KAYNANAMIN SES KAYITLARI İFŞA OLDU !!!

Ay bu resmen kölelik artık ya. Ben evde olduğum halde kendi evime zor yetiyorum. Hem dışarı işi hem kendi evinin işi hem de kayınvalide evi işi, nasıl dayanıyorsunuz ya?

Sağlam bir rest çekin bence, boşanmaya kadar yolu var hadi bakalım yapmıyorum hiçbir şey deyin.

Aynen hanım abla :)

konu sahibi yerinde olsam kendim temizleyeceğime yardımcı falan tutmasını söylerdim eşime eğer çocuğuma bakıyorsa

şimdi o çok bilmiş koca Allah bilir ne çocuğa bakıyordur kadın ev temizlerken ne kadına yardım ediyordur
O çok bilmiş koca kesin emirler yağdırıyordur iyi temizle bak leke kalmış şurada diyordur.
Böyle kocalar yeryüzünden silinseler keşke ne güzel olurdu.

Ay benim kaynanın da sizinki gibi çıkmıştı eltimde dinlemiş tabi neler neler denmişti eltim kocasına bile dinletti. Ama ne fayda hiç bir şey değişmedi eltim siz gibi gene kaynana işlerini yapıyor. Eş kişisi bu konuda çok önemlidir ya eşinize baskın gelip mantıklı bir düzen kurulacak yada huzursuzluk çıkmasn diye susup işlere devam edeceksiniz

MERHABA KIZLAR BEN KONUYU HIC UZATMICAM SORUNLU GIDEN BI EVLILIGIM VAR ONUDA GECTIM HERSEYDEN sorunlu bir kaynanam var iş yapmasan senden kotusu olmaz ve eşim annesıne cok duskundur ben calıstıgım halde sureklı onun ısını yapmka zorundayım yapmassam sorun cıkıyor problem cıkıyor bende yapıyorum temızlıgınden tutun yemegıne kadar hıc bır sey eksık degıl sorun tamda burda baslıyor aslında daha bu sorunları asamamısken kaynanam eskı telefonunu ogluma vermıs oynasın dıye oglumda ses kayıtlarını bulmus kucuk daha bu arada kaynanamın sesını duyunca telden bakım dedım elıme aldım telefonu kızıyla olan konusmalarını benımle olanları herseyı kaydetmıs bı yere benım hakkımda yalaka gelin soyle gelın boyle gelın bı suru arkamdan atmıs tutmus yuzume daha dun hakkını helal et kızım dıyen bugun neleri çıktı ben tabi sımdılık kımseye bısey demedım kafam cok karısık sız olsanız ne yapardınız ?
Eğer arkanızda duran bir eşiniz yoksa çekilecek dert değil 😪 Rabbim yar ve yardımcınız olsun

vallaha hıc cıkmıyor sesım hemde 3 katlı evi 6 gun calısıyorum 10 15 gunde bi kaynanmın evını temızlıyorum . hasta olur tek ızınlı gunumde yemekler yapar gotururum . neler neler bencede silkelenmeliyim
Siz neden izin yapiyorsunuz? soyleyin is yerinize izin gununde de calisin, mesai yapin. En azindan para kazanirsiniz. Belli ki yorulmuyorsunuz

Benim bir arkadaşım nişanlı iken gidip kvdesinin evini temizliyordu,ben diyordum bak yapma şunu kendi kızları var hem elden ayaktan düşmüş değiller... Yapma yapma vs o çok iyi niyetli idi ya da bilmemisti öyle insanların oldugunu daha doğrusu nisanliyken anlatmıştı bana şöyle davranıyor vs diye kv de ,diyordum yanlış yapıyorsun resmen ölüp kadına bitiyorsun ve başında taç ettiğin halde , bu kadını sırf tek kalmasin diye yanına aldı baktı herşeyini 4.4luk yaptı,sonra kadın arkadaşıma küfürler savuruyoms oğlu evde yokken ,bunlar gece odalarına geçince kapılarını dinliyomus vs derken arkadaşım çocuğu olmadı diye kızı ayırdı "meyve vermeyen ağacın kökünü keserler " diye o arkadaştan duymuştum böyle dedi evden ayrılınca vs ... Böyle mide bulandırıcı insanlar var ama adam adam değil ki bu durumlara düşürüyor eşini 😔

eşinizin bu kadar vazgeçilmeyecek ne gibi bir özelliği varki kavga çıkarmasın diye hem çalışıp hem annesinin evini temizliyorsunuz. kendi canınıza acımıyorsunuz. çocuğunuza kız/erkek farketmez ne kadar kötü örnek oluyorsunuz farkında mısınız? çıkarıyorsa çıkarsın kavga nedir yani sizden mi kıymetli. burada okuduğum konularda genellikle şaşırıyorum ama bu tarz kadınların sürekli ezdirdiği konular sinirlerimi tepeme çıkarıyor. siz kendinize değer vermezseniz elin oğlu hiç vermez.

O çok bilmiş koca kesin emirler yağdırıyordur iyi temizle bak leke kalmış şurada diyordur.
Böyle kocalar yeryüzünden silinseler keşke ne güzel olurdu.
Böyle kadınlar var olmasaydı , böyle kocalar da var olmazdı .Böyle konu açıp dert anlatıp anlatıp ,sonra da köleliğe devam eden ezik kadınları görmeye katlanamıyorum artık.

Böyle kadınlar var olmasaydı , böyle kocalar da var olmazdı .Böyle konu açıp dert anlatıp anlatıp ,sonra da köleliğe devam eden ezik kadınları görmeye katlanamıyorum artık.
Ezdirmeyecekler kendilerini,böyle devam ettikleri zaman işin boyutu uzadıkça uzar.

Bakın önce şu ses kayıtlarını bir yedekleyin.
Sonra eşinizle görüşüp “sen anneye saygı duyulsun diye iş yap diyordun bak bizi (evet eşiniz de dahil) aşağılıyormuş halbuki” diye anlat.

Elde bez dizüstünde evinde sağda solda koşturunca aşağı görmüş, arkamızdan oturup yalaka deneceğine parasıyla yaptırılır çalışıyoruz paramız var diyin.

“Ben kıymeti bilinsin diye gidiyordum, iştem erindiğim için değil aşağılanmamak için bundan sonra asla gitmiyorum” diyin.

Eşinizi yanına çekin, sonuçta sizi oraya git diye ısrar eden kendisi. Meselenin kvnin sizi aşağılamasının yanısıra eşinizin çabalarının da görünmemesi olduğunu anlatırsanız bir daha kolay kolay baskı kuramaz, kendi evlat gururu da topa girsin bakalım.

sanırım kerizim her gun degıl 10 15 gunde bı muhakkak napım sorun cıkarıyor eşim yapmak zorundasın dıyor zaten cok surmez biter bu evlilik merak etmeyin az kaldı...
Adam olsun.
Evlendiniz diye sizi sülalesine temizlikçi mi belledi..
Anasının evini temizleten adamlar kadar yapan kadınlara kızıyorum ben. Azıcık değerinizi bilin.

Back
X