Sen ayrı kaldıkça eşinle aran soğur, kadın da yaptığım işe yarıyor diye mutlu olur. Al kocanı, sev okşa odanıza geçin bağıra çağıra sevişin, kahkaha gülücük, dışarı çıkın, keyfinize keyif katıyor gibi davranın. O haldeyken de siz kendiniz doldurun, bak kendi evimizde olsak şöyle şöyle daha rahat yapardık diye . Zaten yeni evlisiniz, siz hele bi evinize geçin. Politik davranın yani. Kocan yokken hiçbir şeye elini sürme aksine leş gibi davran. Kocan gelince normal davran.
Bu koca sizin arkanızda dursa bunlara gerek kalmazdı ama yapacak başka şey yok.
Aslında doğru söylüyorsunuz birde böyle deneyim belki daha iyi olur dediğiniz gibi güzel fikriniz için teşekkürlerSen ayrı kaldıkça eşinle aran soğur, kadın da yaptığım işe yarıyor diye mutlu olur. Al kocanı, sev okşa odanıza geçin bağıra çağıra sevişin, kahkaha gülücük, dışarı çıkın, keyfinize keyif katıyor gibi davranın. O haldeyken de siz kendiniz doldurun, bak kendi evimizde olsak şöyle şöyle daha rahat yapardık diye . Zaten yeni evlisiniz, siz hele bi evinize geçin. Politik davranın yani. Kocan yokken hiçbir şeye elini sürme aksine leş gibi davran. Kocan gelince normal davran.
Bu koca sizin arkanızda dursa bunlara gerek kalmazdı ama yapacak başka şey yok.
Ayrı eve çıkınca düzeleceğini düşünüyorum araya güzel bir mesafe koymam gerekicek huzur bırakmadı lanet karı bizi birbirimize düşürdü bu 1haftaSevgili olsan ayrılırsın biter şimdi evlisin oturması bi sene, baktın düzelmiyor o zaman bi çaresine bakarsın
Resti çekeceksiniz ve idareten size bir yer kiralayacak başka da yolu yok , orda kaldığınız sürece eşiniz daha beter olacak ...Arkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
İki haftalık cicim ayı günlerinde ve de karısına en meraklı olacağı zamanlarda kocam bu hale gelecekse boşarım o adamı, sizinki hint kumaşı galibaPardon napsın kocası yani 2 hafta evliler hemen boşasın mi eğer bütün gün annesini kötülerse kavga ederse kocasıyla erkekler bunalıyor maalesef öyleler
Aman hamile kalma da , bunlar ana oğul değişmez sen dişli olacaksın, beğenmediğin yerde çantanı alıp çıkacaksın, adama istediğini de vermeyeceksin ( cinsellik) , seni memnun edene kadar asla onu memnun etmeyeceksin , bak bu taktikleri başka yerde bulamazsın haaAyrı eve çıkınca düzeleceğini düşünüyorum araya güzel bir mesafe koymam gerekicek huzur bırakmadı lanet karı bizi birbirimize düşürdü bu 1hafta
Bulunmaz hint kumaşıyla ne alakası var canım en azından emek var diye düşünüyorum evlilik kolay olmuyor sonuçta size ne kadar kolay gelsede boşanmak zor tabi eğer kayınvalidesi yüzünden kocasıyla arası bozulup boşanmasi da tuhaf olur diyilmi en azından yeni evliler biraz idrare edıp kocasıyla ilgilenmeli kayinvaldesini bi kenara bırakılmalı diye düşündüm siz hint kumaşı anladıysanız o ayrı tabiİki haftalık cicim ayı günlerinde ve de karısına en meraklı olacağı zamanlarda kocam bu hale gelecekse boşarım o adamı, sizinki hint kumaşı galiba
Aslında dengeyi kuramayan kişi eşin. Problem evlilik yapılan kişide. Neticede onu yetiştiren annesi. Yüzgöz etmeden sınır çekmesi gereken eşin. Problemi tespit etmek çözüm konusunda daha büyük başarı sağlar.Ayrı eve çıkınca düzeleceğini düşünüyorum araya güzel bir mesafe koymam gerekicek huzur bırakmadı lanet karı bizi birbirimize düşürdü bu 1hafta
Valla ablacım kendine derde kedere sokma imkanın varsa boşan kendini hasret bırak ona anne ağzına bakan dan sana koca olmaz çocuğuna baba olmaz yanı olan sana olur imkanım varsa bitir bence nereye kadar sürecekArkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
Neden peki sadece kadın yeni evli olduğunu düşünecek eşi de bunu idrak edemez mi , yahu ben yeni evliyim karımla kedi köpek olduk bir hafta da bu işte bir terslik var demesi lazım değil mi , işte böyle yapa yapa bu erkeklerin bir tarafını kaldırıyorsunuz, eğer ki bu evliliğe ben sahip çıkıyorsam o evin erkeği yani eşimde sahip çıkacak, her fedakarlığı kadın yapmak ve bu zırvalıkları çekmek zorunda değil, eğer ki ben evliliğimde sizin dediginiz gibi davransaydım eşim beni anasına köle etmişti çoktan, en okumuş erkek bile susan ,pısırık , boşanmaktan korkan kadını ezer , eşim yeni evliyken annesini en ufak biseyime dahil etse çantamı alıp by dediğim için bugün eşim olması gerektiği gibi , bu kadınların bu kadar korkması beni deli ediyor, bu erkekleri siz bu hale getiriyorsunuz , oh ne ala anası yedirip içirecek sırtını sıvazlayacak ve de beni huzursuz edecek ben de bunun karşılığında adama cariye gibi davranacam iyi vallaha , öyle adamın burnundan getircen ama bunu kavga ile değil beklentilerini karşılamayarak ve de gitmekten korkmayarak yapacaksın, şu toplumun kadınları ne zaman değişecek Allahım erkek diye diye ölecekler...Bulunmaz hint kumaşıyla ne alakası var canım en azından emek var diye düşünüyorum evlilik kolay olmuyor sonuçta size ne kadar kolay gelsede boşanmak zor tabi eğer kayınvalidesi yüzünden kocasıyla arası bozulup boşanmasi da tuhaf olur diyilmi en azından yeni evliler biraz idrare edıp kocasıyla ilgilenmeli kayinvaldesini bi kenara bırakılmalı diye düşündüm siz hint kumaşı anladıysanız o ayrı tabi
Ya ne alakası var erkekleri yukseltigimuz yok haklıyken haksız durma düşmesin diye uyarıyoruz sizin şuan bu anlamları çıkarmanız garipNeden peki sadece kadın yeni evli olduğunu düşünecek eşi de bunu idrak edemez mi , yahu ben yeni evliyim karımla kedi köpek olduk bir hafta da bu işte bir terslik var demesi lazım değil mi , işte böyle yapa yapa bu erkeklerin bir tarafını kaldırıyorsunuz, eğer ki bu evliliğe ben sahip çıkıyorsam o evin erkeği yani eşimde sahip çıkacak, her fedakarlığı kadın yapmak ve bu zırvalıkları çekmek zorunda değil, eğer ki ben evliliğimde sizin dediginiz gibi davransaydım eşim beni anasına köle etmişti çoktan, en okumuş erkek bile susan ,pısırık , boşanmaktan korkan kadını ezer , eşim yeni evliyken annesini en ufak biseyime dahil etse çantamı alıp by dediğim için bugün eşim olması gerektiği gibi , bu kadınların bu kadar korkması beni deli ediyor, bu erkekleri siz bu hale getiriyorsunuz , oh ne ala anası yedirip içirecek sırtını sıvazlayacak ve de beni huzursuz edecek ben de bunun karşılığında adama cariye gibi davranacam iyi vallaha , öyle adamın burnundan getircen ama bunu kavga ile değil beklentilerini karşılamayarak ve de gitmekten korkmayarak yapacaksın, şu toplumun kadınları ne zaman değişecek Allahım erkek diye diye ölecekler...
Babamın yan dairesine taşındircam da biraz aklı başına gelsin benimde ailem var sınırı çizgiyide bilmek zorundaydi bundan sonra ben değil kendi ugraşsinAslında dengeyi kuramayan kişi eşin. Problem evlilik yapılan kişide. Neticede onu yetiştiren annesi. Yüzgöz etmeden sınır çekmesi gereken eşin. Problemi tespit etmek çözüm konusunda daha büyük başarı sağlar.
Konu sahibi daha fazla katlanmamalı resti çekmeli yoksa çok ezilecek ...Ya ne alakası var erkekleri yukseltigimuz yok haklıyken haksız durma düşmesin diye uyarıyoruz sizin şuan bu anlamları çıkarmanız garip
Dişimi görmek istiyorsa onuda gösteririm de hakliyken haksızlığa düşmemeyim diye düşünüyorum ama tabi eşim yokken mesafeliyimAman hamile kalma da , bunlar ana oğul değişmez sen dişli olacaksın, beğenmediğin yerde çantanı alıp çıkacaksın, adama istediğini de vermeyeceksin ( cinsellik) , seni memnun edene kadar asla onu memnun etmeyeceksin , bak bu taktikleri başka yerde bulamazsın haa
Evi acilen tutun ve bundan sonra ne eşinize ne de anasına fırsat vermeyin , daha çok yenisiniz...Dişimi görmek istiyorsa onuda gösteririm de hakliyken haksızlığa düşmemeyim diye düşünüyorum ama tabi eşim yokken mesafeliyim
Hint kumaşıyla alakası yok normalde çok iyi anlaşan bir çifttik aramızı açan annesi oldu ve bu kadının istediğini vermek istemediğim için çare arıyorum istediğini alırsa sevinen o olcakİki haftalık cicim ayı günlerinde ve de karısına en meraklı olacağı zamanlarda kocam bu hale gelecekse boşarım o adamı, sizinki hint kumaşı galiba
Hızlı bir şekilde ev arayışına çıktık inşallah kısa sürede taşınırizEvi acilen tutun ve bundan sonra ne eşinize ne de anasına fırsat vermeyin , daha çok yenisiniz...
Gitmek istediğimde sensiz yapamam diyor düzeliyor sonra tekrar annesi araya giriyor ve sorun çıkıyorValla ablacım kendine derde kedere sokma imkanın varsa boşan kendini hasret bırak ona anne ağzına bakan dan sana koca olmaz çocuğuna baba olmaz yanı olan sana olur imkanım varsa bitir bence nereye kadar sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?