oğlum doğdugunda bir iğne bile takmayan kaynanam evini yeni gelin gibi düzmüş dün gördüm şok oldum
halbuki ilk torunuydu sorun birşey takmamasıda değil sorun hiçbirşey yapmaması
benim annemin canı yokmuki?
oğluşumun herşeyini annem yaptı ve halada yapıyor
anam anam canım anam
Kendi annenize canım anammmmm derken ötekini niye dışlıyorsunuz? Yapmak zorunda mı? HAYIR. Kendi evi kendi düzeni; istediğini alır. Sorun birşey takmaması değil demişsiniz bir de; sorununuz altın takmaması.
Kendi annenize canım anammmmm derken ötekini niye dışlıyorsunuz? Yapmak zorunda mı? HAYIR. Kendi evi kendi düzeni; istediğini alır. Sorun birşey takmaması değil demişsiniz bir de; sorununuz altın takmaması.
oğlum doğdugunda bir iğne bile takmayan kaynanam evini yeni gelin gibi düzmüş dün gördüm şok oldum
anam anam canım anam
ne demek yapmak zorundamı ?
tabiki zorunda babane o !
Nasıl bir mantık bu ya?
Evet bu bayanın derdi bir altın takmaması. Aç açık sersefiller 1 altına kalmışlar ondan böyle çemkirip duruyor zaten.
Ben anlamıyorum bu forumda analar babalar birşey yapmak zorunda değil diyenleri ya. Herhalde polis nezaretinde yapmak zorunda olduğu birşey değil di mi? Maneviyat annelik diye birşey var ya. Burdaki sorunun altın olduğunu mu sanıyorsunuz. Kadının ilk torunuymuş, hoş bence 10. da olabilir ama adetler örfler görenekler diye konuşan insanların (size demiyorum kaynanalara annelere babalara diyorum) sonradan altın takmak zorunda mıyım yok öyle birşey takmasam da olur tarzında şeyler söylemesi beni deli ediyor ya. işe gelince örf adet gelmeyince zorunda mıyım zorunda mıyım. Ne ala memleket.
Ya tabi ki insan ilgisizliğe içerler. Buna lafım yok. Ama bu beklenen ilgiyi de zorla alamayız." Ne verisen elin ile o gider senin ile" demişler. Hatun vermemeyi seçmiş. Ne yapabilrisiniz ki? Sinir olup kendinizi üzeceğinize beklentiniz olmasın da üzülmeyin daha iyi. (Vermek filan derken kastım sadece maddi şeyler değil, manevi destek de aynı zamanda.)
tabiki zaten manevi birşeyde görmedik
hani kastım babane oldun yaa gel gör sev hiç değilse bir corap alki babanesi almış diyim
tabiki zaten manevi birşeyde görmedik
hani kastım babane oldun yaa gel gör sev hiç değilse bir corap alki babanesi almış diyim
anam anam canım anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?