- 29 Ağustos 2014
- 5.678
- 18.032
- 448
- 33
- Konu Sahibi Zerdaliikokusu
-
Doktora getirirler olmuyor diye
Ne yazık ki oyle olmuyor bir kaynim csr ve bna ev alındığı gibi ona da alınacak. Evler ayri ama paralar bir tüm birikimler ona bn kendi evimi alıp kensi ayaklarım üzerinde durmak istyorum ama olmuyor
Valla kaynanan ayip ediyo onun kizada yokmu cok yalnış ama esinizde isine geliyo demek suc esinizde sizde sakın sakın kocanizin yaninda ailesini kotulemeyin aslabir sey deselerde bos ver Rabbim goruyo de gec simdi surekli şikayet edersen esin farkli düşünür ailemi sevmiyo diye direk gitmek istememenizide esinize soylemeniz iyi olmamis annene gidelim cnm a bak annene bunu alalim yada sunu sever annen ve sayre kaynanda senin icin kötü bir sey derse bilki esin senden yana olur karim onlar icin ne yapio annem ne yapio diye valla bacim acik acik ikiyüzlü olmalisi. Tabi arkalarindanda asla dedikkdu yapma kesinlikle uyariyorum seni ....Merhaba sevgili arkadaşlar bende bir sıkıntımı paylaşıp sizin fikirlerinizi ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. 3 aylık evliyim yaşım 19. Akraba evliliği yaptım kayinvalidem kuzenim ama çok bilmediğim özelliğini öğrendim sürekli bize karışıyor eşim ı yönetmeye benim oğlum o bnm dedigimi yapacak havası vsr bnde bundan çok rahatsızım. HayatımaÇok müdahale ediyor istyor ki hep orda yaninda durayım igneleyici laf sokmalar bn eşime bir şey diyorum etmiyor annesi diyor ediyor bunu eşime belirttim ve inkar etti. Eşim de annesine gitmemi istiyor sürekli bn istemedigimi söylediğimde kavga ediyoruz sürekli tartışıyoruz . Kaynanam da gelin diyor hep. Daha 2 aylık evliyken beni kendi evine birakip il disina cikti 15 gun kayinpederim kaynim la bıraktı onların sorumlulugunu üstlendim daha onlara alismamisken rahat edemedim hiç . Arkadaşlar ban fikir verin siz olsaniz süreki gider misnz oraya
Tabiki de sürekli gitmek zorunda değilsiniz yaşınız da çok küçük keşke biraz daha olgunlaşmayı bekleseydin. Evde oyalanacak bişeyler bul canım ve istemiyorsan gitmemek için bahaneler bul zamanla eşinde alışacaktırMerhaba sevgili arkadaşlar bende bir sıkıntımı paylaşıp sizin fikirlerinizi ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. 3 aylık evliyim yaşım 19. Akraba evliliği yaptım kayinvalidem kuzenim ama çok bilmediğim özelliğini öğrendim sürekli bize karışıyor eşim ı yönetmeye benim oğlum o bnm dedigimi yapacak havası vsr bnde bundan çok rahatsızım. HayatımaÇok müdahale ediyor istyor ki hep orda yaninda durayım igneleyici laf sokmalar bn eşime bir şey diyorum etmiyor annesi diyor ediyor bunu eşime belirttim ve inkar etti. Eşim de annesine gitmemi istiyor sürekli bn istemedigimi söylediğimde kavga ediyoruz sürekli tartışıyoruz . Kaynanam da gelin diyor hep. Daha 2 aylık evliyken beni kendi evine birakip il disina cikti 15 gun kayinpederim kaynim la bıraktı onların sorumlulugunu üstlendim daha onlara alismamisken rahat edemedim hiç . Arkadaşlar ban fikir verin siz olsaniz süreki gider misnz oraya
Laf sokuyorsa size siz de tatlı tatlı laf sokun, ay anne ateşe körükle gidiyorsun deyin gülerek. Bu tür şeyler. Kurnaz olun stratejik davranın. Bu erkek anneleri oğullarını kaybedeceklerini sanıp gelinleri onların yanında küçük düşürmeye çalışırlar. Gelini el kızı olarak görürler. Kendinize meşgale bulun planlarınız olsun spor v.s. Gibi. Yoğun bi kadın olun ki onlara ayıracak çok fazla zamanınız olmasın. Siz de isterdiniz sürekli onlara gidip tatlı tatlı zaman geçirmek ama çok yoğunsunuz, yorgunsunuz değil miMerhaba sevgili arkadaşlar bende bir sıkıntımı paylaşıp sizin fikirlerinizi ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. 3 aylık evliyim yaşım 19. Akraba evliliği yaptım kayinvalidem kuzenim ama çok bilmediğim özelliğini öğrendim sürekli bize karışıyor eşim ı yönetmeye benim oğlum o bnm dedigimi yapacak havası vsr bnde bundan çok rahatsızım. HayatımaÇok müdahale ediyor istyor ki hep orda yaninda durayım igneleyici laf sokmalar bn eşime bir şey diyorum etmiyor annesi diyor ediyor bunu eşime belirttim ve inkar etti. Eşim de annesine gitmemi istiyor sürekli bn istemedigimi söylediğimde kavga ediyoruz sürekli tartışıyoruz . Kaynanam da gelin diyor hep. Daha 2 aylık evliyken beni kendi evine birakip il disina cikti 15 gun kayinpederim kaynim la bıraktı onların sorumlulugunu üstlendim daha onlara alismamisken rahat edemedim hiç . Arkadaşlar ban fikir verin siz olsaniz süreki gider misnz oraya
Çok haklısınız ben eşime söyledim bana annen böyle yaptı diye ben kötü oldum. Ailemi istemiyorsun onları istemeyeni ben istemem dedi. Kurnazolucaz kızlarValla kaynanan ayip ediyo onun kizada yokmu cok yalnış ama esinizde isine geliyo demek suc esinizde sizde sakın sakın kocanizin yaninda ailesini kotulemeyin aslabir sey deselerde bos ver Rabbim goruyo de gec simdi surekli şikayet edersen esin farkli düşünür ailemi sevmiyo diye direk gitmek istememenizide esinize soylemeniz iyi olmamis annene gidelim cnm a bak annene bunu alalim yada sunu sever annen ve sayre kaynanda senin icin kötü bir sey derse bilki esin senden yana olur karim onlar icin ne yapio annem ne yapio diye valla bacim acik acik ikiyüzlü olmalisi. Tabi arkalarindanda asla dedikkdu yapma kesinlikle uyariyorum seni ....
Hah işte en büyük sorun bu , sen bu yaşta kendine zor bakıyorum deyip ne demeye evlendin bee kardeşim . Sen çalışmıyorsun galiba bir işe gir tabi kaynanan izin verirse .Ben 19 yaşında kendime zor bakıyordum.
Ofkeyle bir sey cozemezsin icinde firtinalarda olsa aklini kullanacaksın anlik hislerini degil baskalarina bakmayin bazi insanlar ay bn kocama yapma desem yapmaz ne desem o derler...ama bu kurallar bazi erkekler icin gecerlidir kocanizin oyle olmadığını biliyorsunuz doldurusa gelip anlik hareketler etmeyin hatta her zaman savunun ve emin olun kötü konussanizda arkalarindan kulaklarina gider savunup iyi konussanizda ve bu onlarin hosuna gidecektir ...siz iyiliginizi kaybetmedrn kurnaz olun gozu acik olunÇok haklısınız ben eşime söyledim bana annen böyle yaptı diye ben kötü oldum. Ailemi istemiyorsun onları istemeyeni ben istemem dedi. Kurnazolucaz kızlar
Kesinlikle korunmaya başla gerçekten , yoksa kaynananla olan evliligin yürümez boşanırsınïz .Gene ben bu halde yaranamiyorum eşimle anlasmistik 1 yil çocuk etmeyecektik ama kaynanam her seferinde kocama diyo edin çocuk ne bekliyorsunz o yetmiyor gelinine söyledi oda kocama dio ve ikna etmeyi başardılar bende gizlice korunmayı düşünüyorum
Kizlar kizin ustune gitmeyin yadirgamaniz icin degil bi hata yapmis plabilir daha yenide zamanla hersey yerine oturur yadirgamak yerine bosanma disinda guzel cozumler sunun....Hah işte en büyük sorun bu , sen bu yaşta kendine zor bakıyorum deyip ne demeye evlendin bee kardeşim . Sen çalışmıyorsun galiba bir işe gir tabi kaynanan izin verirse .
Hem akraba hem taşı küçük ne gibi bir yardımcı olabiliriz . En iyi ihtimal işe girip evden uzaklaşması olur maddi özgürlügünü eline alması gerekiyor , çalışmadîgı sürece hizmetçi olarak kullanır erkek tarafı . Çocuk doģurmasını istemeleride zaten elini kolunu iyice bağlanmasını sağlamak için . Böyle anne agzına bakan kocayı degiştirmek biraz zor bana kalırsa .Ki
Kizlar kizin ustune gitmeyin yadirgamaniz icin degil bi hata yapmis plabilir daha yenide zamanla hersey yerine oturur yadirgamak yerine bosanma disinda guzel cozumler sunun....
Yalnız onu konu sahibi değil ben söyledim :)Hah işte en büyük sorun bu , sen bu yaşta kendine zor bakıyorum deyip ne demeye evlendin bee kardeşim . Sen çalışmıyorsun galiba bir işe gir tabi kaynanan izin verirse .
Eğer o olmasaydı halamin oğlu kaciracak ti beni bense sevdiğimi almak istedim
Evlendiğim ilk zamanlar kv ile aynı apartmanda oturuyorduk. O zaman eşim gidelim diye ısrar ediyordu genelde giderdik ama bazen sırf gıcıklık olsun diye yok derdim. Sonra sında 6 sene aynı apartmanda oturduk bu sefer ben gidelim dedim o istemedi. Şimdi uzağa taşındık ya ayda bir ya iki aya bir gidiyoruz.Kuzenimin oğlu ile evliyim severek aldim eşimi xok seviyorum ama böyle biri olacağını tahmin edememiştim. Kaynanam diyor gelin eşimde bna diyor gitmek istemediğimi belirtiyorum ve kaynanam a bile şöyledim dedikodumu yaptı arkadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?