Evet çok doğruAnne yüzünden tabiki evlilik bitmez.Ama oğlu annesine anne sen sus demiyorsa olmaz.
Kadının aradıgı bu.
Hanım kızımızda çok güzel eline veriyor bu fırsatı.
Bak sana demedim mi edepsiz saygısız bu diyordur oğluna her fırsatta
Kimse boyun eğmezde belirtme şekli farklı olabilirAnlamadigim sey, boyle kadinlarin ogullari niye bu sekilde boyun egecek kadinlari tercih etmezler de, konu sahibi gibi kisilerin hayatini harcamayi tercih ederler...
Akıllı davran kaynanana fırsat verme . Eşine kendinden soğutma aksine kadınlığını kullan eşini kendine bağlaArkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
Bütün bu yaşadıklarınız bir haftada mı oldu.Rekorlar kitabına girer bu durumda yaşadıklarınız.İnanılmaz gerçekten.Abartı var mı acaba dedim.Arkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
Gel yat aramıza desenıze,yada video alalım özledikce bizi izlersin desenizeArkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
Arkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
Dün eşim kendi kendine sen haklıydın çok özür dilerim diyerek lafa girdi. çizgimi korudum .ve böyle devam ederse olmicagini söyledim ve dün annesini yanında görmek bile istemedi bizi yanlız birak artık dedi hoşuma gitmedi değilAkıllı davran kaynanana fırsat verme . Eşine kendinden soğutma aksine kadınlığını kullan eşini kendine bağlakadınların yapamayacağı şey yoktur zaten eşinde anlar annesinin yatak odasına baskın yapar gibi girmesini ve oda rahatsız olur . Emin ol o zaman eşin kendi çıkmak isticek . Kaynanandan hep bir adım önde ol gözü açık ol .
Kaynana ne kadar savaşcıda olsa eş dengeyi kurduktan sonra kv kendi kendine savaşırVallahi bu Kaynanalar neymiş ya bunları okudukça evlenmekten iyice soğudum , hiç mi iyisi olmaz bu Kaynanaların soruyorum size , hep şikayet var biri de övsün ne çevremde duydum ne de burda hep savasilan taraf mi oluyor bu kaynana kişisi
Hiç yalnız bırakmıyorum artık, ve dün eşim pisman bir şekilde gelip özür diledi haklıydın böyle olmalıydı vs gibi cümleler kurdu, Allah'tan ki farketti yoksa giderek soğucaktimBence kocanı hiç yalnız bırakma her an yanında ol hiç arkandan dedikodu yapmasına izin verme. Kocanla aynı yatakta yat. Yüzüne gül. Kaynananı kötüleme kocana. Bir şey diyeceksen de ben annemi çok seviyorum ama o bana neden bunu yaptı hiç anlamadım diye söyle.
Doğru bir bakış.Erkek çocuk bağlılığının bu kadar tehlikeli boyutlarda olduğunu bizim ülkede bu sitede gördüm ve anladım.Gençler ders alır inşallah çocuk yetiştirirken aynı hataya düşmezler.Anlamadigim sey, boyle kadinlarin ogullari niye bu sekilde boyun egecek kadinlari tercih etmezler de, konu sahibi gibi kisilerin hayatini harcamayi tercih ederler...
Demek istediğim çok şey vardı o anda ,ama eşim var diye sadece yaptığın ayıp terbiyesizlik vs gibi şeyler söyledim akıllandı gibi gözüküyor kvGel yat aramıza desenıze,yada video alalım özledikce bizi izlersin desenizeDaha neler dıycaz acaba
Kim haklı kim haksız olduğunu anladı ve özür diledi , ayrı ayrı uyuyoruz gibi şikayette bulundu bunun çok tuhaf olduğunu bundan sonra böyle olmicagini söyledi tabi yumuşar miyim 1hafta sinir krizine girdikten sonra çizgimi korudum ve hiçbir şey demedim artık kendisi annesine kızıyor müdahale ettiğinde ve artık ev bulmalıyız diyor bakalım inşallah buluruzda gideriz
Bence kocanda umut var. Sadece kaynananın oyunlarına gelmemen yeterli diye düşünüyorum.Hiç yalnız bırakmıyorum artık, ve dün eşim pisman bir şekilde gelip özür diledi haklıydın böyle olmalıydı vs gibi cümleler kurdu, Allah'tan ki farketti yoksa giderek soğucaktim
Çünkü zıttı ya çekiliyor. Bağımsızlığına , özgür ruhuna vuruluyor sonra kafese kapatmaya çalışıyor. Daha açık giyinen kadınları beğenip eşlerini daha kapalı giymeye zorlamaları gibi bu. Geneli ezik ruhlu ve aşağılık kompleksine sahip. Önce bu huyları beğeniyorlar sonra zorlarına gidiyor...Anlamadigim sey, boyle kadinlarin ogullari niye bu sekilde boyun egecek kadinlari tercih etmezler de, konu sahibi gibi kisilerin hayatini harcamayi tercih ederler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?