bahane çok ama senin eşine ve durumuna bağlı.3 çocukla çok zor.valla gidin salın çocukları güzel bi tatil yapın.valla seneye kaynanan gidecek yer arar.rahat ol.kırılsın dökülsün ah alışamadı çocuklar yoksa böle değiller de
Çok hoşsun yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahane çok ama senin eşine ve durumuna bağlı.3 çocukla çok zor.valla gidin salın çocukları güzel bi tatil yapın.valla seneye kaynanan gidecek yer arar.rahat ol.kırılsın dökülsün ah alışamadı çocuklar yoksa böle değiller de
yaşanan stresi başlıktan anlamanız lazım
yok aslında biz kadınlar melek gibiyiz:) bizi şeytanca düşüncelere itenler utansın:) ama şaka bi yana erkekler anlamıyor.nereye gidilse hep bizim başımız ağrıyor.onlar keyfe keyif katarken tüm düzeni bozulan rahatı kaçan deli gibi bişeylere koşuşturan ve ne yaparsak yapalım yeterli olmayan biziz.hoş ben eğleniyorum kaynanama gidince özel günler hariç yılbaşı doğum günü vss olmadıkça:) ama tabi düzenim bozuluyor.en ufak wc düzenim bile bozuluyor.bu nedenlede enazından istediğimiz yere istediğimiz kadar gitmeliyiz bu bizim hakkımız söke söke alırız:)bunun için her yol mübahtır.
Haklısın tamamen katılıyorum sana ama bende kayınvalideme gitmekten keyif alanlardan değilim malesef benim şansım aynı şehirdeyiz ama evlerimiz uzak mesafe koymam zor olmuyor eşim bu konuda son derece esnek biri asla ısrarcı olmaz annemlere sık sık gidelim demez 15 günde bir akşamları yemeğe yada çay içmeye gidiyoruz ne benim ne onun başı ağrımıyor :9:
Bişi söylim mi bence bir erkeğe ne kadar annesini kötülersen yada annesinden kaçarsan istemezsen o erkek o kadar anneciymiş gibi davranıyor benim eşim anneme gidelim demez mesela ben derim annenlere gidelim 2 haftadır gitmiyoruz diye ama evlendiğimde ilk yıllarda böyle değildi bu kıvama getirene kadar çok emek verdim çookkk![]()
aynı fikirdeyim.aksi halde bir güç savaşı başlıyor.sana ailesini kabul ettirmeye çalışıyor.ortadaki sorunu çzmeye çalışıyor.kendini hem annesine hem karısına hemde çevreye karşı ispat etme gereksinimi oluyor.ay ne gerek var.
aynen canım..ben mesela validelerdeyken eşimi ararım, gelsene filan diye, kim var der..
sayarım...anan bacıların kuzenin vs.diye..
naapçam kadınların ararsında der, bi de...
aaaa ne biçim laf ,sanki yabancı, ailenin kadınları diye veririm ayarı ...gel gel diye de ısrar ederim..![]()
hem de 15 gün valide sultanın evinde kalmak mıııgitmemek için gerekirse 15 gün ölü taklidi bile yaparım :111:
Bişi söylim mi bence bir erkeğe ne kadar annesini kötülersen yada annesinden kaçarsan istemezsen o erkek o kadar anneciymiş gibi davranıyor benim eşim anneme gidelim demez mesela ben derim annenlere gidelim 2 haftadır gitmiyoruz diye ama evlendiğimde ilk yıllarda böyle değildi bu kıvama getirene kadar çok emek verdim çookkk![]()
neyin stresi acabaaa:26::44: