Kaynanamın hakkımda konuştuğu ses kayıtlarını yüzüne vurdum ...

ben suan bısey yapıyorum dedımmı artık bılıyorum dıyorum hanfendı gıtmıcem artık . eğer birdaha buraya konu açarsam oda bu sebeplerden boşanmam olacak. hıcte umurumda değil kimse boşarım s... olur gider.
Bende şuan yapıyorsunuz demedim zaten .. kocam boşarsa boşasin demişsiniz iyilik etmiş olur size dedim..

6 gün tüm gün çalışıp üstüne iki evin temizliğini yapıp bir d üstüne kek poğaça yapabilen siz her şeyi başarırsınız. Ben hala nasıl yaptığınızı anlamadım bazılarına gün 34 saat herhalde bir yerlerde kaziklaniyor muyum ben demeden edemiyorum.

6 gün tüm gün çalışıp üstüne iki evin temizliğini yapıp bir d üstüne kek poğaça yapabilen siz her şeyi başarırsınız. Ben hala nasıl yaptığınızı anlamadım bazılarına gün 34 saat herhalde bir yerlerde kaziklaniyor muyum ben demeden edemiyorum.
Aynen valla ben ev hanımıyım günlerde kısa ev iş yemek çocuk derken akşam oluyor başara bilene halel olsun

Ben yalan soylemıorum evet yapıyodum cmrtesı kendı evımı pazar ona gıdıoydum cmrtesı ıs cıkısı 3 katlı evı temızlıyodum ama artık yapmıcam ınsanlara burda bunu anlatmaya caıusıyorum ama kımse benı anlamıyor artık bitti eger bu yüzden ayrılık gelecekse gelsin umrumda değil varsın boşanalım zerre umrumda degıl artık

Ben yalan soylemıorum evet yapıyodum cmrtesı kendı evımı pazar ona gıdıoydum cmrtesı ıs cıkısı 3 katlı evı temızlıyodum ama artık yapmıcam ınsanlara burda bunu anlatmaya caıusıyorum ama kımse benı anlamıyor artık bitti eger bu yüzden ayrılık gelecekse gelsin umrumda değil varsın boşanalım zerre umrumda degıl artık
İnşallah artık bu enayilik bitmistir ne diyelim yeni karariniz hayırlı olsun. Gundelige gelenler bile hem temizligi hem yemegi yapmıyorlar önlerine yemek bekliyorlar bu kadar olmaz...kayinvalideniz az yesin de kendine bir hizmetçi tutsun

Ses kayıtlarını nasıl elde ettiniz bilmiyorum inşallah yasaldır. Bunun dışında elinizde roketatar var artık, size birşey diyemez.

Bu arada bazı insanların yaşamı kendilerine zorlaştırdığını da görmüş olduk. Mis gibi evini temizleyen, ıspanak doğrayan, poaça getiren gelinin var ne diye mırmırmır arkasından konuşuyorsun? 🤦‍♀️

Gülümseyip selam ver, bir de teşekkür et, bitti gitti. Hayır “yalaka” değil artık şimdi ne kadar mutlu oldun değil mi? 🙄

Eşinize illaki o kayıları göstermeniz gerekecek elbette. Telefonunuza güvenmeyin, arkanızdan silmesi çok kolay okur, pin kodunuza yandan bakması yeterli. Bilgisayarda da yedeği olsun.

“hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum ama işini de yapmıyorum” yazmışsınız. Ses kayıtlarını dinlettim ya da söyledim vs hiçbir şey yazmamışsınız. Yüzüne vurdum yazarsanız başlığa, biz de kaynananın tepkisini merak ettiğiniz için geliriz okumaya, boşanma planlarınızı okumak için değil. Hayal gücünüz karşısında şaşkınım, kaynanadan çok sizden korkulur.
Merhaba;

Bi önceki konumdan bilenler bilir. Kaynanamın benım hakkımda konustugu ses kayıtlarını yuzune vurdum sustu bısey demedi kıvırmaya calıştı yapamadı.

hanfendı bu konunun başı ne yazmısım iyi okuyun sizmi körsünüz yoksa burda kaos cıkaracak yermı arıyosunuz şaşkınlık ıcındeyım .

Hayal gücüm neymiş ?

Kaynanamın tepkisi hıc bısey olmamıs gibi davranıyor ne yapacak başka?
Kızım affet özür dilerim mi diyecek . Yapmış işte yapacagı dedıkoduyu .
Boşanırsam sana haber verırım bu kadar strese girme bida.

alaka” değil artık
Ses kayıtlarını nasıl elde ettiniz bilmiyorum inşallah yasaldır. Bunun dışında elinizde roketatar var artık, size birşey diyemez.

Bu arada bazı insanların yaşamı kendilerine zorlaştırdığını da görmüş olduk. Mis gibi evini temizleyen, ıspanak doğrayan, poaça getiren gelinin var ne diye mırmırmır arkasından konuşuyorsun? 🤦‍♀️

Gülümseyip selam ver, bir de teşekkür et, bitti gitti. Hayır “yalaka” değil artık şimdi ne kadar mutlu oldun değil mi? 🙄

Eşinize illaki o kayıları göstermeniz gerekecek elbette. Telefonunuza güvenmeyin, arkanızdan silmesi çok kolay okur, pin kodunuza yandan bakması yeterli. Bilgisayarda da yedeği olsun.
anneme attım ses kayıtlarını benden silinse bile onda var :))))

yorumunuz ıcın tsk ederım tabıkıda yasal yollardan aldım ses kaydını asıl yasal olmayan kendisi gelınlerının ses konusmalarını telefonuna kaydetmıs ne konustuysak orda aman cokta umrumda degıl gercekten bu saatten sonra olursa olur olmassa yapacak bişey yok :):::::::)::)::

Yüze vurmak olayını göremedim tam, anlatımdan kaynaklı sanırım o sırada neler geçti ne dedi kayinvalideniz?
Eşinize söylememeniz hata. Ben olsam ilk eşime dinletir sonra gider kayinvalideye hesap sorardım. (O kadar annesine düşkünse, mutlaka size niye temizliğini yapmıyorsun niye yardıma gitmiyorsun diye hesap sorabilir eşiniz. Ve kayinvalide muhtemelen oğlunu dolduracak)
Neden temizliğini yapıyordunuzki zaten?
Hıc bısey dıyemedı keske deseydıde yazsaydım hıc bısey olmamıs gıbı baktı yanı suratıma sonra telefonda kjonustuk ertesı gun dedım yalak demıssın ben dedım yapınca yalak yapmayınca kötü gelin karar verin . kızına dedım 16 yasında ve bekar kızı var benı artık işe güce beklemyın dedim dün ben eşimle köuye gittim keyif yapmaya kaynana tum evını temızlemıs haftayada gene pazxar gunu kocamla gezcem ama sakınım hıc bısey olmamıs gıbı herkes kendı evıne baksın artık. bnen benı sevdıklerını sanıyordum megersem kocan bı yalanmıssınız siz dedim daha ne diyim arkdaslar ???????????

Merhaba;

Bi önceki konumdan bilenler bilir. Kaynanamın benım hakkımda konustugu ses kayıtlarını yuzune vurdum sustu bısey demedi kıvırmaya calıştı yapamadı.

hanfendı bu konunun başı ne yazmısım iyi okuyun sizmi körsünüz yoksa burda kaos cıkaracak yermı arıyosunuz şaşkınlık ıcındeyım .

Hayal gücüm neymiş ?

Kaynanamın tepkisi hıc bısey olmamıs gibi davranıyor ne yapacak başka?
Kızım affet özür dilerim mi diyecek . Yapmış işte yapacagı dedıkoduyu .
Boşanırsam sana haber verırım bu kadar strese girme bida.

ben sizin benim mesajımı alıntılayarak yazdığınız şeye cevap vermemişim ne kene gibi yapıştınız acaba? Kayınvalidenizin dediği gibi YALAKA gelin misiniz bilmem de sorunlu bir kişiliksiniz bunu gördüm ve sustum sizinle muhatap olmadım , haala mesajımı alıntılıyorsunuz. Öğlen yazmışsınız cevap vermemişim, akşam olmuş haala bana yazıp duruyorusnuz. Bence siz kaos arıyorsunuz, gidin mutsuzluğunuzu başka yere yansıtın.

Hıc bısey dıyemedı keske deseydıde yazsaydım hıc bısey olmamıs gıbı baktı yanı suratıma sonra telefonda kjonustuk ertesı gun dedım yalak demıssın ben dedım yapınca yalak yapmayınca kötü gelin karar verin . kızına dedım 16 yasında ve bekar kızı var benı artık işe güce beklemyın dedim dün ben eşimle köuye gittim keyif yapmaya kaynana tum evını temızlemıs haftayada gene pazxar gunu kocamla gezcem ama sakınım hıc bısey olmamıs gıbı herkes kendı evıne baksın artık. bnen benı sevdıklerını sanıyordum megersem kocan bı yalanmıssınız siz dedim daha ne diyim arkdaslar ???????????
Konuda bunları yazmamışsınız ki arkadaşım nerden bilelim neler konuşulduğunu.
Kanıtlarım varken ben daha farklı davranırdım.
Eşinize söylemeniz konusunda hala ısrarlıyım.

bize niye atar yaptin bacim? okurken sanki derdin benimleymis gibi hissettim. tamam ayrilirsan ayaklarin uzerinde durma gucun var anladik da adama da boyle deme.. cantam askida.. icinde arabamin anahtari bilmem ne.. komik oluyor. yuva yikildiktan sonra hicbir seyin degeri yok. kocanla yuvanla derdin yoksa digerleri dis kapinin mandali.. hee kocan anneme git temizlik yap diye diretirse gerekeni soylersin o ayri.

Kaynananla yuzles.
Yaninda ac ses kayitlarini korkma.
Bu yuzden , iyi niyetim suistimal edildigi icin artik sizinle yuz yuze gelmek istemiyorum de. Esin de sorarsa ne yaptin sen diye; acarsin ses kayitlarini o da dinlesin.
Ha "ne var bunda canim" diyebilir malum annesi haksiz bulmaz.
Verecegin karsiliga hazirlikli ol.
İnnim iyli Bi insin digil
Ö kiti niyitli siylemimiştir
Sin ibirtiyirsin

Şimdiye kadar neden yaptınız maddi özgürlük de varmış

Zaten su zamanda herkes birbirinin yüzüne canım cicim arkasından saydırıyor iki yuzlulugun revaçta olduğu insan iliskileri modası.

Back
X