- 8 Şubat 2017
- 19
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Zerdaliikokusu
-
Siz de kayinvalidesin o zmn öylemi
Bu durumda yapacağınız tek mantıklı hareket dışardan da olsa okulunuza devam etmek olur.sonra kendi ayaklarınız üstünde durabilirsinizBabamdan sonra okul hayatında nefret ettim
Ne yazık ki oyle olmuyor bir kaynim csr ve bna ev alındığı gibi ona da alınacak. Evler ayri ama paralar bir tüm birikimler ona bn kendi evimi alıp kensi ayaklarım üzerinde durmak istyorum ama olmuyor
Ama ne mümkün kaynanam izin vermiyor ki kocami kandırayım. Birde eşime diyorum ki ne çocuğu nasıl bakıcaz onu kendimizi bi bakalım demesin mi bna onu babannesi dedesi bakar . Yani oraya taşınıriz lohusaligi orda geciririzSevgili zerdali henüz çok küçüksünüz ancak sorumluluklar büyük. Evet anlıyorum hayat size de bunları sunmuş belki ve evlenmişsiniz. Söylemek istediğim şu ki sorun bunlar değil, sorun sizin çok erken evlenmiş olmanız anlıyor musunuz? Bu nedenle siz de eşiniz de şuan maalesef başkalarına bağımlısınız ve bu şekilde tabiki kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız zor. Bu nedenle bu sürede çocuk düşünmeyin en azından. Önünüzü görmeye çalışın.
Akraba evliliği baştan yanlış bir tercih olmuş .yalnız daha yeni evlisin ..nasıl başlarsan öyle gider .yedirme kendini ..gitmek istemiyorsan net koy tavrını .eşin bir iki laf eder alışır .ama herşeyi içine at sonra depresyona gir ,patla bu sefer de eşin diyecek ki durdun durdun da şimdi ne oldun ...o yüzden al eşini karşına konuşarak çözmeyi dene .kadınsın, eşya değil .......... bunun da altını çiz lütfen .Merhaba sevgili arkadaşlar bende bir sıkıntımı paylaşıp sizin fikirlerinizi ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. 3 aylık evliyim yaşım 19. Akraba evliliği yaptım kayinvalidem kuzenim ama çok bilmediğim özelliğini öğrendim sürekli bize karışıyor eşim ı yönetmeye benim oğlum o bnm dedigimi yapacak havası vsr bnde bundan çok rahatsızım. HayatımaÇok müdahale ediyor istyor ki hep orda yaninda durayım igneleyici laf sokmalar bn eşime bir şey diyorum etmiyor annesi diyor ediyor bunu eşime belirttim ve inkar etti. Eşim de annesine gitmemi istiyor sürekli bn istemedigimi söylediğimde kavga ediyoruz sürekli tartışıyoruz . Kaynanam da gelin diyor hep. Daha 2 aylık evliyken beni kendi evine birakip il disina cikti 15 gun kayinpederim kaynim la bıraktı onların sorumlulugunu üstlendim daha onlara alismamisken rahat edemedim hiç . Arkadaşlar ban fikir verin siz olsaniz süreki gider misnz oraya
Ama ne mümkün kaynanam izin vermiyor ki kocami kandırayım. Birde eşime diyorum ki ne çocuğu nasıl bakıcaz onu kendimizi bi bakalım demesin mi bna onu babannesi dedesi bakar . Yani oraya taşınıriz lohusaligi orda geciririz
Sakin ha lohusalikta kafayı yersin o zamanAma ne mümkün kaynanam izin vermiyor ki kocami kandırayım. Birde eşime diyorum ki ne çocuğu nasıl bakıcaz onu kendimizi bi bakalım demesin mi bna onu babannesi dedesi bakar . Yani oraya taşınıriz lohusaligi orda geciririz
Evde kaynatam ve kaynim ve aile binası heralde yerim kafayıSakin ha lohusalikta kafayı yersin o zaman
Merhaba sevgili arkadaşlar bende bir sıkıntımı paylaşıp sizin fikirlerinizi ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. 3 aylık evliyim yaşım 19. Akraba evliliği yaptım kayinvalidem kuzenim ama çok bilmediğim özelliğini öğrendim sürekli bize karışıyor eşim ı yönetmeye benim oğlum o bnm dedigimi yapacak havası vsr bnde bundan çok rahatsızım. HayatımaÇok müdahale ediyor istyor ki hep orda yaninda durayım igneleyici laf sokmalar bn eşime bir şey diyorum etmiyor annesi diyor ediyor bunu eşime belirttim ve inkar etti. Eşim de annesine gitmemi istiyor sürekli bn istemedigimi söylediğimde kavga ediyoruz sürekli tartışıyoruz . Kaynanam da gelin diyor hep. Daha 2 aylık evliyken beni kendi evine birakip il disina cikti 15 gun kayinpederim kaynim la bıraktı onların sorumlulugunu üstlendim daha onlara alismamisken rahat edemedim hiç . Arkadaşlar ban fikir verin siz olsaniz süreki gider misnz oraya
Gene ben bu halde yaranamiyorum eşimle anlasmistik 1 yil çocuk etmeyecektik ama kaynanam her seferinde kocama diyo edin çocuk ne bekliyorsunz o yetmiyor gelinine söyledi oda kocama dio ve ikna etmeyi başardılar bende gizlice korunmayı düşünüyorum
A9 yaşında evlenerek zaten hataya baslamissin.Merhaba sevgili arkadaşlar bende bir sıkıntımı paylaşıp sizin fikirlerinizi ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. 3 aylık evliyim yaşım 19. Akraba evliliği yaptım kayinvalidem kuzenim ama çok bilmediğim özelliğini öğrendim sürekli bize karışıyor eşim ı yönetmeye benim oğlum o bnm dedigimi yapacak havası vsr bnde bundan çok rahatsızım. HayatımaÇok müdahale ediyor istyor ki hep orda yaninda durayım igneleyici laf sokmalar bn eşime bir şey diyorum etmiyor annesi diyor ediyor bunu eşime belirttim ve inkar etti. Eşim de annesine gitmemi istiyor sürekli bn istemedigimi söylediğimde kavga ediyoruz sürekli tartışıyoruz . Kaynanam da gelin diyor hep. Daha 2 aylık evliyken beni kendi evine birakip il disina cikti 15 gun kayinpederim kaynim la bıraktı onların sorumlulugunu üstlendim daha onlara alismamisken rahat edemedim hiç . Arkadaşlar ban fikir verin siz olsaniz süreki gider misnz oraya
26 yaşında eşim.Eşiniz kaç yaşındaki? Neden bu kadar erken evililik? Bir şeyleri konuşup tartmadan birbirinizi tanımadan mı evlendiniz? Sevgililik/nişanlılık dönemleriniz nasıldı? Eğitiminize devam etme yada çalışma gibi ihtimalleriniz var mı?
Yapmıyorum öyle birsey ama kocam sa olsun özelim yok her şeyi kaynanama diyor rahatsız oluyorumHemen hemen butun yorumları okudum.
Allah aşkına bi tane yapıcı konusan yok.
Neden evlendin, akrabayla neden evlendin, neden okumadın, neden küçük yaşta evlendin vs vs.
Olan olmus bu saatten sonra neden demenin ne anlamı var ki?
Su an ki konuya odaklanilmamis hic.
Z Zerdaliikokusu cnm sen eşini seviyorsan onu yavaş yavaş törpülemeye çalış. Biraz sabir ve zman isteyen bisey ama sen onu kendi tarafına çekebilirsin.
Politik davran biraz. Kaynanani kocana kötüleme.
26 yaşında eşim.
Bak benim eşimde kısmen seninki gibi bu konuda.Yapmıyorum öyle birsey ama kocam sa olsun özelim yok her şeyi kaynanama diyor rahatsız oluyorum
Tabi ki öyle ama her gün evden çıkıp oraya gitmemı eşime bir şey sorsam annem dhs iyi bilir ona sor demesi ne biliyim çok farklıBak benim eşimde kısmen seninki gibi bu konuda.
Ağzında bisey tutamaz. Tartışsak ya da farklı bisey olsa hemen annesine soyler kötü bi niyeti yok ama yapısı boyle.
10 ay oldu evleneli ve su an ilk gunku gibi degil yavaş yavaş düzeliyor artik herseyi gidip annesine anlatmıyor.
Sende biraz sabırlı ol. Her zman boyle gitmez. Zman geçtikçe birbirinize alışacaksınız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?