Kaynanamın hakkımda konuştuğu ses kayıtlarını yüzüne vurdum ...

masalprensesi06

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
54
222
8
34
Merhaba;

Bi önceki konumdan bilenler bilir. Kaynanamın benım hakkımda konustugu ses kayıtlarını yuzune vurdum sustu bısey demedi kıvırmaya calıştı yapamadı.
SES KAYITLARINIDA DEDİKLERİ
( Ben eltimi kıskanıyormusum )
( Al birini vur ötekine diyor kızına telefonda )
( Yalakalık olsun dıye geldı ıspanakları dogradı dıyo )
Yani şimdiye kadar hep yüzüme gülmüş. Bana burdaki hanımlar kızdı 6 gün çalış evını temızle onun evını temızle sureklı kek istesin pogca istesin hıc bıtmıyordu ısteklerı.ARTIK BİTTİ. Eşim annesine çok düşkün bağlı olduğu bu ses kayıtlarını ona soylemedım . Neden dicek olan varsa artık kaynanama iş yapmaya gıtmıyorum ve asla gitmicem . Yapınca yalaka gelin yapmayınca kötü gelin eltim nişanlı elini kaldırıp bi bardak çay vermez ama ben köle he... BİTTİ O DEVİR HANIMLAR hıc bısey olmamıs gıbı davranıyorum ama ısınıde yapmıyorum eger esım gelır tek kelıme ederse anamın evını temızle dıye yapmıyorum dıcem ses kayıtlarını o zaman dinletcem. Çantam askıda içinde arabamın anahtarı ve arkamda kapı gibi annem gerekirse bitsin .Kimse olmasa bile kendime yeni bi hayat kurabilecek gücüm var. Ben artık kölelikten çıktım o devri kapattım . Boşarsa boşasın zerre umrumda değil... Çocugumuda alır mis gibi cıkar giderim .... YA herro ya merro ...zaman gösterecek ...

Senin yapacağın en güzel hareket o ses kayıtlarını eşinin yanında yapman olacaktı..
İşte o zaman vurdu gol oldu derdik...

Ev temizleme sürekli pasta börek yapmak zaten en baştan yanlışmış ki
Ses kaydı çekme kaynanaya dinletme filan hiç benlik hareketler değil
Mesafe koyacaksam zaten koyarım görüşmek istemiyorsam da görüşmem
Enerjim tutmuyorsa tutmuyordur yani
Film sahnesi gibi ses kaydı açıp dinletmek filan tuhaf geliyor
Eşiniz sizden değilse zaten annesinden öğrenecektir ses kaydını
Madem hazır ortaya döktünüz eşinize de söyleyin
Adam zaten öğrenecek yani

hafta nin 6 gunu calisip bir de kayinvalidenize temizliğe mi gidiyordunuz?

geç bile kalmışsınız da ses kaydina felan ne gerek vardı. bastan koysaydınız mesafenizi. elinizde ses kaydı olmasa temizlige gitmeye devam mı edecektiniz?

Eşiniz mi zorluyor temizliğe gitmeniz için ki ses kaydı alıp kanıt topladınız bir daha gitmemek icin.

Ben calisan kadinim cocugum var kendime zor yetiyorum gitmeyecegim nokta deseydiniz ses kaydına ihtiyaciniz olmazdı.

Madem gözünü kararttın neyi bekliyorsun? Kapının eşiğinde durmanın ne anlamı var. Kv böyle birisi diye eşinle çocuklu Bi yuvayı yıkmak kolay mı geliyor sana. Bu zamana kadar tepkini koymaman hata bence rahatsızım madem bu konuda hem çocuk hem çalışıp neden kv temizlik hizmet yaptın.

Ayrıca eşin neden gelip annemin evini temizle diyecek görmüyor mu zaten senin yoğun Bi tempoda olduğunu.

Bence üç maymunu oynamaya gerek yok canım kv dediysen eşine de söyle zaten herşeye hazırlıklısın anladığım kadarıyla kocan arkanda durur belki

Kaynananla yuzles.
Yaninda ac ses kayitlarini korkma.
Bu yuzden , iyi niyetim suistimal edildigi icin artik sizinle yuz yuze gelmek istemiyorum de. Esin de sorarsa ne yaptin sen diye; acarsin ses kayitlarini o da dinlesin.
Ha "ne var bunda canim" diyebilir malum annesi haksiz bulmaz.
Verecegin karsiliga hazirlikli ol.

E yüzüne vurmamışsın ki ses kayıtlarını. Milliyet haber başlığı gibi olmuş. İçine giriyorsun haber farklı başlık farklı.

Vurdum hanfendı yuzune ben yapınca yalaka yapmayınca kötü gelin luyorum öylemi dedim ? o kadar fenalarki kızıyla dünya gelse baş edemez bunlarla. Hıc bısey demedıkı kadın ne anlayayım bozulduda bozuldu gıtmıs yılbasında hedıye takı seti almıs yalakalık asıl kendısınde yani dızla... Bundan sonra benden bişey istemeyin dedim daha ne diyim ? napmamı ıstersin öldürmemi? Nası bi haber beklıyodun cani GELİN kötü kaynanayı önce silahla vurdu sonra yaktı görümcesi odasına kendini kitleyerek kurtuldu... Burasıda milliyet değil zaten hürriyette burası kadınlar klubü ...

Dinlettin mi ses kayıtlarını yoksa sadece boyle ses kayıtların mi var dedin?
telefonunu verdım hangısını dınledın dedi 14 dakka olan kızınla konusman dedım . Kendısıda ben yokken oturmus dınlemıs tekrar . Ses kayıtları onda ama kopyasını kendı telefonuma aldım ....

Kartlarını açık oynasaydin keske. Esinin farkli sekilde haberi olursa sana geri dönüşü sandığın gibi olmayabilir.
Ne yapmamı önerirsiniz fikirleriniz benım ıcın onemlı. Eşim tamam asabi sinirli ama merhametide var kaynanam kucuklukten berı doldurmus aslında cok merhametlı vıcdanlı olacak bırını egolu bı ınsan yapmıs sadece ben yapmıs. Gördüklerim yaşadıklarım bu.. ne yapayım

“hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum ama işini de yapmıyorum” yazmışsınız. Ses kayıtlarını dinlettim ya da söyledim vs hiçbir şey yazmamışsınız. Yüzüne vurdum yazarsanız başlığa, biz de kaynananın tepkisini merak ettiğiniz için geliriz okumaya, boşanma planlarınızı okumak için değil. Hayal gücünüz karşısında şaşkınım, kaynanadan çok sizden korkulur.

Kayınvaliden bu ses kayıtlarını aklamak icin bir hinlik yapabilir mi sence? Yoksa susup sineye ceker mi? Gorumce nasil bir tip. Saldirganlasabilirler mi bu olaydan sonra? Bunlar önemli.

Eşin o ses kayitlarinin planli bir şekilde senin tarafindan elde edildiğini dusunmesin. Annemin telefonlarını mi dinliyorsun demesin.

Iki taraf da bu olaydan gereken dersi alip yoluna ona gore devam edecekse esini germenin manasi yok elbet ama senin bu kozuna karşı hamle yapmasinlar.

Yüze vurmak olayını göremedim tam, anlatımdan kaynaklı sanırım o sırada neler geçti ne dedi kayinvalideniz?
Eşinize söylememeniz hata. Ben olsam ilk eşime dinletir sonra gider kayinvalideye hesap sorardım. (O kadar annesine düşkünse, mutlaka size niye temizliğini yapmıyorsun niye yardıma gitmiyorsun diye hesap sorabilir eşiniz. Ve kayinvalide muhtemelen oğlunu dolduracak)
Neden temizliğini yapıyordunuzki zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…