götürür yada götürmez bu kişileri ilgilendirir,ama babaanne hediye almadı diye göstermemek sevdirmemek ne kadar doğrudur
aramızda herhangir tartısma geçmedi ne o beni kırdı nede ben onu
ilginç ;hiçbirşey olmamasına rağmen bu tavırın bir sebebi olmalı..
başka torunu varmıydı,herkese genel tavrı bu mu yanii?
bunun bir görenek olduğunu bilmemesine imkan yok..
yapmayınca da zorla yaptırılmaz..
hediye getirmediği için göstermiyor ve sevdirmiyor değilim zaten kendiside pek sevmeye ve görmeye gelmiyorbu
ne kadar doğrudur??
götürür yada götürmez bu kişileri ilgilendirir,ama babaanne hediye almadı diye göstermemek sevdirmemek ne kadar doğrudur
valla ben kaynanaların hiç birşey yapmak zorunda olmadığını acı acı anladım. hatta en iyisi iyiki yapmamış canım. şimdi hiç bir hak talep edemiyor eeee ne de olsa yapmadı birde utanmadan karışamaz yaaa.sorun bişeyler yapmış gibi daha sonra amanda canım torunum yaparsa. hoş valla ben bana atılan adıma göre onb adım atarım. ,
mesela ELMEYRA size göre biz kayınvalideye hasta olursa bakmasak ne güzel olur. geline mi güvenip hasta oluyor değil mi amavalla bana göre kayınvalide denilen şey huzur bozmasın yeter. ne yapıp ne ettiği umrumda bile değil. Allaha şükür elim para tutuyor ona minnetim mi var
Konu sahibi arkadaşım madem gelenek görenek bilmiyoır sendegösterme çocuğunu öyle görmek zorunda değil
yapmıyorsa ortalıkta babaanneyim diyede gezmesin valla allah bu güzellikleri herkese nasip etmiyor kıymetini bilmek heveslenmek lazım
siz de ona bir babaanne imiş gibi davranmayın:) kimse kusura bakmasın, yaşadığımız ülkede kültürel farklar olsa bile ortak noktalar vardır. bu noktalardan biri de doğumdur.. ne sinir bozucu birşey. koltuklarını, sehpalarını okşayıp torunum diye sevsin o zamannnn..
peeeeehh benim hamile olduğumu duyunca inşallah olmaz o çocuk diye eltime dedikodumu yaparken duydum .. hiç bişey demedim,, şimdi 3.5 yaşında bi kızım var babannesi canına sokmak isityo ama nafile.. gelsin görsün götürmüyorum bile,, tıpış tıpışta geliyo,, istemiyodu hani noldu.. ölsemde unutmamm o günki hissmi, asla affetmedim onu içimden ama hiçbi zman saygısızlık yapmadım .. kaynana bu en iyisi şeytanın sol bacağından beter valla. hiç ilglenmiyorum ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?