KAYNANAMIN SES KAYITLARI İFŞA OLDU !!!

Ses kaydindan daha büyük problemleriniz var. Haftada 6 gun calisan kadina annesinin evini temizleten adam o ses kaydını duyunca ne yapacak sanıyorsunuz ki?

Kendinize az değer verin. Elaleme paspas olun diye mi aileler büyütüyor kızlarını. Ev hanımı olsaniz dahi kayinvalide evinin temizliği sizden beklenemez. Kavgaysa kavga gürültüyse gürültü sizden önemli mi? Biraz sesiniz çıksın diyeceğim ama çıkartacak adam coktan çıkartırdı.

Ay ifşa oldu deyince, cinsel icerikli konusmalarinin olduğu ses kayıtları cıktı açığa sandım🤦‍♀️ kadın kendi çapında dedikodu yapmış. Sizin yüzünüze karşı iyi hoşsa uzatmayın bence

Ay ifşa oldu deyince, cinsel icerikli konusmalarinin olduğu ses kayıtları cıktı açığa sandım🤦‍♀️ kadın kendi çapında dedikodu yapmış. Sizin yüzünüze karşı iyi hoşsa uzatmayın

Ay ifşa oldu deyince, cinsel icerikli konusmalarinin olduğu ses kayıtları cıktı açığa sandım🤦‍♀️ kadın kendi çapında dedikodu yapmış. Sizin yüzünüze karşı iyi hoşsa uzatmayın

Kayınvalidesinin evini temizleyip yemeğini yaparken itiraz etmeyen insan bu ses kayıtlarını da duymamış gibi davranır hatta siler bence, ben bir sey yapacağınızı zannetmiyorum

hanfendı takıpte kalın yada gerekırse numaranızı verın neler yaptıgımı gosterırıken bizzat size canlı izleticem ...

MERHABA KIZLAR BEN KONUYU HIC UZATMICAM SORUNLU GIDEN BI EVLILIGIM VAR ONUDA GECTIM HERSEYDEN sorunlu bir kaynanam var iş yapmasan senden kotusu olmaz ve eşim annesıne cok duskundur ben calıstıgım halde sureklı onun ısını yapmka zorundayım yapmassam sorun cıkıyor problem cıkıyor bende yapıyorum temızlıgınden tutun yemegıne kadar hıc bır sey eksık degıl sorun tamda burda baslıyor aslında daha bu sorunları asamamısken kaynanam eskı telefonunu ogluma vermıs oynasın dıye oglumda ses kayıtlarını bulmus kucuk daha bu arada kaynanamın sesını duyunca telden bakım dedım elıme aldım telefonu kızıyla olan konusmalarını benımle olanları herseyı kaydetmıs bı yere benım hakkımda yalaka gelin soyle gelın boyle gelın bı suru arkamdan atmıs tutmus yuzume daha dun hakkını helal et kızım dıyen bugun neleri çıktı ben tabi sımdılık kımseye bısey demedım kafam cok karısık sız olsanız ne yapardınız ?
Sizin gibi pısırık kalıp en güzel yemekleri yapmaya devam ederdim. Koca ve kaynana önemli. Kadın onlara köle olmayacaksa niye var?!!

İyi niyetli ahretliğim benim, sana bir doz kötülük zerk edeyim bünyemden 🤣 Eşi kaydı dinleyince ah benim cefakar, vefakar, çilekeş karım meğer ejderha başlı annem sana neler neler yapmış da haberim olmamış, ben senin o minik ellerini öperim, annem için yollara düşen ayaklarına kapanırım beni affet, şimdi gidip anneme karımı sana ezdirmem demeyecek, dinleyince eee ne olmuş kızdıracak bir şey demişsindir söylemiştir, benim annemin açığını mı arıyorsun, işten kaytarmak için bahane mi arıyorsun der geçer, karısı annesine temizlik yapmayınca kavga çıkaran adamın tepkisini bu yönde bekliyorum şahsen.

Adama dinletilir ama senin annen böyle demek için değil, buyur anneni dinle ama şunu da o aklına sok, sen de annen de artık benim için yok hükmünde deyip kesip atacaksanız dinletirsiniz.

Ben olsam ne yapardım, valla kayınvalideye dinletir bundan sonra benden bir şey bekleme, işini gücünü kim yapıyorsa yapsın benden bu kadar, bundan sonra benim hakkımda ağzından tek bir laf duymayayım, ismimi bile anarsan belediye hoparlöründen ses kaydını naklen yayın yaparım, şimdiye kadar ki hakkımı da helal ediyorum zira bu dünyada yüzünü görmek istemediklerimi ahirette de çekemem derdim herhalde🤣
Ahretliğim eşi adamsa karısının arkasında durmayıda bilecek,madem bu yola baş koyulmuş dengeyide korumayıda bilecek.
Hep derim evlilik bir terazidir o dengeyi buldukça öğrendikçe aile olmanın kavramını öğrendikçe sorunsuz olmayıda bilecek bu kocalar.
Dediğin gibi adamın bu söylemleride olabilir,acıma duygusu yok ki bunda ancak annesinin işleri görülsün karısı yorulmuş dertetmiş umurunda bile değilki.

Bende aynısını yapardım önce annesine dinletir baktım takmıyor bunu sen istedin al sana bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim diyip gereğini yapardım..

Buradaeş faktörü çok önemli,kocalar bu kadar anacı olursa karı koca ilişkileride o kadar dibe batıyor.
Erkek önce aile olmanın kavramını bilecek.

HEPINIZ TAM OLARAK BISEYLERI BILMEDEN YORUM YAPIYORUSUNUZ SADECE EZIK DEGIL SEREFSIZ DE AYRICA HANFENDI KESKE SADECE EZIK OLSAYDI BEN 30 YASINDAYIM ESIMLE 18 YASINDA TANISTIM SEVDIM EVLENDIM SIZIN BU GUCLU GOREMEDIGINIZ EZIK GORDUGUNUZ KADIN BABASIZ BUYUDU 29 YASINDA KI ABISI BICAKLA KATLEDILEREK ÖLDÜ KENDI COCUGU 2 AY EMZIRDI HASTANEDE VEFAT ETTİ HERSEYE GUCLU KALDIM HERSEYE DIRENDIM ESIMLEDE 2015 YILINDA BOSANDIM RESMI OLARAK 2020 YILININ NISANINDA GENE BARISTIM CUNKU AYRIYKENDE KOPAMADIM NE YAPTIYSAM OLMADI BASARAMADIM HERKES BI MENFAAT PESINDEYKEN GENE DEDIMKI BURCU BI OGLUN VAR SENIN GIBI OLMASIN ABIN GIBI OLMASIN BABASI YANINDA OLSUN GIT BARİ SABRET DEDIM COCUGUN ICIN BIRAZ ÖDÜN VER KENDINDEN DEDIM VERDİM FAZLASINI VERDIM BEN YAPTIGIM SEYIN SAVUNULACAK BI YERINI GORMUYORUM SONUNA KADAR BURDAKI TUM KADINLAR HER ZERRESINE KADAR HAKLILAR AMA BEN SIMDI BOSANSAM MAASIMLA KENDIMIDE COCUGUMUDA GECINDIREBILECEK GUCTE VE KARAKTERE SAHIP BI INSANIM AMA BENDE Bİ AİLEM OLSUN İSTEDİM BI KOCAM OLSUN COCUGUMA UVEY BABA GELMESIN OGLUMLA BIRLIKTE BIZDE AKSAM OLUNCA KAPIDA ONU KARSILAYALIM ISTEDIM OLMADI NASIBIMDE YOKMUS KADERIM BUYMUS MUTSUZLUK UZERINE BASLAYAN BI YASANTI MUTSUZLUK UZERINDE HEP ÇİLE KERVANI OLARAK DONUYORMUS BİLEMEDİM TEK İSTEDİĞİM OGLUM BABASININ YANINDA BUYUSUNDU HEPSİ BU YOKSA NE KOCA NE KAYNANA NEDE BASKA BISEYIMN MERAKLISI DEGILIM ... KUSURA BAKMAYIN HEPINIZI BOYLE BI KONU ICIN MESGUL ETTIM.. IYI AKSAMLAR
Oglun kac yasinda? Ilk mesajinda kucuk yazmissin 5 yil once bosanmissiniz..6 desek 5 yil zaten babasiz buyumus 👀

HEPINIZ TAM OLARAK BISEYLERI BILMEDEN YORUM YAPIYORUSUNUZ SADECE EZIK DEGIL SEREFSIZ DE AYRICA HANFENDI KESKE SADECE EZIK OLSAYDI BEN 30 YASINDAYIM ESIMLE 18 YASINDA TANISTIM SEVDIM EVLENDIM SIZIN BU GUCLU GOREMEDIGINIZ EZIK GORDUGUNUZ KADIN BABASIZ BUYUDU 29 YASINDA KI ABISI BICAKLA KATLEDILEREK ÖLDÜ KENDI COCUGU 2 AY EMZIRDI HASTANEDE VEFAT ETTİ HERSEYE GUCLU KALDIM HERSEYE DIRENDIM ESIMLEDE 2015 YILINDA BOSANDIM RESMI OLARAK 2020 YILININ NISANINDA GENE BARISTIM CUNKU AYRIYKENDE KOPAMADIM NE YAPTIYSAM OLMADI BASARAMADIM HERKES BI MENFAAT PESINDEYKEN GENE DEDIMKI BURCU BI OGLUN VAR SENIN GIBI OLMASIN ABIN GIBI OLMASIN BABASI YANINDA OLSUN GIT BARİ SABRET DEDIM COCUGUN ICIN BIRAZ ÖDÜN VER KENDINDEN DEDIM VERDİM FAZLASINI VERDIM BEN YAPTIGIM SEYIN SAVUNULACAK BI YERINI GORMUYORUM SONUNA KADAR BURDAKI TUM KADINLAR HER ZERRESINE KADAR HAKLILAR AMA BEN SIMDI BOSANSAM MAASIMLA KENDIMIDE COCUGUMUDA GECINDIREBILECEK GUCTE VE KARAKTERE SAHIP BI INSANIM AMA BENDE Bİ AİLEM OLSUN İSTEDİM BI KOCAM OLSUN COCUGUMA UVEY BABA GELMESIN OGLUMLA BIRLIKTE BIZDE AKSAM OLUNCA KAPIDA ONU KARSILAYALIM ISTEDIM OLMADI NASIBIMDE YOKMUS KADERIM BUYMUS MUTSUZLUK UZERINE BASLAYAN BI YASANTI MUTSUZLUK UZERINDE HEP ÇİLE KERVANI OLARAK DONUYORMUS BİLEMEDİM TEK İSTEDİĞİM OGLUM BABASININ YANINDA BUYUSUNDU HEPSİ BU YOKSA NE KOCA NE KAYNANA NEDE BASKA BISEYIMN MERAKLISI DEGILIM ... KUSURA BAKMAYIN HEPINIZI BOYLE BI KONU ICIN MESGUL ETTIM.. IYI AKSAMLAR
Büyük harf kullanmak bağırmak demek bağırmayın
sizinkine bile bile kurban olmak deniyor

sordum cevap da vermemişsiniz
eşiniz kesin siz kendinizi yırtarken ne çocuğa bakıyordur ne yardım ediyordur
üzüldüm yavrunuza... en çok da size

Güzelim tamam oğlun için tekrar evlilik denedin mi denedin eşin akıllandı mı hayır? Oğlun senin hakkında ilerde ne düşünecek söyleyeyim zayıf;ezilmiş manüple edilmiş bir kadın. Siz de ilerde ben senin için şunu bunu yaptım deyince oğlunuzun cevabı :yapmasaydın olacak. Ayrıca devir eskisi gibi değil artık boşanmalar nadir değil eskiden boşanmış çocuklar eziliyordu şimdi her sınıfta muhakkak birkaç boşanmış ailenin çocuğu var. Kısacası kendi SEVGİ MUHTAÇLIĞI duygunuz için çocuğunuzu bahane etmeyin mertçe BEN KOCAMI SEVİYORUM BU YÜZDEN HEM ONA HEM ANNESİNE katlanıyorum deyin kimse sizi kınamaz. Ama seviliyor musunuz bunu tekrar düşünün lütfen !

Ama bir ev geçindirecek paran yoksa bu anlattıklarında ben de olsam boşanmazdım zira dışarda hayat kolay değil çok zor ateş pahası malesef

hanfendı takıpte kalın yada gerekırse numaranızı verın neler yaptıgımı gosterırıken bizzat size canlı izleticem ...
Valla sahsen ben cok sevinirim size bunları yaşatan insandan intikam almanız Harika olur cunku, lütfen daha fazla sessiz kalmayın canınızı yakan insanlara karsı

Back
X