kaynanamın ettiği :;(

Bir de bunun eş/oğlu tarafı var. Hiçbir anne-baba evlatları arasında ayrım yapma hakkına sahip değil.

Tüm çocuklarına eşit davranmak zorunda. Sevgisi eşit değilse bile bunu gizlemeli ki, aile bireyleri arasında kıskançlık, düşmanlık oluşmasın.

Mevzu bir çorap değil, dışlaması ve bencil tavrı. İlerde hangi yüzle "gelinim, oğlum benimle ilgilenmiyor." diyecek?

Son düzenleme:
bummm oldu gitti zaten cicilii...

Son düzenleme:
arkadaşlar konu sahibin burda maddi bi değer peşinde değil küçükte olsa bişey yapsalardı diyor haksız da deil aslında elalem bile bişeyler getiriyor burdaki olay kaynana açık açık sana ve çocuğunu değer vermiyorum mesajını veriyor çünkü koskoca kadın elbetteki biliordur hediye alınacağını sonrada evini donatıyor bi güzel bu kasti bi davranış çok açık bi şekilde

Konu sahibi döndüğünüzde konunuzun açılmasını isterseniz bize bildirebilirsiniz.

Edit : Konu yeniden açıldı. Lütfen konuyu tartışma ortamına çevirmeyin arkadaşlar

Son düzenleme:

beni anladığınız için teşekkür ederim

bir şeyi çok merak ettim,herhangi bir sey almak mecburiyetinde değil diyen arkadaşlar evli ve çocuklularmı acaba?şayet öylelerse çok şaşırdım
değiller ise en azından empati kurma zahmetine girselerdi fena olmazdı.

uzayda yaşamıyoruz arkadaşlar,insanın komşusu bile hediye alıyor bebek doğduğu zaman.kaldı ki bu babaannesi ne demek mecbur değil
bence mecbur bu torun ya daha ötesi varmı?
sizler hangi cumhuriyette yaşıyorsunuz anlayamadım
mecburiyetide geçelim bu bir görgüdür,adabtır,geleneklerimiz göreneklerimizdir....
torunun olucak bir çeyrek takmayacaksın üstelik durumunda müsaitse
hadi onuda geçtim bir tulum bile almayacksın,olacak şey değil

Aman canım üzme kendini.. Kendi torunları ileride annesini üzdüğü için onu sevmez saygı duymaz hiç düşünmüyorlar..

peki bu davranışının bir evveliyatı var mı?
yani herşey iyi,güllük gülüstanlıktı, babanne oldu bir hediyesi bile yok böyle mi?

siz de ona bir babaanne imiş gibi davranmayın:) kimse kusura bakmasın, yaşadığımız ülkede kültürel farklar olsa bile ortak noktalar vardır. bu noktalardan biri de doğumdur.. ne sinir bozucu birşey. koltuklarını, sehpalarını okşayıp torunum diye sevsin o zamannnn..

sevgi iyice maddiyatlaştı.babaanne hediye almadı sevdirme,bumudur yani:26:

sevgi iyice maddiyatlaştı.babaanne hediye almadı sevdirme,bumudur yani:26:

Canım olay maddiyat değil.Doğum yapmış kadına hediye götürülür.Hatta altın takılır.Bunu yapmamak düşüncesizliktir üstelik de durumları varken.Komşuya bile götürülür ki kaldı kayınvalide gelinine götürmesin..

bence ;önceden valideyle konu sahibi arasında bir anlaşmazlık, çekişme vardı..
valide de kendince böyle bir tavır almış..
doğru ,yanlış tartışılır..

konu sahibia rkaası cok iyi anlıyorum ben onun derdi altın falan değil sonucta bize yapılan seylerle dğer verildiğini anlarız yani torun bu insan sevincini ona verdiği değeri kıymeti gösterir bir sekilde bu gönülden gelen bir hediyeyledir bazen bazen tatlı iki söz...ben kaynanamda ben doğum yapınca geldi ve sadece ceyrek taktı küçük bir ceyrek ki onun altı altın doludur sadece ceyrek layık gördü kızıma ve burada da 9 milyarlık bilezik aldı kendine gelde delirme konu sahibi arkadası cok iyi anlıyorum valla,demekki kıymetimiz yok yanlarında canım bosverdim ben cok şükür muhtac değiliz onlara Rabbim de muhtac etmesin

götürür yada götürmez bu kişileri ilgilendirir,ama babaanne hediye almadı diye göstermemek sevdirmemek ne kadar doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…