- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
- Konu Sahibi alaraberen
-
Valla ben takmazdım çok takıntılısınız ya hayattan biraz zevk alın.Bu ne böyle.Kaynanasıyla savaşa girmiş gibi olan kadınları anlamıyorum hiç.Belki kaynananızın erkek çocuk kayırma gibi bir huyu vardır.Değiştiremezsiniz.Büyüklerimiz de böyle bir durum var ne yazık ki.Sevmek zorunda da değil kadın sizin çocuğunuzu.Sonuç olara çocuğu dövmemiş,azarlamamış.İlla bağrına basıp sevgi pıtırcığı gibi mi davranmalı.Siz eşinizle evlisiniz onun ailesiyle değil.Herşeyi bu kadar büyütürseniz mutlu olamazsınız.Bir gün ben de anne olucam ve kalbim her zaman mutlaka bir erkek çocuğum olsun istiyor.Allah sizin gibileriyle karşılaştırmasın öyle bir durum olursa.Sizden kaç yaş büyük bir kadına burada neler demişsiniz ya çok ayıp.Bir de kendimi tuttum yüzüne söylemedim bir şey demişsiniz lütuf da bulunmuşsunuz!Mikrop demek nedir ya o yaştaki bir kadına.Hem de ufacık bir sorun yüzünden???
Millet de gaza getirmiş kaynanan seni çekemiyor diye.Töbe töbe ya.
Ne alakasi ver, gaza getiriyormusum. Konu sahibi kendisi yazmis, okumadan yaziyorsunuz birseyler, bu dediklerinden siz ne anliyorsunuz, kaynananin gelinine duydugu engin sevgiyi mi?
"oğluna beni dövdürtmek isteyen kadını sevemiyorum.hep ezdi beni,laf işittirdi,ayırmaya çalıştı.eşim beni korudukca çıldırdı.daha fazlasını yaptı.eşim haklı olduğumu bildiği için beni bırakmadı.eşime annen ayrılmamızı istiyor.beni sevmiyor istersen dayanamıyorum ayrılalımmı dedim.o çatlasın ben seni bırakmam dedi.eşimi parmak ucunda dolandıramıyor diye.bana düşman oldu.eşim benim üzerime araba aldı.yıktı ortalığı.düğünde bileziklerimi eşim vermedi.benim için o mu çalıştı kazandı benim hakkım dedi.vs...çok anlatmalan bitmez"
demis konu sahibi.. Kayinpederinin kac defa gelip kaynanasinin yaptiklari icin ozur diledgini yazmis. Bunlar ortada iken benim gazim mi kusur kalmis ki gaza getireyim. Insanlari suclamadan once neye cevap verdiginize ve kelimelerinize dikkat edin lutfen. Sirf birseyler yazmis olmak icin yazip, yorum yapanlara da saldirmayin, ayip oluyor.
Kızlar dün eşimin ailesinle denize gittim.kaynanam herzamanki gibi kaynımın oğlunla ilgilendi kızımı görmemezlikten geldi.öpüp sarılıp babannem senmi geldin kızım bile demedi.kaynımın çocuğunun altını temizledi,uyuttu,suyunu içirdi,çocuk tok olduğu halde yedirdi.denize çok kalabalık gittik kaynatamın tarafından akrabalarıda vardı.eşim yurtdışına 1 aylığına işe gitti.sadece benim kızımın babası yanında yoktu diğer akrabalarınında babalarıda yanındaydı.kaynımda çocuğunun başındaydı.ben kızımla tek başıma uğraşırken kaynanam eltimin çocuğunla ilgilendi.kızım denizde boğulur kaybolur hiç umurunda olmadı.eşimin akrabasının kızı var çok güvendiğim sevdiğim biri.birgül abla ben yanlışmı anlıyorum ne olur sen ne görüyorsun ne anlıyorsun dedim.canım doğru anlıyorsun dedi.hep diğer torunu k... diye tutturdu bende bunun farkındayım dedi.hiç üzülme ALLAH görüyor dedi.eşit davranmıyor beren seni kıskandırmaya çalışıyor ama hata yapıyor dedi.bunu sevmemek içi nasıl dayanıyor sevilmiyecek gibi değil ki dedi.ben iki adım atıyorum yaptığı hareketleri görünce geri adım atıyorum.gitmiyorum hatasını anlasın diye sonra gelmiyor diye beni suçluyor gidincede gözüme soka soka nispet yapıyor.sinirlerim çok bozuldu mikrop kadın. içimde ona ne demekle geliyorda ah eşimin hatrına susuyorum.huzursuzluk oluyor eşimde arada kalıyor.bu durumda olanlar neyapıyorsunuz veya böyle kaynananız olsa ne yaparsınız?
COLOR]
Buraya yazarsanız beni ilgilendirir, alıntılar yorum yaparım. Elbetteki dertlenip uykularımı kaçırmam.
İçinize oturmuş ki yazmışsınız, neyse....
Bazı kadınların beyninde kırk tilki dolaşıyor hayret ediyorum vallahi...
Kızlar dün eşimin ailesinle denize gittim.kaynanam herzamanki gibi kaynımın oğlunla ilgilendi kızımı görmemezlikten geldi.öpüp sarılıp babannem senmi geldin kızım bile demedi.kaynımın çocuğunun altını temizledi,uyuttu,suyunu içirdi,çocuk tok olduğu halde yedirdi.denize çok kalabalık gittik kaynatamın tarafından akrabalarıda vardı.eşim yurtdışına 1 aylığına işe gitti.sadece benim kızımın babası yanında yoktu diğer akrabalarınında babalarıda yanındaydı.kaynımda çocuğunun başındaydı.ben kızımla tek başıma uğraşırken kaynanam eltimin çocuğunla ilgilendi.kızım denizde boğulur kaybolur hiç umurunda olmadı.eşimin akrabasının kızı var çok güvendiğim sevdiğim biri.birgül abla ben yanlışmı anlıyorum ne olur sen ne görüyorsun ne anlıyorsun dedim.canım doğru anlıyorsun dedi.hep diğer torunu k... diye tutturdu bende bunun farkındayım dedi.hiç üzülme ALLAH görüyor dedi.eşit davranmıyor beren seni kıskandırmaya çalışıyor ama hata yapıyor dedi.bunu sevmemek içi nasıl dayanıyor sevilmiyecek gibi değil ki dedi.ben iki adım atıyorum yaptığı hareketleri görünce geri adım atıyorum.gitmiyorum hatasını anlasın diye sonra gelmiyor diye beni suçluyor gidincede gözüme soka soka nispet yapıyor.sinirlerim çok bozuldu mikrop kadın. içimde ona ne demekle geliyorda ah eşimin hatrına susuyorum.huzursuzluk oluyor eşimde arada kalıyor.bu durumda olanlar neyapıyorsunuz veya böyle kaynananız olsa ne yaparsınız?
COLOR]
Aklima gelmisken.. Bu konudsa tanidigim en bariz sekilde kiz-erkek ayrimi yapan kisi de eltimin annesiydi. Uc kizi, iki oglu vardi, hepsini severdi ama ogullarini bir baska severdi. Kizlari da durumu kaniksamislardi. Kizi ve oglu, her ikisi de bebek beklerken gelinin oglana, kizinin kiza hamile oldugunu ogrendi. Oglu icin deliler gibi sevinirken, kizininyuzune "insallah kizin dogmadan olur" dedi. Kizi saglikli, cin gibi bir kiz dogurdu, gelinin ogluna ise bir yasinda otistik teshisi kondu. cocuk 10 yasina geldi, hala konusmuyor, insanlarla iletisim kurmuyor. Insan evladina beddua eder mi? Eden var.. Beddua da agizdan bir cikti mi nereye gidecegi belli olmuyor. Allah herkese hayirlisini, saglikli evlat nasip etsin, kiz erkek hepsi bir, hepsi evlat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?