KaynanamiN kocamin aklına girmesi

Ne yazık ki oyle olmuyor bir kaynim csr ve bna ev alındığı gibi ona da alınacak. Evler ayri ama paralar bir tüm birikimler ona bn kendi evimi alıp kensi ayaklarım üzerinde durmak istyorum ama olmuyor

Sevgili zerdali henüz çok küçüksünüz ancak sorumluluklar büyük. Evet anlıyorum hayat size de bunları sunmuş belki ve evlenmişsiniz. Söylemek istediğim şu ki sorun bunlar değil, sorun sizin çok erken evlenmiş olmanız anlıyor musunuz? Bu nedenle siz de eşiniz de şuan maalesef başkalarına bağımlısınız ve bu şekilde tabiki kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız zor. Bu nedenle bu sürede çocuk düşünmeyin en azından. Önünüzü görmeye çalışın.

Ama ne mümkün kaynanam izin vermiyor ki kocami kandırayım. Birde eşime diyorum ki ne çocuğu nasıl bakıcaz onu kendimizi bi bakalım demesin mi bna onu babannesi dedesi bakar . Yani oraya taşınıriz lohusaligi orda geciririz

Akraba evliliği baştan yanlış bir tercih olmuş .yalnız daha yeni evlisin ..nasıl başlarsan öyle gider .yedirme kendini ..gitmek istemiyorsan net koy tavrını .eşin bir iki laf eder alışır .ama herşeyi içine at sonra depresyona gir ,patla bu sefer de eşin diyecek ki durdun durdun da şimdi ne oldun ...o yüzden al eşini karşına konuşarak çözmeyi dene .kadınsın, eşya değil .......... bunun da altını çiz lütfen .

Bak canım bazen büyükler birşeyleri diretirler ancak bu ille de doğru olduğu anlamına gelmez. Onlar öyle görmüş öyle büyümüşler o yüzden de kadın ille de hemen çocuk doğurmalı diye düşünürler. Eşin de bu ortamda büyümüş böyle görmüş, yani bilinçsiz yani daha çok küçük o yüzden anlaması zor. Sen de çok küçüksün ama bu saatten sonra artık güçlü olmak durumundasın. Sana diyorum ki en azından sen tüm bunları gör ve akıllı davran, bilinçli ol,korun. İlle de bilmeleri gerekmiyor korunduğunu.

Eşiniz kaç yaşındaki? Neden bu kadar erken evililik? Bir şeyleri konuşup tartmadan birbirinizi tanımadan mı evlendiniz? Sevgililik/nişanlılık dönemleriniz nasıldı? Eğitiminize devam etme yada çalışma gibi ihtimalleriniz var mı?

Kesinlikle korunun. Çünkü daha evililiğiniz oturmamış. Daha evliliğinizin nereye gideceği de belli değil. Sizin de bir söz hakkınız olsun artık bu evlilikte. Yapacağınız çocuğa bari karı koca karar verin.

A9 yaşında evlenerek zaten hataya baslamissin.

Mesafe koymak iyidir

Hemen hemen butun yorumları okudum.
Allah aşkına bi tane yapıcı konusan yok.
Neden evlendin, akrabayla neden evlendin, neden okumadın, neden küçük yaşta evlendin vs vs.
Olan olmus bu saatten sonra neden demenin ne anlamı var ki?
Su an ki konuya odaklanilmamis hic.

Z Zerdaliikokusu cnm sen eşini seviyorsan onu yavaş yavaş törpülemeye çalış. Biraz sabir ve zman isteyen bisey ama sen onu kendi tarafına çekebilirsin.
Politik davran biraz. Kaynanani kocana kötüleme.

Yapmıyorum öyle birsey ama kocam sa olsun özelim yok her şeyi kaynanama diyor rahatsız oluyorum

Yapmıyorum öyle birsey ama kocam sa olsun özelim yok her şeyi kaynanama diyor rahatsız oluyorum
Bak benim eşimde kısmen seninki gibi bu konuda.
Ağzında bisey tutamaz. Tartışsak ya da farklı bisey olsa hemen annesine soyler kötü bi niyeti yok ama yapısı boyle.
10 ay oldu evleneli ve su an ilk gunku gibi degil yavaş yavaş düzeliyor artik herseyi gidip annesine anlatmıyor.
Sende biraz sabırlı ol. Her zman boyle gitmez. Zman geçtikçe birbirinize alışacaksınız insallah

Tabi ki öyle ama her gün evden çıkıp oraya gitmemı eşime bir şey sorsam annem dhs iyi bilir ona sor demesi ne biliyim çok farklı

Ben 27 de evlendım diye üzülürken ah be kardeşim ama olan oldu kısmet bohleydı belki de . Birincisi çocuk yapma asla evlıgın oturuna kadar daha cok küçüksün ve kendını ezdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…