Kaynanamin misafiri.

evet çalışıyorum yorgun geliyorum işten eve..
ama bundan sonra istesede yapmıycam valla uğraşamam diycem .. böle halleri görmek istemiyorum soğuk soğuk...

ben kensdimi hizmetçi ettirmedim alıştırmadim.. yapmak istemedim.. öle böle 4 sene geçti.. yeni yeni başladi daha.. yinede bende hizmet beklesede beklemiyormuşca davraniyor.
Alın karşınıza birgün sakin sakin anlatın bunları
Bende insanım işten yorgun geliyorum yinede sizi kırmamak adına uğraşıyorum değer görmemek beni kırıyor.Bu yüzden benden bu kadar...deyin anlar herhalde

Not:Birde üstüne hep 5 surat karış yapıyorsunuz deyin))

Ne kurabiyeymis beeeehh:)) kv yi kk daki kurabiye kategorisi yarismasina bekleriz:)) ilham alirda belki kendisi yapar kurabiyesini bundan sonra:))

Munferit bir olaysa tamam . Ustunde durma sen de zamanla unutur.

Gitmemeye devam ediceksinki bunun olağan bir durun olduğunu anlatacak. Soğuk ruzgarlari kendine kalsın.

Ay yazık değil mi sana. İşten geliyosun kv kurabiye yapıyosun, misafiri geliyor oraya inmen gerekiyor yetmedi mevlüde sürüklüyor seni. Bi de surat asıyor her leye yetişemedin diye. Annen köle olarak mı yetiştirdi seni?

Gelme kimsenin gazına. Aranızdaki tek problem buysa al karşına annen gibi samimiyetle konuş, anlat derdini. Anlayacaktı diye umuyorum.

Ben 2.5 yıllık evliyim başta saygısızlık olmasın ayıp olur diye her misarfirde inerdim baktım bu iş çığrından çıktı artık inmiyorum gerçi ben 2 aydır görüşmeyi kestim :)

Bana da öyle yapardı her misafiri geldiğinde gel derdi. Ya da şu gelecek ne yapsak ki diye emrivaki yapardı. Bi ara laf arasında dedimki ben yalıtım insanlarla oturup kalkarım, senin yaşıtın bi insanla sıkılırım. Ha görürsem saygıda kusur etmem, selamımı veririm. Ama ne paylaşabilirim ki?Dedim. Bi kere de yine aynı şeyi yaptı, şu bu gelecek ne yapsak ki falan. Hazırlandım anne sen yaparsın benim işim var kusura bakma ben çıkıcam dedim. Öyle öyle alıştırmaya çalışıyorum.

Bu tiplere yaranamıyorsun ne yapsan da. Bizzat deneyimledim...Hiçbir şeyden memnun olmayan kaynanamın 1 sene boyunca bir dediğini iki etmedim..Sonuç mu? Gene aynı, gene yaranamadım küstü :) Yapmayıp kötü olun en azından yorulmazsınız :)

altlı üstlü oturmayadınız iyidi ben karşısındaki apartmanı bile istemedim

Bir kurabiye yapcaksınız kv kolu ağrıyor senin belin ağrıyor bu kurabiye işine eşin annesine kızıyor komşu sana küsüyor falan filan...

Bu durumu ağlayarak eşine anlat

Kendi bildiginizi okuyun o uyum saglasin madem anlayisdiz

İlk zamanlar çalıştığım halde hemen her misafiri geldiğinde iniyordum bende.Baktim olağan görmeye başladı.Yani benim görevimmis yapmak zorundaymisim gibi.Yavas yavaş kendimi çektim.Isim var,misafirim gelecek,dışarı çıkacağım,çocuk uyuyor vs.Esime şikayet etmeye başladı.Esim de kız kendi eviyle ilgilenemiyor sen ona yardım etmelisin demiş.Her misafirde inmek zorunda değil kendi misafirleri işi gücü çocuk zamanı kalmıyor demiş.Simdi alıştı.Canim isterse vaktim varsa inerim yoksa inmem.Mecbur değilim.Esinizin tavrı dengeyi kurması çok önemli.Esinizle konuşun.Gerekirse de kv ile açıkça konuşun.

Kendimi kullandırtmam kvye kolu ağrıyosa ağrıyo çağırmasın misafir çağırıyosada hazır alsın
Hiçbiryerede gitmem onunla kendi annen yok mu git ona yap neyapıcaksan
Kvnin arkadası niye surat asıyo ? Sen ondan önce as ben öyle yapıyorum kv hiçbiyere çağırmıyo :)

Surat yapmaya hakları yok ki, yapıyorlarsa da takma. Beni de çağırıyorlar çoğu zaman gitmiyorum be işim var kv nin arkadaşlarıyla. Sevdiğim birileriyse gidiyorum, samimiyetimin olmadığı ya da hoşlanmadığım birileriyse gitmiyorum. Bana gelmek isteyen arkadaşları oluyor, müsaitsem kabul ediyorum, çoğunlukla da müsait olmuyorum. Haftada iki gün izinliyim, biri zaten temizlikle geçiyor, diğerini de 50 yaş üzeri ile geçirmek istemiyorum, eşimle evde ya da dışarda vakit geçiriyoruz.

Bimdeki elmali kurabiyeler varya muthis bisi cayla iyi gidiyor aliver kaynana diyeydin :) zaten calisiyormussun yazik degil mi sana

Surat yapması sorun değil ki. Görmeyiverin, duymayın. İnadına hiçbir misafir davetine gitmeyin. Trip attı diye hayatta istenileni yapmam vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…