arkadaşlar benim 2 tane görümcem var ikiside yarım saatlik uzaklıkta büyük görümcem eşinin işi dolayısıyla başka şehire gidecek 6 ay sonra... ben kv ile oturuyorum kv çok bağlı çocuklarına görümcemin gideceğini duyduğundan beri evde başka konu konuşulmuyor niye gidiyorlar diye sürekli evde huzursuzluk oluyor eşimle kv arasında anlamıyor ki eşi neredeyse onun yeri orası onu bırakıp gidecekler diye sürekli tansiyonu fırlıyor ikna edecek onları gitmesin diye peki ben nasıl ikna edecem kv mi onları ikna etmesin diye
benim kv imkanı olsa çocuklarının hepsiyle bir evde yaşayacak ona göre onlar onun yanında olunca mutlu oluyor eğer giderlerse orada mutsuz olur eşleri istediklerini yerine getiremez kv hala kabullenmemiş çocuklarının evlendiğini kısacasıCanım genelde öyle olurlar zaten,, benim de bir görümcem var, henüz evli değil,, daha önceden kızının sevdiği kişi şehir dışındaymış, çok evlenmek istemişler kızını şehir dışına göndermemek için işlerini bozmuş kızını sevdiğiyle ayırmış... Ben de Ankaradan İstanbula gelin geldim. Ben de dedim ki benimki can değil mi, anneminki can değil mi dedim. İnsanın sevdiği neredeyse oraya gider önemli olan mutluluğu dedim,,, o zaman ben de mi gelmeseydim benim de mi annem bozsaydı aramızı? dedim ağzını bile açamadı. Benim çok da derdim değil görümce kayın vs gerçi çünkü aynı evde yaşamıyoruz kv ile,, ama sen aynı evdesin ve ortamın huzursuzluğu seni de etkiliyor.. Diyeceksin ki "anne o evli ve onun yanı eşinin yanı, bak ben buradayım çünkü benim yanım eşimin yanı olduğu için" diyeceksin. boş şans canım :):)
evet canım gitsin istiyorum çünkü benim 11 aylık oğlum var onunda 2 çocuğu var çok yaramazlar okul tatilinde bize bırakıyor çocuklarını çekilmiyor görümcemi severim ama çocukları hem inatçı hem söz dinlemiyorsen görümcen gitsin istiyorsun sanırım. neden?
evet canım gitsin istiyorum çünkü benim 11 aylık oğlum var onunda 2 çocuğu var çok yaramazlar okul tatilinde bize bırakıyor çocuklarını çekilmiyor görümcemi severim ama çocukları hem inatçı hem söz dinlemiyor
yani kötü olurlar benden bilirler diye bende karışmak istemiyorum ama bu sefer de kv sen gitmelerini istiyorsun diyor
tabi canım insan evladına bağlı olur benim annem de bana bağlıdır ama benim kv aşırı bağlı artık gidersen sana hakkımı helal etmem diyor eşin giderse gitsin sen gitme gerekirse boşa diyor... Bağlılık bumu peki insan evladının mutlu olmasını istemez mi ben bunu anlatmak istemiştimtabiki kızına bağlı olucak yakınında istiycek ne var bunda bu sizi niye rahatsız ediyoki. Onun evladı. Hem herzaman için alede kız evladın yeri farklıdır. En iyi aileye düşüp evlense bile annenin aklı hep kızındadır. Bırak ikna etmeye çalışsın ederse kalır edemezse kalmaz giderler.
Bende evlendim gerçi tek çocuğum evlenmeden önce eşime dedim ailem yaşadığı müddetçe onlarla aynı semtte oturucam. öylede oldu. Ailem tek kalmasın diye hep üniv. Hayalim farklı bi şehirde okumakken okul seçerken elim hiç gitmedi şehir dışında bi okula. Annem bana ben anneme bağlıyım. Bundan kim rahatsızlık duyabilir kimin hakkı bu. He diyiceksin eşinin annesi yokmu. Onun öyle bi talebi olmadı. Zaten evde başka kardeşi var.
arkadaşlar benim 2 tane görümcem var ikiside yarım saatlik uzaklıkta büyük görümcem eşinin işi dolayısıyla başka şehire gidecek 6 ay sonra... ben kv ile oturuyorum kv çok bağlı çocuklarına görümcemin gideceğini duyduğundan beri evde başka konu konuşulmuyor niye gidiyorlar diye sürekli evde huzursuzluk oluyor eşimle kv arasında anlamıyor ki eşi neredeyse onun yeri orası onu bırakıp gidecekler diye sürekli tansiyonu fırlıyor ikna edecek onları gitmesin diye peki ben nasıl ikna edecem kv mi onları ikna etmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?