Dediğinizi yapcam bugün bakalım ilerliyen günlerde ne gibi değişiklikler olcak göricemAynn bak sen kocanla arani iyi etmeye bak kocan bütün gün peşinde dolanicak sadece senin yanında olmak istiycek oda orda catlasin
Birazda o çatlasınDediğinizi yapcam bugün bakalım ilerliyen günlerde ne gibi değişiklikler olcak göricem
Kadın kocasından bahsediyor, siz bulunmaz Hint kumaşı zannettiniz sanırım.Sen şikayet etme erkekler annesinin şikayet edilmesinden hoşlanmaz ne kadar haklida olsak sevmiyorlar biz kötü oluyoruz sen annesinden daha çok ilgi ver kocana peşinde dolaşır
Olur kız illaki değişiklik yeni evlisiniz öyle hemen boşanmak flan pek iyi bir fikir görünmüyor bana göre sen soğutma kendini yeter düzene girersiniz bizde yeni evlendiğimizde kaynanam cok gelir giderdi tartışmamızda hep onu çağırdı ben bir şekilde onu yanımda tutmaya çalıştım şimdi çok şükür öyle bi sıkıntı yok annesi ne derse benim hakkımda benim konuşmama bile gerek kalmadan arkamdaDediğinizi yapcam bugün bakalım ilerliyen günlerde ne gibi değişiklikler olcak göricem
Ay sakın yapmayın aynı evdeyken öyle şeyler, kadın daha fena bilenecek, zaten oğlunun kurma kolu elinde hâlâ, kurar kurar salar üstünüze o ev cehennem olur. Kendi evinize çıkın napıyosanız ordan yapın.Dediğinizi yapcam bugün bakalım ilerliyen günlerde ne gibi değişiklikler olcak göricem
Pardon napsın kocası yani 2 hafta evliler hemen boşasın mi eğer bütün gün annesini kötülerse kavga ederse kocasıyla erkekler bunalıyor maalesef öylelerKadın kocasından bahsediyor, siz bulunmaz Hint kumaşı zannettiniz sanırım.
İki haftalik mi evlisinizArkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
ztn kendi evine çıkana kadar öyle yapsın diyoruz evinde onlarla yaşasın demiyozAy sakın yapmayın aynı evdeyken öyle şeyler, kadın daha fena bilenecek, zaten oğlunun kurma kolu elinde hâlâ, kurar kurar salar üstünüze o ev cehennem olur. Kendi evinize çıkın napıyosanız ordan yapın.
Kaynananın evinde kaynana kudurtulmaz. Yer o kaynana onu.ztn kendi evine çıkana kadar öyle yapsın diyoruz evinde onlarla yaşasın demiyoz
Evet 2hafta yeniyizİki haftalik mi evlisiniz
Kudurtsun demiyoz ya kocasıyla arasını yapsın düzeltsin kaynana ne yaparsa bakma sen kocana bak altan al çıkana kadar diyoruz kaynanaya ne yapsak kuduruyorlar ztnKaynananın evinde kaynana kudurtulmaz. Yer o kaynana onu.
Beni sinir hastasi etti etcegi kadar herşeyi yaptı birazda o kudursunAy sakın yapmayın aynı evdeyken öyle şeyler, kadın daha fena bilenecek, zaten oğlunun kurma kolu elinde hâlâ, kurar kurar salar üstünüze o ev cehennem olur. Kendi evinize çıkın napıyosanız ordan yapın.
Yiceğini pek sanmıyorum saygımdan susuyorum ben yersem güzel yicem canımKaynananın evinde kaynana kudurtulmaz. Yer o kaynana onu.
Bı çıkalım cikcagim günü bekliyorum birdaha suratına bakmicamKudurtsun demiyoz ya kocasıyla arasını yapsın düzeltsin kaynana ne yaparsa bakma sen kocana bak altan al çıkana kadar diyoruz kaynanaya ne yapsak kuduruyorlar ztn
Bu iki haftalık evlilikte kaynananız ne konu da kocanizi dolduruyor çok merak ettimEvet 2hafta yeniyiz
Bişey yapmasak da kuduruyorlar vallaKudurtsun demiyoz ya kocasıyla arasını yapsın düzeltsin kaynana ne yaparsa bakma sen kocana bak altan al çıkana kadar diyoruz kaynanaya ne yapsak kuduruyorlar ztn
Canım sen kocanla ne yapsan o kudurucak kiskanicak sen mutluluğuna bak kocanla aranı iyi tut annesi fazla kocanin akliyla oynamış ama düzelir ama baktin anam anam diye dolaşıyorsa bas tekmeyiBeni sinir hastasi etti etcegi kadar herşeyi yaptı birazda o kudursun
Markete bakalla gidiyorum karın hep dışarda diyor yüz verme buna diyor sen keyfine bak diyorBu iki haftalık evlilikte kaynananız ne konu da kocanizi dolduruyor çok merak ettim
Bakma kız ne ara ne sor aman ne yapican kaynanayiBı çıkalım cikcagim günü bekliyorum birdaha suratına bakmicam
Bişey yapmasak da kuduruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?