KaynanamiN kocamin aklına girmesi

sen daha kendini idare edecek yaşta değilsin kv yi mi idare edeceksin? belli ki çalışmıyorsun bile. bir de akraba evliliği yapmışsın. bravo ne diyim hayat size güzel.

Doktora getirirler olmuyor diye

Doktor korunduğunu bilmez heralde? Ayrıca merak etme doktorlar hergün kaç tane insanla muhatap oluyor böyle durumlara aşinalardır Emin'im. Seni bozacak birşey söylemez bir sorun yok der.

Şimdi senin yapacağın en önemli şey korunmak ve kocanı adam etmek.

Benim kocam bile diyor bazen anneme sor diye ama bir gün bile sormadım ve hep kendi bildiğimi yaptım. Kimseden akıl alma fikir danışma. (Kv,kp,koca gibi)

Kv ye gitmemek için bahane bul evimi temizleyeceğim işim var yemek yapacağım bilmem ne de. Beraber yiyorsanız da Eşine de ki, benim de hayallerim var mutfakta kocama yemek yapmak istiyorum seninle başbaşa kalmak istiyorum adama ayarı ver işte...

Bir iki kez güzel sofralar kur evde rahat ettir eşini yakın davran sırnaş falan.... ama kv ye gidince gayet resmî ol eşinle. Eşinin yanında masum saf etliye sütlüye dokunmayan imajı çiz ama eşin yokken kv ye çat çat cevap ver

Bazı şeyleri anlamamazlıktan gel, mızmızlanma herşeye, kavga çıkarma onu mutlu et istediklerini böyle böyle yaptırırsın.

Sonra sonuç evden çıkmak istemeyen ve senin dibinden ayrılmayan bir koca

19 yaşındasın küçüksün diyeceğim ama ben 19 yaşında iken Kv bir şey dese kıyamet kopardı

Gençler dünyayı sallar ama bu gidişatı her denilene baş sallamak gibi bir şey

Gitme Kv ye en fazla ne olabilir ailene gönderirler ha orada büyürsün ha burada ne fark eder

Kv seni çocuk görüp kendi istediği gibi yetiştirmeye çalışır o kocan da aynı muameleye tabi

Ne yazık ki oyle olmuyor bir kaynim csr ve bna ev alındığı gibi ona da alınacak. Evler ayri ama paralar bir tüm birikimler ona bn kendi evimi alıp kensi ayaklarım üzerinde durmak istyorum ama olmuyor

Tamam hemen git iş bul

Ofis temizlik çay vs yaptıran yerler ara mesela

Kimseye sorma işi bul sonra kocana söyle sadece ve başla

Kv ne derse desin çocuk yapma

Çocuk yapıp eve bağlayacaklar seni

Babaannemin komşusunun gelini vardı benden iki yaş büyüktü ben üni okurken o üçüncü çocuğu doğurmuştu

Benim çocuğum 30 yaşında iken doğdu o yakında Kv bile olur

Ne acelesi var ki her adımı Kv ile çocuk büyütmenin

Ben karıştırmadım zira büyüktüm 20 yaşında olsam herkes karışmaya kalkardı

Valla kaynanan ayip ediyo onun kizada yokmu cok yalnış ama esinizde isine geliyo demek suc esinizde sizde sakın sakın kocanizin yaninda ailesini kotulemeyin aslabir sey deselerde bos ver Rabbim goruyo de gec simdi surekli şikayet edersen esin farkli düşünür ailemi sevmiyo diye direk gitmek istememenizide esinize soylemeniz iyi olmamis annene gidelim cnm a bak annene bunu alalim yada sunu sever annen ve sayre kaynanda senin icin kötü bir sey derse bilki esin senden yana olur karim onlar icin ne yapio annem ne yapio diye valla bacim acik acik ikiyüzlü olmalisi. Tabi arkalarindanda asla dedikkdu yapma kesinlikle uyariyorum seni ....

Tabiki de sürekli gitmek zorunda değilsiniz yaşınız da çok küçük keşke biraz daha olgunlaşmayı bekleseydin. Evde oyalanacak bişeyler bul canım ve istemiyorsan gitmemek için bahaneler bul zamanla eşinde alışacaktır

Laf sokuyorsa size siz de tatlı tatlı laf sokun, ay anne ateşe körükle gidiyorsun deyin gülerek. Bu tür şeyler. Kurnaz olun stratejik davranın. Bu erkek anneleri oğullarını kaybedeceklerini sanıp gelinleri onların yanında küçük düşürmeye çalışırlar. Gelini el kızı olarak görürler. Kendinize meşgale bulun planlarınız olsun spor v.s. Gibi. Yoğun bi kadın olun ki onlara ayıracak çok fazla zamanınız olmasın. Siz de isterdiniz sürekli onlara gidip tatlı tatlı zaman geçirmek ama çok yoğunsunuz, yorgunsunuz değil mi o size laf mı soktu altta kalmayın öyle bi cevap verin ki onu silahıyla vurun. Ama dikkat çaktırmadan. Güler yüzle. Gerekirse şaka yaptım dersiniz daha ne diyeyim.

Çok haklısınız ben eşime söyledim bana annen böyle yaptı diye ben kötü oldum. Ailemi istemiyorsun onları istemeyeni ben istemem dedi. Kurnazolucaz kızlar

Böyle birisi olduğunu tahmin edememistim diyorsun sonra da çok seviyordum hala seviyorum diyorsun.

Tanimadigin bir insanın neyini seviyordun Allah aşkına?

Evcilik oynamaya kalkmissin, böyle oynatırlar şimdi seni çok sıkıntı çekersin daha. Çocuğun ne zaman olacağına bile başkaları karar veriyor

Çok haklısınız ben eşime söyledim bana annen böyle yaptı diye ben kötü oldum. Ailemi istemiyorsun onları istemeyeni ben istemem dedi. Kurnazolucaz kızlar
Ofkeyle bir sey cozemezsin icinde firtinalarda olsa aklini kullanacaksın anlik hislerini degil baskalarina bakmayin bazi insanlar ay bn kocama yapma desem yapmaz ne desem o derler...ama bu kurallar bazi erkekler icin gecerlidir kocanizin oyle olmadığını biliyorsunuz doldurusa gelip anlik hareketler etmeyin hatta her zaman savunun ve emin olun kötü konussanizda arkalarindan kulaklarina gider savunup iyi konussanizda ve bu onlarin hosuna gidecektir ...siz iyiliginizi kaybetmedrn kurnaz olun gozu acik olun

Kesinlikle korunmaya başla gerçekten , yoksa kaynananla olan evliligin yürümez boşanırsınïz .

Ki
Hah işte en büyük sorun bu , sen bu yaşta kendine zor bakıyorum deyip ne demeye evlendin bee kardeşim . Sen çalışmıyorsun galiba bir işe gir tabi kaynanan izin verirse .
Kizlar kizin ustune gitmeyin yadirgamaniz icin degil bi hata yapmis plabilir daha yenide zamanla hersey yerine oturur yadirgamak yerine bosanma disinda guzel cozumler sunun....

Ki

Kizlar kizin ustune gitmeyin yadirgamaniz icin degil bi hata yapmis plabilir daha yenide zamanla hersey yerine oturur yadirgamak yerine bosanma disinda guzel cozumler sunun....
Hem akraba hem taşı küçük ne gibi bir yardımcı olabiliriz . En iyi ihtimal işe girip evden uzaklaşması olur maddi özgürlügünü eline alması gerekiyor , çalışmadîgı sürece hizmetçi olarak kullanır erkek tarafı . Çocuk doģurmasını istemeleride zaten elini kolunu iyice bağlanmasını sağlamak için . Böyle anne agzına bakan kocayı degiştirmek biraz zor bana kalırsa .

Evlendiğim ilk zamanlar kv ile aynı apartmanda oturuyorduk. O zaman eşim gidelim diye ısrar ediyordu genelde giderdik ama bazen sırf gıcıklık olsun diye yok derdim. Sonra sında 6 sene aynı apartmanda oturduk bu sefer ben gidelim dedim o istemedi. Şimdi uzağa taşındık ya ayda bir ya iki aya bir gidiyoruz.

Nasıl mı oldu? Adam evinde rahat ediyordu orda rahat etmiyordu. Sizde bunu sağlayın evde baş başa keyifli vakit geçirin. Evinde mutlu olursa bir yere gitmek istemez.

Bu arada çocuk için çok erken. . Eşine çocuk olunca karı koca ilişkinizin bi süre rafa kalkacağını, daha ona doyamadığınızı söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…