kaynanamın evinde tatil istemiyorum

Demek ki adama çok rahat ettirmişsin anasını istiyor, bence çocukları sal kaynanaya, ayağını uzat sen tatil yap !

hicbir bahane uydurmazdim guzelce hazirligimi yapar giderdim. muhtemelen kv nizle en az yaz tatilinden beri gorusmuyorsunuz bu kadar zaman sonrasinda oglunu ve torunlarini gormek onun en dogal hakkidir diye dusunuyorum. bana istedigi kadar laf sokmaya calissin hicbirini duymazdim. eger illaki gitmeyeceksem o zaman onu davet ederdim

hazırlanın gidin kadıncağızda özlemiştir çocuklarını torunlarını onbeş günlğüne sabredin ölmezsiniz ya :)

hem de 15 gün valide sultanın evinde kalmak mııı :53: gitmemek için gerekirse 15 gün ölü taklidi bile yaparım :111:
ahahayytt bu yoruma çok güldüm yaa Allah iyiliğini versin senin :9:
merhaba kıvama getirmenin sırrı nedir bana da söylermisiniz:43::43::43:biz her hafta 2 kez gideriz hanıma yetmez kocam da benim eşime laf sokup duruyorsunuz gelip napcaz diyemez sinir oluyorum sinirrrrr:47:kaç sene sonra düzeldi sizin acaba..bizim 2seneyi geçti aynııııı:47:

Ankesenamon arkadaşım ben 10 yıllık evliyim 29 yaşındayım evliliğimin ilk 2 yılı bende rutin olarak her hafta kayınvalideme gidip kalmak zorunda kalırdım buhranlar geçirirdim baktım böyle olacak gibi değil hemen harekete geçtim :47: inan bana evliliğin ilk yıllarında neredeyse her evli çiftte bu sorunlar yaşanıyor bu sorunu en aza indirmek için mümkün olduğu kadar mesafeli dur fazla yüz göz olma bi kere kayınvaliden her çağırdığında gitme hayır demeyi öğren yada her sana geliyorum dediğinde kabul etme mesela seni aradığında geliyorum diye ayy annecim iyi düşünmüşsün ama arkadaşıma söz vermiştim kızlarla orada toplanacaktık filan de :1: ama şu varki sen onları davet et yemeğe mesela ama dört dörtlük ağırla onları güler yüzlü ve hizmetkar olmak lazım zaten eşin bu tavrından çok hoşnut olacak mesafeli olduğunu eşine belli etme annesi yada ailesi hakkında çok fazla kırıcı ağır eleştirilerde bulunma sürekli şikayet halinde olursan erkek dinlemek istemez yada ciddiye almaz herşeyden önemlisi eşinle aranız her zaman iyi olsun birde kayıvalideden yana şikayetlerini bağıra çağıra hararetle şikayet etmek yerine şaka yoluyla gülerek tatlı dille laf arasında sokuşturuver mesela kendimden küçük bir örnek vereyim benim 9 yaşındaki oğlum konuşmayı çok sever kuzucum biraz çenesi düşüktür saolsun :1: bende şakayla gülerek eşimime ayy hayatım farkındamısın aynı annen ne kadar çok konuşuyor ve herşeye karışıyor maşallah kaynana gibi bir oğlumuz var eşine Allah sabır versin derim ve eşim güler haklısın valla der :9: bunlar benim nacizane fikirlerim ve taktiklerimden bir kaçı :1:

eşinin ailesi uzaktaymış eğer sadece senede 1 yada 2 defa gidiyorsanız ben olsam sorun çıkarmaz giderdim sonuçta o insanlar oğlunu torunlarını özlemiş olabilirler ama bu süreyi kısaltabilirsin eşine 2 değil 1 hafta kalalım diyebilirsin.kaynananın laf sokmalarını da duymamaya çalış canım:31:

ahahayytt bu yoruma çok güldüm yaa Allah iyiliğini versin senin :9:

Ankesenamon arkadaşım ben 10 yıllık evliyim 29 yaşındayım evliliğimin ilk 2 yılı bende rutin olarak her hafta kayınvalideme gidip kalmak zorunda kalırdım buhranlar geçirirdim baktım böyle olacak gibi değil hemen harekete geçtim :47: inan bana evliliğin ilk yıllarında neredeyse her evli çiftte bu sorunlar yaşanıyor bu sorunu en aza indirmek için mümkün olduğu kadar mesafeli dur fazla yüz göz olma bi kere kayınvaliden her çağırdığında gitme hayır demeyi öğren yada her sana geliyorum dediğinde kabul etme mesela seni aradığında geliyorum diye ayy annecim iyi düşünmüşsün ama arkadaşıma söz vermiştim kızlarla orada toplanacaktık filan de :1: ama şu varki sen onları davet et yemeğe mesela ama dört dörtlük ağırla onları güler yüzlü ve hizmetkar olmak lazım zaten eşin bu tavrından çok hoşnut olacak mesafeli olduğunu eşine belli etme annesi yada ailesi hakkında çok fazla kırıcı ağır eleştirilerde bulunma sürekli şikayet halinde olursan erkek dinlemek istemez yada ciddiye almaz herşeyden önemlisi eşinle aranız her zaman iyi olsun birde kayıvalideden yana şikayetlerini bağıra çağıra hararetle şikayet etmek yerine şaka yoluyla gülerek tatlı dille laf arasında sokuşturuver mesela kendimden küçük bir örnek vereyim benim 9 yaşındaki oğlum konuşmayı çok sever kuzucum biraz çenesi düşüktür saolsun :1: bende şakayla gülerek eşimime ayy hayatım farkındamısın aynı annen ne kadar çok konuşuyor ve herşeye karışıyor maşallah kaynana gibi bir oğlumuz var eşine Allah sabır versin derim ve eşim güler haklısın valla der :9: bunlar benim nacizane fikirlerim ve taktiklerimden bir kaçı :1:

evet gerçekten benm de öyle oldu.çok yapıştılar mucuk mucuk hopp bi biz orda olalm hopp bi onlar bizde.ama müthş direndm bu konuda.herçağrdıklarında gtmedm evet ama laf sokuşturmalar bitmıyorkii bekar grmce var bdee iki kayınna yani:52::52:ama çok sorun ettim ben sürekli eşimin başınn etini yedim durdum tabi oda laf söyletrmi hç evet dinlemedi bile..beni suçlu çıkarmıstı üstelik:43:neyse artık bi sorun oldumu daha sakin aktarmaya başladım eşime.teşekkür ederim buarada görüşmek dileğiyle

eğer senede 1-2 kere gidiyorsanız hiç gitmemek olmaz. ama gittiğinde 1 hafta 10 gün kalıp dönebilirsin. eşine de seninle ve çocuklarımla başbaşa tatil yapmak istiyorum dersin.ortak karar alırsanız kayınvalidene de bahane bulmanız daha kolay olur. mesela çocukların dersi var,okul hazırlığı,çamaşır gibi.ben de eşimi bırakıp yalnız gidicem anneme 1 hafta kalıcam. sonrası evimde ve eşimleyim.
merak ettim senin ailen nerede?

hem de 15 gün valide sultanın evinde kalmak mııı :53: gitmemek için gerekirse 15 gün ölü taklidi bile yaparım :111:

ay ne güldüm sanaaaa Allah seni napmaya 15 gün ölü taklidi yapacakmış ah bu erkek evi:) ne sıkıntılı ya gitsen bi dert gitmesen bi dert:)

Back
X