- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Benim kayınvalidem ile ilişkim daha farklı olduğu için bir şey diyemeyeceğim. Rahatsız olduğumuz bir şey olursa kibarca konuşuruz. Darılma, alınma da olmaz ama o asla beni el kızı gibi görmez. Farklı yapıdalar demek ki.kv ye annem gibi davranamiyorum onunda kızı var.. :)
ben el kızıyım ona herşeyi anlatmaaammmmm....
Elmalı kurabiye biraz uğraş gerektiriyor. Özellikle turta tarzı yaptıysa vaktini almıştır.kurabiye çabuk pişen bir şey çabukta yapılıyor kayınvalidenin misafirleri ateş alıp gitti mi hemen ben oraya takıldım. çok yaptıysan bile ilk tepsiyi fırına atar ikinci tepsiyi yapardın yine yetişirdi.
Elmalı kurabiye biraz uğraş gerektiriyor. Özellikle turta tarzı yaptıysa vaktini almıştır.
Ama kayınvalidesinin canı çekmiş elmalı, kurabiyeyi yaparken misafirler gelmiş.valla en güzeli pratik olan krem şanti yağ un bitti. ani misafirler için çok mantıklı
konusunda belirtmemiş o yüzden farketmedim canımAma kayınvalidesinin canı çekmiş elmalı, kurabiyeyi yaparken misafirler gelmiş.
Belirtmiş de canım dalgınlıkla okumuşsundur, fark etmemişsindir :)konusunda belirtmemiş o yüzden farketmedim canım
yorumlarda mı yazdı acaba konuda gene göremedim :))) aman olsun kayınvalidesi de elmalı istemeseymiş :))Belirtmiş de canım dalgınlıkla okumuşsundur, fark etmemişsindir :)
"geçen gün kaynanamin cani kurabiye çekmişti yapıver dedi Tamam dedim...yorumlarda mı yazdı acaba konuda gene göremedim :))) aman olsun kayınvalidesi de elmalı istemeseymiş :))
tam kurabiye yaparken haber verdiler.. yoksa hiç yapmazdim ev mevlidine gittik kadin bana soğuk 5 surat karış atiyor gitmedim diye.. onlar için yapmadim ki...
offff offf kanayan yaram. bizde alt ust biri gelince cikiyorum bizimki yerinden kalkmaz yemek hazirla indir kaldir yika gidene kadar cikmazsan konusmasi bile degisiyor kurşun gibi. ve maalesef onlar bizi herseye mecbur goruyor yani benimki oyle en azindanmerhaba arkadaşlar..
kaynanamla altlı üstlüyüm
hemen konuya geçiyorum..
geçen gün kaynanamin cani kurabiye çekmişti yapıver dedi Tamam dedim...
o gün tam kurabiye yaparken misafirleri geldi...
hızlıca yapayim dedim yapmaktan belim koptu.
kaynanam yukardan bagiriyor eşime...
eşimde ne acelesi var dedi annesine çok sinirlendi.. işten gelmiş sizin için kurabiye yapıyor dedi..
misafir var diyo.. yetiştiremedim... sonra gittiler kurabiyede pişmişti hazirdi...
çiktim buyur kurabiyeler dedim bana 5 kuraş karış. yok eşime kızmış de.. ben sanmadim bana surat asiyor ama...
sonra birinin ev mevlidi vardi omas gittik kaynanama gelen o kadin denk geldi kadincagiz gelmedim diye yüzüme bakmiyor soğuk soğuk konuuşyor
kaynanam demedi mi o kadina gelinimin işi var kurabiye yapacak gelecek diye.. hiç dememişşş....
ya arkadaşlar ben kaynanama misafir geldiğinde her seferinde gitmek mi zorundayim.. gitmediğimde surat asıyor. soğuk rüzgar esiyor aramizda..
ne yapmaliyim o kadina nasıl davranacagimi sasirdim artık!
yorumlariniz için teşekkür ederim
sevgilerimle...
Kurabiye yapmak ve her misafir geldiğinde gitmek gibi bı zorunluluğunuz yok ki.merhaba arkadaşlar..
hemen konuya geçiyorum..
eşimde ne acelesi var dedi annesine çok sinirlendi.. işten gelmiş sizin için kurabiye yapıyor dedi..
misafir var diyo.. yetiştiremedim... sonra gittiler kurabiyede pişmişti hazirdi...
çiktim buyur kurabiyeler dedim bana 5 kuraş karış. yok eşime kızmış de.. ben sanmadim bana surat asiyor ama...
sonra birinin ev mevlidi vardi omas gittik kaynanama gelen o kadin denk geldi kadincagiz gelmedim diye yüzüme bakmiyor soğuk soğuk konuuşyor
kaynanam demedi mi o kadina gelinimin işi var kurabiye yapacak gelecek diye.. hiç dememişşş....
ya arkadaşlar ben kaynanama misafir geldiğinde her seferinde gitmek mi zorundayim.. gitmediğimde surat asıyor. soğuk rüzgar esiyor aramizda..
sevgilerimle...
Yakınlarda bim yok muydu? Alıp gitseydiniz. Kurabiyeleri de hem uygun fiyata hem de lezzetli bence. Hiç de trip mrip çekemem ben.merhaba arkadaşlar..
hemen konuya geçiyorum..
sevgilerimle...
ben onu anne gibi benimserdim önceden.. sora bana yapılan şeylerden sonra görememeye başladim.. çünkü bi baktim beni gelini görüyor herkese gelinim diyo.. el kızıyım o öle görüyorsa ben onu anne gibi göremem...Benim kayınvalidem ile ilişkim daha farklı olduğu için bir şey diyemeyeceğim. Rahatsız olduğumuz bir şey olursa kibarca konuşuruz. Darılma, alınma da olmaz ama o asla beni el kızı gibi görmez. Farklı yapıdalar demek ki.
valla o alsin marketlerde elmalı kurabiye sattığı görmedim ama.Yakınlarda bim yok muydu? Alıp gitseydiniz. Kurabiyeleri de hem uygun fiyata hem de lezzetli bence. Hiç de trip mrip çekemem ben.
evet yok ama bana trip atiyor. gelmiyorum diye.. eşime diyo gelmiyor diye eşim giderdi.. ben önceden çook gittim şimdi gitmiyorum... çocuk olduktan sora herşey değişti....Kurabiye yapmak ve her misafir geldiğinde gitmek gibi bı zorunluluğunuz yok ki.
İstediği kadar assın suratını.
Hiç canınızı sıkmayın.
Eşinizde zaten sizi korumuş.
Hiç kafana takma cnm, herkes kendine bi hayat kuruyor evlenerek.evet yok ama bana trip atiyor. gelmiyorum diye.. eşime diyo gelmiyor diye eşim giderdi.. ben önceden çook gittim şimdi gitmiyorum... çocuk olduktan sora herşey değişti....
Onlar kiyarlar canim sen onlemini almaliydinevet çok yüz verdim kıyamadim kadina.. o bana kıydı da geçti....
bundan sora alirim artık... yaptıklari adeta beni üzdü.. nerden anladim kadinin bana surat asmasından.. dememiş ki.. illa gelecekmişimm... gelmesem surat asiyorlarOnlar kiyarlar canim sen onlemini almaliydin
Yok var canım. Ya A101 ya da Bim hangisi bilmiyorum ama eşim almıştı, hatta sevmiştim de.valla o alsin marketlerde elmalı kurabiye sattığı görmedim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?