerinden birseyler bekleyen(hemde zorla) insanlar cok.!
Ne kadar cirkin ya,altin takmadi,sunu yapmadi,evini duzdu! Kiskancliktan ote birsey degil,kimse kusura bakmasin!
Kaynana gelininden hizmet beklemiyorsa, bence eşitlik olduğu için sorun olmaz.
Zaten ortada manevi bir durumda yok
Bakın; Altın'la çorabı bir tutamazsınız.
Altın alması zorunda kesinlikle DEĞİL!!!
Ama bir gönlü hoş tutulsun babaanne görevidir bu bişey örsün bişey alsın bunu anlamakta zorluk çekmeyin lütfen.
Ne demek ister alır ister almaz?
Maddiyatta değil ki konu sahibi.
sizsiniz çirkin aynada bir bakın isterseniz? ben reimden öle gördüm![]()
Zaten ortada manevi bir durumda yok
Bakın; Altın'la çorabı bir tutamazsınız.
Altın alması zorunda kesinlikle DEĞİL!!!
Ama bir gönlü hoş tutulsun babaanne görevidir bu bişey örsün bişey alsın bunu anlamakta zorluk çekmeyin lütfen.
Ne demek ister alır ister almaz?
Maddiyatta değil ki konu sahibi.
birsey merak ettim kayınvalideniz manevi olarak nasıl torununa karsı ilgilimi arayıp sorarmı gormeye gelirmi devamlı
zorlami aldircaksiniz arkadasimAL - MI - YOR !!
bitti yani. Goreviydi degildi, kadin yapmiyor.!
onun icin bunu sorun yapmasina gerek yok
Arkadaşlar çocuk sahibi olan kişilerin bu konuya yaklaşımı farklı olacaktır. İnsan çocuğu oluna istiyor ki herkes bebeğini sevsin ona değer versin. Bunu da insanlar küçük veya büyük bir hediyeyle gösterince anneler mutlu oluyor. Yoksa o tulumlara muhtaç oldukları için mi? Asla değil. Konu maddiyat değil. Konu bebeğinin sevildiğini görmek. Hepsi bu. Arkadaş babaannesi dedesi bebeğimi sevmiyor mu sevmeyecek mi ilerde bu çocuğumun psikolojisini nasıl etkiler bunu düşünüyor bence o çeyrek altını bozdurup yiyemedim diye düşündüğünü sanmıyorum.
"Hizmet" kavramını açmak lazım.
Evimde yaşca benden büyük insanlar varsa tabi ki ben hizmet edeceğim. Ben ailemden böyle gördüm.
Ama çamasırını yıka as ütüsünü yap evini temizle muhabbeti olursa; başka bir mevzuya geçmiş oluruz.
zorlami aldircaksiniz arkadasimAL - MI - YOR !!
bitti yani. Goreviydi degildi, kadin yapmiyor.!
onun icin bunu sorun yapmasina gerek yok