Kaynanamin misafiri.

kv ye annem gibi davranamiyorum onunda kızı var.. :)
ben el kızıyım ona herşeyi anlatmaaammmmm....
Benim kayınvalidem ile ilişkim daha farklı olduğu için bir şey diyemeyeceğim. Rahatsız olduğumuz bir şey olursa kibarca konuşuruz. Darılma, alınma da olmaz ama o asla beni el kızı gibi görmez. Farklı yapıdalar demek ki.

Elmalı kurabiye biraz uğraş gerektiriyor. Özellikle turta tarzı yaptıysa vaktini almıştır.

yorumlarda mı yazdı acaba konuda gene göremedim :))) aman olsun kayınvalidesi de elmalı istemeseymiş :))
"geçen gün kaynanamin cani kurabiye çekmişti yapıver dedi Tamam dedim...
o gün tam kurabiye yaparken misafirleri geldi..." bu kısım :) hani kayınvalidenin canı çekmiş, onun için yaparken de üstüne misafir gelmiş. Elmalı kısmı diyorsan konu içinde bir mesajdaydı herhalde yanlış hatırlamıyorsam canım. Aman neyse doğru kurabiye kurabiyedir.

tam kurabiye yaparken haber verdiler.. yoksa hiç yapmazdim ev mevlidine gittik kadin bana soğuk 5 surat karış atiyor gitmedim diye.. onlar için yapmadim ki...

ayy valla totoma sallamam
o kimmiş allah aşkına

kaynananıda alıştırma eli sakat canıda her haltı istemesin

offff offf kanayan yaram. bizde alt ust biri gelince cikiyorum bizimki yerinden kalkmaz yemek hazirla indir kaldir yika gidene kadar cikmazsan konusmasi bile degisiyor kurşun gibi. ve maalesef onlar bizi herseye mecbur goruyor yani benimki oyle en azindan

Kurabiye yapmak ve her misafir geldiğinde gitmek gibi bı zorunluluğunuz yok ki.
İstediği kadar assın suratını.
Hiç canınızı sıkmayın.
Eşinizde zaten sizi korumuş.

Yakınlarda bim yok muydu? Alıp gitseydiniz. Kurabiyeleri de hem uygun fiyata hem de lezzetli bence. Hiç de trip mrip çekemem ben.

ben onu anne gibi benimserdim önceden.. sora bana yapılan şeylerden sonra görememeye başladim.. çünkü bi baktim beni gelini görüyor herkese gelinim diyo.. el kızıyım o öle görüyorsa ben onu anne gibi göremem...
ben rahat konuşamiyorum herşeyi yanlış anliyor.

Kurabiye yapmak ve her misafir geldiğinde gitmek gibi bı zorunluluğunuz yok ki.
İstediği kadar assın suratını.
Hiç canınızı sıkmayın.
Eşinizde zaten sizi korumuş.
evet yok ama bana trip atiyor. gelmiyorum diye.. eşime diyo gelmiyor diye eşim giderdi.. ben önceden çook gittim şimdi gitmiyorum... çocuk olduktan sora herşey değişti....

evet yok ama bana trip atiyor. gelmiyorum diye.. eşime diyo gelmiyor diye eşim giderdi.. ben önceden çook gittim şimdi gitmiyorum... çocuk olduktan sora herşey değişti....
Hiç kafana takma cnm, herkes kendine bi hayat kuruyor evlenerek.
Kimse bir başkasının hayatının kuklası olmak için evlenmiyor.
Sen mesafeni koru.
Ne güzel bebeğin var bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek bol bol onunla vakit geçir.

kendi yapsın yapamıyosa satın alsın her yer ev yapımı pasta yapan dükkanlarla dolu
ayrıca bende alt üstlüyüm bende çalışıyorum yap demez dese de bir yaparım 2.sine yapmam
ne misafirine giderim ne misafirime çağırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…