Kaynanamın hareketlerine dayanamıyorum artık

Hayır niye ayrı yatiyorsunuz ki ayrıca kısa zamanda ayrı eve cikmazsaniz bi ömür ayrı yatacaksiniz

Kadının aradıgı bu.
Hanım kızımızda çok güzel eline veriyor bu fırsatı.
Bak sana demedim mi edepsiz saygısız bu diyordur oğluna her fırsatta

Anlamadigim sey, boyle kadinlarin ogullari niye bu sekilde boyun egecek kadinlari tercih etmezler de, konu sahibi gibi kisilerin hayatini harcamayi tercih ederler...

Akıllı davran kaynanana fırsat verme . Eşine kendinden soğutma aksine kadınlığını kullan eşini kendine bağla kadınların yapamayacağı şey yoktur zaten eşinde anlar annesinin yatak odasına baskın yapar gibi girmesini ve oda rahatsız olur . Emin ol o zaman eşin kendi çıkmak isticek . Kaynanandan hep bir adım önde ol gözü açık ol .

Bütün bu yaşadıklarınız bir haftada mı oldu.Rekorlar kitabına girer bu durumda yaşadıklarınız.İnanılmaz gerçekten.Abartı var mı acaba dedim.
Gerçekse yaşadıklarınız orada durmayın oğlu ile başbaşa bırakın onları aileniz varsa çıkıp onların yanına gidin.Ortada normal bir durum yok denir buna.Size vereceğim tavsiye budur bir kv olarak

Gel yat aramıza desenıze,yada video alalım özledikce bizi izlersin desenizeDaha neler dıycaz acaba

Bence kocanı hiç yalnız bırakma her an yanında ol hiç arkandan dedikodu yapmasına izin verme. Kocanla aynı yatakta yat. Yüzüne gül. Kaynananı kötüleme kocana. Bir şey diyeceksen de ben annemi çok seviyorum ama o bana neden bunu yaptı hiç anlamadım diye söyle.

Derhal o evden çık. Ev bulun. Bulamiyorsan bu süreçte annemlerle vakit geçirmek istiyorum. Zaten karı koca ilişkimiz kalmadı de. Ailenin yanına git. Böyle sirnasma vs işi olmuyor. Erkek kendini bir halt sanıyor.
Sınırların net olsun. Bu evdeki düzen, kültür seviyesi bana uygun değil de. Ben duysam öyle bir konuşma giyerim ayakkabımı, alırım çantamı çıkarım.

Boşanma davalarıyla ilgilenen ve buna benzer bir çok davaya bakan biri olarak sana tavsiyem karşına al konuş, baktın hala aynı uzatmadan boşan.
Daha şimdiden böyleyse asla düzelmez. Ve malesef geçici diye kaynanasına yerleşip birdaha aska ayrı eve çıkamayan kadın var. Keşke baştan evlenmeseydin. Bir bakarsın çocukların olmuş, boşanmak dahada zorlaşır. Asla taviz verme çok pişman olursun.

Vallahi bu Kaynanalar neymiş ya bunları okudukça evlenmekten iyice soğudum , hiç mi iyisi olmaz bu Kaynanaların soruyorum size , hep şikayet var biri de övsün ne çevremde duydum ne de burda hep savasilan taraf mi oluyor bu kaynana kişisi

Dün eşim kendi kendine sen haklıydın çok özür dilerim diyerek lafa girdi. çizgimi korudum .ve böyle devam ederse olmicagini söyledim ve dün annesini yanında görmek bile istemedi bizi yanlız birak artık dedi hoşuma gitmedi değil

Kaynana ne kadar savaşcıda olsa eş dengeyi kurduktan sonra kv kendi kendine savaşır

Hiç yalnız bırakmıyorum artık, ve dün eşim pisman bir şekilde gelip özür diledi haklıydın böyle olmalıydı vs gibi cümleler kurdu, Allah'tan ki farketti yoksa giderek soğucaktim

Anlamadigim sey, boyle kadinlarin ogullari niye bu sekilde boyun egecek kadinlari tercih etmezler de, konu sahibi gibi kisilerin hayatini harcamayi tercih ederler...
Doğru bir bakış.Erkek çocuk bağlılığının bu kadar tehlikeli boyutlarda olduğunu bizim ülkede bu sitede gördüm ve anladım.Gençler ders alır inşallah çocuk yetiştirirken aynı hataya düşmezler.

Ne yaptınız konu sahibi nasıl geçti akşam ? S sevaliniz
Kim haklı kim haksız olduğunu anladı ve özür diledi , ayrı ayrı uyuyoruz gibi şikayette bulundu bunun çok tuhaf olduğunu bundan sonra böyle olmicagini söyledi tabi yumuşar miyim 1hafta sinir krizine girdikten sonra çizgimi korudum ve hiçbir şey demedim artık kendisi annesine kızıyor müdahale ettiğinde ve artık ev bulmalıyız diyor bakalım inşallah buluruzda gideriz

Hiç yalnız bırakmıyorum artık, ve dün eşim pisman bir şekilde gelip özür diledi haklıydın böyle olmalıydı vs gibi cümleler kurdu, Allah'tan ki farketti yoksa giderek soğucaktim
Bence kocanda umut var. Sadece kaynananın oyunlarına gelmemen yeterli diye düşünüyorum.

Çünkü zıttı ya çekiliyor. Bağımsızlığına , özgür ruhuna vuruluyor sonra kafese kapatmaya çalışıyor. Daha açık giyinen kadınları beğenip eşlerini daha kapalı giymeye zorlamaları gibi bu. Geneli ezik ruhlu ve aşağılık kompleksine sahip. Önce bu huyları beğeniyorlar sonra zorlarına gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…