- 28 Aralık 2020
- 54
- 222
- 8
- 34
- Konu Sahibi masalprensesi06
-
Senin yapacağın en güzel hareket o ses kayıtlarını eşinin yanında yapman olacaktı..Merhaba;
Bi önceki konumdan bilenler bilir. Kaynanamın benım hakkımda konustugu ses kayıtlarını yuzune vurdum sustu bısey demedi kıvırmaya calıştı yapamadı.
SES KAYITLARINIDA DEDİKLERİ
( Ben eltimi kıskanıyormusum )
( Al birini vur ötekine diyor kızına telefonda )
( Yalakalık olsun dıye geldı ıspanakları dogradı dıyo )
Yani şimdiye kadar hep yüzüme gülmüş. Bana burdaki hanımlar kızdı 6 gün çalış evını temızle onun evını temızle sureklı kek istesin pogca istesin hıc bıtmıyordu ısteklerı.ARTIK BİTTİ. Eşim annesine çok düşkün bağlı olduğu bu ses kayıtlarını ona soylemedım . Neden dicek olan varsa artık kaynanama iş yapmaya gıtmıyorum ve asla gitmicem . Yapınca yalaka gelin yapmayınca kötü gelin eltim nişanlı elini kaldırıp bi bardak çay vermez ama ben köle he... BİTTİ O DEVİR HANIMLAR hıc bısey olmamıs gıbı davranıyorum ama ısınıde yapmıyorum eger esım gelır tek kelıme ederse anamın evını temızle dıye yapmıyorum dıcem ses kayıtlarını o zaman dinletcem. Çantam askıda içinde arabamın anahtarı ve arkamda kapı gibi annem gerekirse bitsin .Kimse olmasa bile kendime yeni bi hayat kurabilecek gücüm var. Ben artık kölelikten çıktım o devri kapattım . Boşarsa boşasın zerre umrumda değil... Çocugumuda alır mis gibi cıkar giderim .... YA herro ya merro ...zaman gösterecek ...
Madem gözünü kararttın neyi bekliyorsun? Kapının eşiğinde durmanın ne anlamı var. Kv böyle birisi diye eşinle çocuklu Bi yuvayı yıkmak kolay mı geliyor sana. Bu zamana kadar tepkini koymaman hata bence rahatsızım madem bu konuda hem çocuk hem çalışıp neden kv temizlik hizmet yaptın.Merhaba;
Bi önceki konumdan bilenler bilir. Kaynanamın benım hakkımda konustugu ses kayıtlarını yuzune vurdum sustu bısey demedi kıvırmaya calıştı yapamadı.
SES KAYITLARINIDA DEDİKLERİ
( Ben eltimi kıskanıyormusum )
( Al birini vur ötekine diyor kızına telefonda )
( Yalakalık olsun dıye geldı ıspanakları dogradı dıyo )
Yani şimdiye kadar hep yüzüme gülmüş. Bana burdaki hanımlar kızdı 6 gün çalış evını temızle onun evını temızle sureklı kek istesin pogca istesin hıc bıtmıyordu ısteklerı.ARTIK BİTTİ. Eşim annesine çok düşkün bağlı olduğu bu ses kayıtlarını ona soylemedım . Neden dicek olan varsa artık kaynanama iş yapmaya gıtmıyorum ve asla gitmicem . Yapınca yalaka gelin yapmayınca kötü gelin eltim nişanlı elini kaldırıp bi bardak çay vermez ama ben köle he... BİTTİ O DEVİR HANIMLAR hıc bısey olmamıs gıbı davranıyorum ama ısınıde yapmıyorum eger esım gelır tek kelıme ederse anamın evını temızle dıye yapmıyorum dıcem ses kayıtlarını o zaman dinletcem. Çantam askıda içinde arabamın anahtarı ve arkamda kapı gibi annem gerekirse bitsin .Kimse olmasa bile kendime yeni bi hayat kurabilecek gücüm var. Ben artık kölelikten çıktım o devri kapattım . Boşarsa boşasın zerre umrumda değil... Çocugumuda alır mis gibi cıkar giderim .... YA herro ya merro ...zaman gösterecek ...
E yüzüne vurmamışsın ki ses kayıtlarını. Milliyet haber başlığı gibi olmuş. İçine giriyorsun haber farklı başlık farklı.
telefonunu verdım hangısını dınledın dedi 14 dakka olan kızınla konusman dedım . Kendısıda ben yokken oturmus dınlemıs tekrar . Ses kayıtları onda ama kopyasını kendı telefonuma aldım ....Dinlettin mi ses kayıtlarını yoksa sadece boyle ses kayıtların mi var dedin?
Ne yapmamı önerirsiniz fikirleriniz benım ıcın onemlı. Eşim tamam asabi sinirli ama merhametide var kaynanam kucuklukten berı doldurmus aslında cok merhametlı vıcdanlı olacak bırını egolu bı ınsan yapmıs sadece ben yapmıs. Gördüklerim yaşadıklarım bu.. ne yapayımKartlarını açık oynasaydin keske. Esinin farkli sekilde haberi olursa sana geri dönüşü sandığın gibi olmayabilir.
Vurdum hanfendı yuzune ben yapınca yalaka yapmayınca kötü gelin luyorum öylemi dedim ? o kadar fenalarki kızıyla dünya gelse baş edemez bunlarla. Hıc bısey demedıkı kadın ne anlayayım bozulduda bozuldu gıtmıs yılbasında hedıye takı seti almıs yalakalık asıl kendısınde yani dızla... Bundan sonra benden bişey istemeyin dedim daha ne diyim ? napmamı ıstersin öldürmemi? Nası bi haber beklıyodun cani GELİN kötü kaynanayı önce silahla vurdu sonra yaktı görümcesi odasına kendini kitleyerek kurtuldu... Burasıda milliyet değil zaten hürriyette burası kadınlar klubü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?