kaynanamın evinde tatil istemiyorum

bahane çok ama senin eşine ve durumuna bağlı.3 çocukla çok zor.valla gidin salın çocukları güzel bi tatil yapın.valla seneye kaynanan gidecek yer arar.rahat ol.kırılsın dökülsün ah alışamadı çocuklar yoksa böle değiller de

Çok hoşsun yaa :9::9: gece gece bahaneleri yalanları okuyunca gülmekten kendimi alamadım biz kadınlar ne tehlikeliyiz yaa :9::9:

yok aslında biz kadınlar melek gibiyiz:) bizi şeytanca düşüncelere itenler utansın:) ama şaka bi yana erkekler anlamıyor.nereye gidilse hep bizim başımız ağrıyor.onlar keyfe keyif katarken tüm düzeni bozulan rahatı kaçan deli gibi bişeylere koşuşturan ve ne yaparsak yapalım yeterli olmayan biziz.hoş ben eğleniyorum kaynanama gidince özel günler hariç yılbaşı doğum günü vss olmadıkça:) ama tabi düzenim bozuluyor.en ufak wc düzenim bile bozuluyor.bu nedenlede enazından istediğimiz yere istediğimiz kadar gitmeliyiz bu bizim hakkımız söke söke alırız:)bunun için her yol mübahtır.

bahane uydurmaya gerek var mı ki canm..eşin bu konuda anlayıssız sanrm..allahtan kaynanam uzakta isvicredeydi bende denizlide yoksaa hiiçç cekkemem hiiç

yok aslında biz kadınlar melek gibiyiz:) bizi şeytanca düşüncelere itenler utansın:) ama şaka bi yana erkekler anlamıyor.nereye gidilse hep bizim başımız ağrıyor.onlar keyfe keyif katarken tüm düzeni bozulan rahatı kaçan deli gibi bişeylere koşuşturan ve ne yaparsak yapalım yeterli olmayan biziz.hoş ben eğleniyorum kaynanama gidince özel günler hariç yılbaşı doğum günü vss olmadıkça:) ama tabi düzenim bozuluyor.en ufak wc düzenim bile bozuluyor.bu nedenlede enazından istediğimiz yere istediğimiz kadar gitmeliyiz bu bizim hakkımız söke söke alırız:)bunun için her yol mübahtır.

Haklısın tamamen katılıyorum sana ama bende kayınvalideme gitmekten keyif alanlardan değilim malesef benim şansım aynı şehirdeyiz ama evlerimiz uzak mesafe koymam zor olmuyor eşim bu konuda son derece esnek biri asla ısrarcı olmaz annemlere sık sık gidelim demez 15 günde bir akşamları yemeğe yada çay içmeye gidiyoruz ne benim ne onun başı ağrımıyor :9:

Haklısın tamamen katılıyorum sana ama bende kayınvalideme gitmekten keyif alanlardan değilim malesef benim şansım aynı şehirdeyiz ama evlerimiz uzak mesafe koymam zor olmuyor eşim bu konuda son derece esnek biri asla ısrarcı olmaz annemlere sık sık gidelim demez 15 günde bir akşamları yemeğe yada çay içmeye gidiyoruz ne benim ne onun başı ağrımıyor :9:

işte bende böyleyim..haftada, 10 günde filan..evler aynı sokakta..:23:
o rahat, ben rahat ohhh....

ay en güzeli.valla şehirler ayrı olunca mecburen yatıya kalıyorsun.benim tek sorunumda bu sanırım ben evimden başka yerde kalamıyorum.yeri geliyor annemde bile rahat edemem.ama ne güzel çay iç gel.bide erkekler bekarken yılda bir gördükleri annelerini deli gibi görme ihtlyacı hissediyorlarya ona ölüyorum.telde meraba anne nasılsın iylmisin babam nasıl keydileyi verimmi oluyoya ona ölüyorum:)

Bişi söylim mi bence bir erkeğe ne kadar annesini kötülersen yada annesinden kaçarsan istemezsen o erkek o kadar anneciymiş gibi davranıyor benim eşim anneme gidelim demez mesela ben derim annenlere gidelim 2 haftadır gitmiyoruz diye ama evlendiğimde ilk yıllarda böyle değildi bu kıvama getirene kadar çok emek verdim çookkk :9::9:

aynı fikirdeyim.aksi halde bir güç savaşı başlıyor.sana ailesini kabul ettirmeye çalışıyor.ortadaki sorunu çzmeye çalışıyor.kendini hem annesine hem karısına hemde çevreye karşı ispat etme gereksinimi oluyor.ay ne gerek var.

Bişi söylim mi bence bir erkeğe ne kadar annesini kötülersen yada annesinden kaçarsan istemezsen o erkek o kadar anneciymiş gibi davranıyor benim eşim anneme gidelim demez mesela ben derim annenlere gidelim 2 haftadır gitmiyoruz diye ama evlendiğimde ilk yıllarda böyle değildi bu kıvama getirene kadar çok emek verdim çookkk :9::9:

aynen canım..ben mesela validelerdeyken eşimi ararım, gelsene filan diye, kim var der..
sayarım...anan bacıların kuzenin vs.diye..
naapçam kadınların ararsında der, bi de...
aaaa ne biçim laf ,sanki yabancı, ailenin kadınları diye veririm ayarı ...gel gel diye de ısrar ederim..:9::9:

aynı fikirdeyim.aksi halde bir güç savaşı başlıyor.sana ailesini kabul ettirmeye çalışıyor.ortadaki sorunu çzmeye çalışıyor.kendini hem annesine hem karısına hemde çevreye karşı ispat etme gereksinimi oluyor.ay ne gerek var.

aynen canım..ben mesela validelerdeyken eşimi ararım, gelsene filan diye, kim var der..
sayarım...anan bacıların kuzenin vs.diye..
naapçam kadınların ararsında der, bi de...
aaaa ne biçim laf ,sanki yabancı, ailenin kadınları diye veririm ayarı ...gel gel diye de ısrar ederim..:9::9:

Kızlar bence biz işin özünü keşfedip ayar verme konusunda son derece başarılıyız :9: analizleriniz süperrr ama diyorum yaa eşleri bu kıvama getirene kadar ne emekler ne çabalar veriliyor... :17:

hem de 15 gün valide sultanın evinde kalmak mııı :53: gitmemek için gerekirse 15 gün ölü taklidi bile yaparım :111:

hem de 15 gün valide sultanın evinde kalmak mııı :53: gitmemek için gerekirse 15 gün ölü taklidi bile yaparım :111:

hahaha bu iyi olmuş işte konu sahibi bayan sizde deneyin bi bakın bakalım :9::9: şaka bir yana sıkıntınızı anlayabiliyorum.Halbu ki ne gerek var dimi bu tür sıkıntılara ne güzel gelini geliyor (ki gelin bile denmemeli kızı gibi görmeli ama neyse) oğlu geliyor torunlar geliyor o ev bayram evi gibi olmalı ama neredeeeeeeeeeeeeeee

merhaba kıvama getirmenin sırrı nedir bana da söylermisiniz:43::43::43:biz her hafta 2 kez gideriz hanıma yetmez kocam da benim eşime laf sokup duruyorsunuz gelip napcaz diyemez sinir oluyorum sinirrrrr:47:kaç sene sonra düzeldi sizin acaba..bizim 2seneyi geçti aynııııı:47:

neyin stresi acabaaa:26::44:

3 çocukla yapılacak yolculuğun stresi olabilir mi acabaaa.
Peki 3 çocukla yapılacak 10 saatlik bir yolculuğun stresi olabilir mi?
3 çocukla 10 saatlik uzun bir yolculuk sonunda her dakika laf duymak olabilir mi?(bu arada umarım kendi arabanızla yolculuk yapıyorsunuzdur,aksi durumu düşünmek bile istemiyorum.)

Tatil demek dinlenmek demek,biz çalışanlar için bu böyle.Konu sahibi arkadaş çalışmıyorum demiş ama aslında dışarda çalışmıyor.Belki de ödevsiz,sabah erken kalkma ve çocukları kaldırma sorunu olmadan kendince bir 15 gün geçirmek istiyor.Kardeşimde dört gözle bu tatili bekliyor çünkü.3 çocuk biri sabahçı ikisi öğlenci,sabah birini götürüyor,geliyor,öğlen onu almaya gidiyor,diğer ikisini götürüyor,geliyor ve bu arada işlerini halletmeye çalışıyor.Tekrar akşam onları almaya gidiyor.Geçen konuştuk bu 15 gün evden çıkmadan oturacığım vallahi diyordu.

Ayrıca kv nerede yaşıyor bilmiyorum ama kimse beni bu kışta kıyamette yolculuk yapmaya zorlayamaz.Hele ki gideceğiniz yer kaloriferli değilde sobalı ise söz konusu bile olamaz.Yani bu benim keyfime bile bırakılmaz,çocuk için biz de kışın hiç memlekete gitmeyiz.

hava kış soğuk falan bunları yutmaz bence eşin.
daha sağlam şeyler bulman lazım mesela çocugunun birini 15 gunlugune bi dershane yada ne bılyım bi kurs gıbı bıseye yazdırısan işte bu gecerlı bahane olabilir.bu alternatif 1

ayrıcada illaki 2 hafta kalmanız sartmı? 1 hafta kalsanız olmazmı? bu alternatıf 2
ve eger senede 1-2 kere gidiyorsanız bence gidin ve katlanın. bu alternatif 3
keşke benımde kayganam uzakta olsada bende senede 2 kere gitsem..:26:

konu sahibi açıklama yapmamış ama konu sahibi ailesiyle aynı şehirde yaşıyorsa eşide tatillerde kendi ailesine gitmeyi isteyebilir:34:

yengemlerde bize 8 saatlik mesafe de oturuyorlar hem yengem çalışıyor ve bi çocukları var.
ailesiyle aynı şehirdeler ve her tatili annemlerde geçiriyorlar.
bundan önce de bizimle aynı şehirde yaşıyorlardı ve her tatilde ailesinin yanına gidiyorlardı.

siz çalışmıyorsanız izinleriniz sınırlı da değildir.
3 çocuk var yolculuk zor geçiyor diye ailesi çocuğunu ve torunlarını görmesin mi yani.
detay vermemişsin eğer sizin aileniz de uzaksa sadece onun ailesine gidiyorsanız tamam haklısınız ama diğer türlüyse bence biraz onları da düşünmeli.

Son düzenleme:
Herhangi bir bahane uydurmaazdım. Direk gitmek istemiyorum der ve gitmezdim.
Israr eden bir eş varsa karşımda ben ondan daha ısrarcı olurdum muhtemelen ve kazanırdım.

Ama bahane arıyorsanız illa eşinizin gönlünü okşamanız lazım ki hayır diyemesin. :23:

not: siz bahane savaşını kazanıp gitmediğinizde ya kayınvalideciğiniz size gelmeye karar verirse :31:

ya bende bunu anlamam kaynana evinde tatil yapıldığı nerde duyulmuş,
sen bence al kocanı annenin evinde tatil yaptır. bakalım hoşuna gidiyor mu.

ah bu erkekler....

Back
X