- Konu Sahibi alaraberen
-
madem bu kadar sorunlu bi kayınvaliden var kocan da arkanda yapacaklarını az çok biliyorsun gitmeseydin keşke denize
bu konunda sana hak veremedim kusura bakma bi yere gidiyorsan az çok neler olacağını bilmen gerekiyor ilgilenme boğulma yemek vs.
yalan değil bende denizde kimsenin çocuğunla ilgilenmem allal korusun bişey olur sorumluluk alamam yani
normal zamanda da ilgilenmiyorsa sevmiyorsa sevmesin boşver bazıları erkek torun ayrımı yapar bu da onlardan demek ki
ee sizle de sorunları var sizin yanınızda sevmek istemiyordur ilgilenmeyerek sizin kızdığınızı bildiği için belli ki inadına yapıyor
bazı insanlar insan halinden anlamıyor sizde onlardansınız zannedersem.insanın karakterinle ilgili bu dediğiniz ben size ne diyorum siz ne diyorsunuz.kaynanam torununu görmemezlikten geliyor,sevmiyor,bana nispet yapmak için kızımı dışlıyor diyorum.sizde diyorsunuz ki ilgilense böyle böyle dersiniz diyorsunuz.ozaman kimse konu açmasın kimse buraya derdini anlatmasın.bu ne düşünce zihniyet anlamadım.
ben en çok çocuk için üzülüyorum büyükler arasındaki olaylar çocuk etkilenecek ne yazıkki bence mümkün oldukça aynı ortama sokmayın çocuğunuzu kaç yaşında bilmiyorum anlayınca size soracak babannem beni niye sevmiyor diyecek ayrıca bu durumdan rahatsız olduğunuzu kayınvalidenize söyleyin hiçbirşey çocuğunuzdan önemli değil anası sevilmeyenin danasıda sevilmezmiş
siz kızınızı çok sevin kaynınızın çocuğunuda çok sevin
benim bir arkadaşım var kız diye babanneleri onları sevmezmiş almanyadan çikolata falan gelirmiş onlara vermezmiş amcalarının bir oğlu varmış o torunlarını çok seviyorlarmış o çok sevdiği torun çok küçükken sebebi billinmeyen bir sebepten ölmüş
Allah (c.c) a sığın
arkadasim , ben seni cok iyi anliyorum.benim babannem de anlattigin gibiydi ,her ay maasini alinca halamin oglunu cok unlu bir kebapciya goturur sonra gelir anlatirdi.ustelik benim annem babam Almanyada, ben de teyzemin yaninda kaliyordum.bir lokma bisey yapip getirmezdi..bana bir mendil bile almamisdir. bana sikica sarildigini bile hatirlamiyorum.rahmetli oldugunda da hic aglamadim bile. cunku benim icin cok cok uzak biriydi.
bütün konularınız kaynananız ve eltinizle ilgili
siz kadını sevmiyorsunuz e kadın da sizi sevmiyor
ne bekliyordunuz ki..hem boşverin kimseye kendinizi zorla sevdiremessiniz...
Kızlar dün eşimin ailesinle denize gittim.kaynanam herzamanki gibi kaynımın oğlunla ilgilendi kızımı görmemezlikten geldi.öpüp sarılıp babannem senmi geldin kızım bile demedi.kaynımın çocuğunun altını temizledi,uyuttu,suyunu içirdi,çocuk tok olduğu halde yedirdi.denize çok kalabalık gittik kaynatamın tarafından akrabalarıda vardı.eşim yurtdışına 1 aylığına işe gitti.sadece benim kızımın babası yanında yoktu diğer akrabalarınında babalarıda yanındaydı.kaynımda çocuğunun başındaydı.ben kızımla tek başıma uğraşırken kaynanam eltimin çocuğunla ilgilendi.kızım denizde boğulur kaybolur hiç umurunda olmadı.eşimin akrabasının kızı var çok güvendiğim sevdiğim biri.birgül abla ben yanlışmı anlıyorum ne olur sen ne görüyorsun ne anlıyorsun dedim.canım doğru anlıyorsun dedi.hep diğer torunu k... diye tutturdu bende bunun farkındayım dedi.hiç üzülme ALLAH görüyor dedi.eşit davranmıyor beren seni kıskandırmaya çalışıyor ama hata yapıyor dedi.bunu sevmemek içi nasıl dayanıyor sevilmiyecek gibi değil ki dedi.ben iki adım atıyorum yaptığı hareketleri görünce geri adım atıyorum.gitmiyorum hatasını anlasın diye sonra gelmiyor diye beni suçluyor gidincede gözüme soka soka nispet yapıyor.sinirlerim çok bozuldu mikrop kadın. içimde ona ne demekle geliyorda ah eşimin hatrına susuyorum.huzursuzluk oluyor eşimde arada kalıyor.bu durumda olanlar neyapıyorsunuz veya böyle kaynananız olsa ne yaparsınız?
COLOR]
Aynı anda kırk parçaya mı bölünsün? Önce biri doğmuş ona bakıyor, sizinki doğunca bakamaz haliyle. Çocuğunuzun olmamasının kayınvalideyle ne ilgisi var, bu vicdani yükü ona niye atıyorsunuz?
Aynı anda kırk parçaya mı bölünsün? Önce biri doğmuş ona bakıyor, sizinki doğunca bakamaz haliyle. Çocuğunuzun olmamasının kayınvalideyle ne ilgisi var, bu vicdani yükü ona niye atıyorsunuz?
Bu sizi ilgilendirmez,ben hissettiğimi söyledim.Ayrıca ben ona ne bak dedim ne bakmasını istedim ondan.
Benim kayınvalidem de evlendiğimizde çocuğum olursa bakmayacağını,yorulduğunu söylemişti.İki yıl oldu,çocuğumuz olmadı,şimdi torun istiyor,ona "Sen bakmak istemediğin için gelmiyor" demek istiyorum.İki yıldır her gün neredeyse kırk beş dakika yürüyerek eltimin çocuğuna bakmaya gidiyor,dönüşte de aynı yolu yürüyor.Benim doğmamış çocuğum onu yoracakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?