bummm oldu gitti zaten cicilii...
pasif yapmışlar birden neden ki
pasif yapmışlar birden neden ki
arkadaşlar konu sahibin burda maddi bi değer peşinde değil küçükte olsa bişey yapsalardı diyor haksız da deil aslında elalem bile bişeyler getiriyor burdaki olay kaynana açık açık sana ve çocuğunu değer vermiyorum mesajını veriyor çünkü koskoca kadın elbetteki biliordur hediye alınacağını sonrada evini donatıyor bi güzel bu kasti bi davranış çok açık bi şekilde
Bir de bunun eş/oğlu tarafı var. Hiçbir anne-baba evlatları arasında ayrım yapma hakkına sahip değil.
Tüm çocuklarına eşit davranmak zorunda. Sevgisi eşit değilse bile bunu gizlemeli ki, aile bireyleri arasında kıskançlık, düşmanlık oluşmasın.
Mevzu bir çorap değil, dışlaması ve bencil tavrı. İlerde hangi yüzle "gelinim, oğlum benimle ilgilenmiyor." diyecek?
bir şeyi çok merak ettim,herhangi bir sey almak mecburiyetinde değil diyen arkadaşlar evli ve çocuklularmı acaba?şayet öylelerse çok şaşırdım
değiller ise en azından empati kurma zahmetine girselerdi fena olmazdı.
uzayda yaşamıyoruz arkadaşlar,insanın komşusu bile hediye alıyor bebek doğduğu zaman.kaldı ki bu babaannesi ne demek mecbur değil
bence mecbur bu torun ya daha ötesi varmı?
sizler hangi cumhuriyette yaşıyorsunuz anlayamadım
mecburiyetide geçelim bu bir görgüdür,adabtır,geleneklerimiz göreneklerimizdir....
torunun olucak bir çeyrek takmayacaksın üstelik durumunda müsaitse
hadi onuda geçtim bir tulum bile almayacksın,olacak şey değil
sevgi iyice maddiyatlaştı.babaanne hediye almadı sevdirme,bumudur yani:26:
peki bu davranışının bir evveliyatı var mı?
yani herşey iyi,güllük gülüstanlıktı, babanne oldu bir hediyesi bile yok böyle mi?
Canım olay maddiyat değil.Doğum yapmış kadına hediye götürülür.Hatta altın takılır.Bunu yapmamak düşüncesizliktir üstelik de durumları varken.Komşuya bile götürülür ki kaldı kayınvalide gelinine götürmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?