KaynanamiN kocamin aklına girmesi

Bide zaten karşıyım bende bu tür evliliklere hayal bile edemem kuzenimi yanimdA hiç iyi birşey değil annen istememiş ne dinlemedin ki

Bide zaten karşıyım bende bu tür evliliklere hayal bile edemem kuzenimi yanimdA hiç iyi birşey değil annen istememiş ne dinlemedin ki
Annem eniştesini çok sever ama ailesini hiç sevmez o yüzden pek istemiyordu kaynanam okadr anneme gitmemı de istemez onlarin evime gelmesini de istemez ama dinleme ben

Ne bekliyordun yavrum?
Kaynanan melek gibi olacak, annen gibi totonu toplayacak mı sandın?
Kocan elini sıcak sudan sığuk suya sokmayacak mı sandın?
Yediğin önünde yemediğin arkanda olacak, bir dediğin iki edilmeyecek mi sandın?
Kocanın aklı başında, olgun, kendi kararlarını alabilen bir adam olacağını mı sandın?
Bak üç ayda çıkıverdi o pembe gözlükler. Yakında çok sevdim aşık oldum laflarını da yutacak kafanı duvarlara vuracaksın.

Annem eniştesini çok sever ama ailesini hiç sevmez o yüzden pek istemiyordu kaynanam okadr anneme gitmemı de istemez onlarin evime gelmesini de istemez ama dinleme ben
Al ışte demiyorum başka bişey 19 yassında acelen neydi ki anlamadım evlilik çokmu güzel özenilecek biseymi anneni de dinlememişsin zaten vur şimdi başını taşlara yazık kizlarimizkızlarımız kendine yazık ediyor çok yazik

Bak sakın gerçekten korunmamazlik bari yapma sağlık ocağına git doğum kontrol hapı falan al saklı içeceksin mecbur sakın ha bırakma kocanın iki tatlı diline de aldanma çocuk konusunda yoksa yandın diyorum başka da bişey diyemiyorum ay çok sinir oldum yaaaa

Eğer o olmasaydı halamin oğlu kaciracak ti beni bense sevdiğimi almak istedim

Kaynanan kuzenin mı??
Ben sanırım burayı anlayamadım!
Kaynanan kaç yaşında ki?
Yani düşünüyorum da kuzen evliliğini geçtim kuzenin çocuğuyla evlenmek ?????
Bilemedim yani
Allah kolaylık versin

saçını süpürge etmen lazım tatlım. evlilik bu. kaynanaya kayınbabaya kayna hizmette çıtayı yükselteceksin ki gerçekten on numara gelin olduğunu fark etmeliler

Annelerinin agzina bakan ve hala onlardan kopamayan erkekler niye evlenir anlamam...

Keşke bu kadar erken evlenmeseydiniz, daha kendinizi tanıyamadan bir birey olamadan büyük bir sorumluluğun altına girmişsiniz. Peki bundan sonra ne yapılabilir? Lütfen bilinçli olun, okuyun, korunma yöntemlerini öğrenin, uzun bir süre çocuk yapmayın. Bu süre zarfında da eşinizin ailesiyle yüz göz olmadan kendinize ait bir hayat kurmaya çalışın, bilinçlenin, kendinizi geliştirmeye çalışın.. Şansınız bol olsun.

Ne yazık ki oyle olmuyor bir kaynim csr ve bna ev alındığı gibi ona da alınacak. Evler ayri ama paralar bir tüm birikimler ona bn kendi evimi alıp kensi ayaklarım üzerinde durmak istyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…