Kaynanamın hareketlerine dayanamıyorum artık

Aslında doğru söylüyorsunuz birde böyle deneyim belki daha iyi olur dediğiniz gibi güzel fikriniz için teşekkürler

Aslında doğru söylüyorsunuz birde böyle deneyim belki daha iyi olur dediğiniz gibi güzel fikriniz için teşekkürler

Sevgili olsan ayrılırsın biter şimdi evlisin oturması bi sene, baktın düzelmiyor o zaman bi çaresine bakarsın
Ayrı eve çıkınca düzeleceğini düşünüyorum araya güzel bir mesafe koymam gerekicek huzur bırakmadı lanet karı bizi birbirimize düşürdü bu 1hafta

2 hafta da ne çabuk bu nefret kaynananın size sizinde kaynananıza daha yeni evlenmişsiniz cicim ayları olmadı gerkiyorken neden böyle olmuş anlayamadım

Resti çekeceksiniz ve idareten size bir yer kiralayacak başka da yolu yok , orda kaldığınız sürece eşiniz daha beter olacak ...

Pardon napsın kocası yani 2 hafta evliler hemen boşasın mi eğer bütün gün annesini kötülerse kavga ederse kocasıyla erkekler bunalıyor maalesef öyleler
İki haftalık cicim ayı günlerinde ve de karısına en meraklı olacağı zamanlarda kocam bu hale gelecekse boşarım o adamı, sizinki hint kumaşı galiba

Ayrı eve çıkınca düzeleceğini düşünüyorum araya güzel bir mesafe koymam gerekicek huzur bırakmadı lanet karı bizi birbirimize düşürdü bu 1hafta
Aman hamile kalma da , bunlar ana oğul değişmez sen dişli olacaksın, beğenmediğin yerde çantanı alıp çıkacaksın, adama istediğini de vermeyeceksin ( cinsellik) , seni memnun edene kadar asla onu memnun etmeyeceksin , bak bu taktikleri başka yerde bulamazsın haa

İki haftalık cicim ayı günlerinde ve de karısına en meraklı olacağı zamanlarda kocam bu hale gelecekse boşarım o adamı, sizinki hint kumaşı galiba
Bulunmaz hint kumaşıyla ne alakası var canım en azından emek var diye düşünüyorum evlilik kolay olmuyor sonuçta size ne kadar kolay gelsede boşanmak zor tabi eğer kayınvalidesi yüzünden kocasıyla arası bozulup boşanmasi da tuhaf olur diyilmi en azından yeni evliler biraz idrare edıp kocasıyla ilgilenmeli kayinvaldesini bi kenara bırakılmalı diye düşündüm siz hint kumaşı anladıysanız o ayrı tabi

Aslında dengeyi kuramayan kişi eşin. Problem evlilik yapılan kişide. Neticede onu yetiştiren annesi. Yüzgöz etmeden sınır çekmesi gereken eşin. Problemi tespit etmek çözüm konusunda daha büyük başarı sağlar.

Valla ablacım kendine derde kedere sokma imkanın varsa boşan kendini hasret bırak ona anne ağzına bakan dan sana koca olmaz çocuğuna baba olmaz yanı olan sana olur imkanım varsa bitir bence nereye kadar sürecek

Neden peki sadece kadın yeni evli olduğunu düşünecek eşi de bunu idrak edemez mi , yahu ben yeni evliyim karımla kedi köpek olduk bir hafta da bu işte bir terslik var demesi lazım değil mi , işte böyle yapa yapa bu erkeklerin bir tarafını kaldırıyorsunuz, eğer ki bu evliliğe ben sahip çıkıyorsam o evin erkeği yani eşimde sahip çıkacak, her fedakarlığı kadın yapmak ve bu zırvalıkları çekmek zorunda değil, eğer ki ben evliliğimde sizin dediginiz gibi davransaydım eşim beni anasına köle etmişti çoktan, en okumuş erkek bile susan ,pısırık , boşanmaktan korkan kadını ezer , eşim yeni evliyken annesini en ufak biseyime dahil etse çantamı alıp by dediğim için bugün eşim olması gerektiği gibi , bu kadınların bu kadar korkması beni deli ediyor, bu erkekleri siz bu hale getiriyorsunuz , oh ne ala anası yedirip içirecek sırtını sıvazlayacak ve de beni huzursuz edecek ben de bunun karşılığında adama cariye gibi davranacam iyi vallaha , öyle adamın burnundan getircen ama bunu kavga ile değil beklentilerini karşılamayarak ve de gitmekten korkmayarak yapacaksın, şu toplumun kadınları ne zaman değişecek Allahım erkek diye diye ölecekler...

Ya ne alakası var erkekleri yukseltigimuz yok haklıyken haksız durma düşmesin diye uyarıyoruz sizin şuan bu anlamları çıkarmanız garip

Babamın yan dairesine taşındircam da biraz aklı başına gelsin benimde ailem var sınırı çizgiyide bilmek zorundaydi bundan sonra ben değil kendi ugraşsin

Dişimi görmek istiyorsa onuda gösteririm de hakliyken haksızlığa düşmemeyim diye düşünüyorum ama tabi eşim yokken mesafeliyim

Dişimi görmek istiyorsa onuda gösteririm de hakliyken haksızlığa düşmemeyim diye düşünüyorum ama tabi eşim yokken mesafeliyim
Evi acilen tutun ve bundan sonra ne eşinize ne de anasına fırsat vermeyin , daha çok yenisiniz...

Hint kumaşıyla alakası yok normalde çok iyi anlaşan bir çifttik aramızı açan annesi oldu ve bu kadının istediğini vermek istemediğim için çare arıyorum istediğini alırsa sevinen o olcak

Valla ablacım kendine derde kedere sokma imkanın varsa boşan kendini hasret bırak ona anne ağzına bakan dan sana koca olmaz çocuğuna baba olmaz yanı olan sana olur imkanım varsa bitir bence nereye kadar sürecek
Gitmek istediğimde sensiz yapamam diyor düzeliyor sonra tekrar annesi araya giriyor ve sorun çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…