Kaynanamın hareketlerine dayanamıyorum artık

Sen şikayet etme erkekler annesinin şikayet edilmesinden hoşlanmaz ne kadar haklida olsak sevmiyorlar biz kötü oluyoruz sen annesinden daha çok ilgi ver kocana peşinde dolaşır
Kadın kocasından bahsediyor, siz bulunmaz Hint kumaşı zannettiniz sanırım.

Dediğinizi yapcam bugün bakalım ilerliyen günlerde ne gibi değişiklikler olcak göricem
Olur kız illaki değişiklik yeni evlisiniz öyle hemen boşanmak flan pek iyi bir fikir görünmüyor bana göre sen soğutma kendini yeter düzene girersiniz bizde yeni evlendiğimizde kaynanam cok gelir giderdi tartışmamızda hep onu çağırdı ben bir şekilde onu yanımda tutmaya çalıştım şimdi çok şükür öyle bi sıkıntı yok annesi ne derse benim hakkımda benim konuşmama bile gerek kalmadan arkamda

Dediğinizi yapcam bugün bakalım ilerliyen günlerde ne gibi değişiklikler olcak göricem
Ay sakın yapmayın aynı evdeyken öyle şeyler, kadın daha fena bilenecek, zaten oğlunun kurma kolu elinde hâlâ, kurar kurar salar üstünüze o ev cehennem olur. Kendi evinize çıkın napıyosanız ordan yapın.

İki haftalik mi evlisiniz

ztn kendi evine çıkana kadar öyle yapsın diyoruz evinde onlarla yaşasın demiyoz

Beni sinir hastasi etti etcegi kadar herşeyi yaptı birazda o kudursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…