kaynananın eli kolu nereye kaçmış?merhaba arkadaşlar..
kaynanamla altlı üstlüyüm
hemen konuya geçiyorum..
geçen gün kaynanamin cani kurabiye çekmişti yapıver dedi Tamam dedim...
o gün tam kurabiye yaparken misafirleri geldi...
hızlıca yapayim dedim yapmaktan belim koptu.
kaynanam yukardan bagiriyor eşime...
eşimde ne acelesi var dedi annesine çok sinirlendi.. işten gelmiş sizin için kurabiye yapıyor dedi..
misafir var diyo.. yetiştiremedim... sonra gittiler kurabiyede pişmişti hazirdi...
çiktim buyur kurabiyeler dedim bana 5 kuraş karış. yok eşime kızmış de.. ben sanmadim bana surat asiyor ama...
sonra birinin ev mevlidi vardi omas gittik kaynanama gelen o kadin denk geldi kadincagiz gelmedim diye yüzüme bakmiyor soğuk soğuk konuuşyor
kaynanam demedi mi o kadina gelinimin işi var kurabiye yapacak gelecek diye.. hiç dememişşş....
ya arkadaşlar ben kaynanama misafir geldiğinde her seferinde gitmek mi zorundayim.. gitmediğimde surat asıyor. soğuk rüzgar esiyor aramizda..
ne yapmaliyim o kadina nasıl davranacagimi sasirdim artık!
yorumlariniz için teşekkür ederim
sevgilerimle...
zorla olmadi ama misafir geldiğinde hadi cabuk ol demesine kızdım...İşten geldiğindr sana kurabiye mi yaptıran insan vicdansız ya.
Canın çektiyse kendine kurabiye yapsaydın ben işten geldim yorgunum yapamam diyeceksiniz.
Millet surat asıyorsa assın niye dert ediyorsunuz.
Kendi kendilerine çalıp oynasınlar.
Canınızın hiç kıymeti yok mu?
benim kızım babaannesine aşık çok da düşkün.. buda benim hoşuma gidiyor .önceden kıskançlık duyuyordum.. bana gelmiyor diyordum.. bi baktim boşuna kıskanmişim.. :) kardeşi olursa eminim bana gelirkaynananın eli kolu nereye kaçmış?
O yapsın da sen ye madem çalışıyorsun .
Biz de yıllarca annem babam ve kardeşim aile binasında oturduk
Büyükten küçüğe sıralı hemde
En üstte babaannem
Altta büyük amcam
Biz
En altta En küçük amcam
Vallahi okudukça babaannemin ellerini öpesim geliyor böyle yazıları
Hiç gelinlerine derdi olmazdı .
O pişirirdi bize de bakardı üstelik
etmedim ki... gelmediğim için kadincagiz sinirlenip ağlamiş kurabiye getirdiğimde...sinir olduğunu belli etme otursun assın suratını kendi kendine
Aynen bende çıldırdım okurken birde hep devrik cümle kullanmış konuya odaklanamadimAy konu sahibi kaç kez aynı hatayı yapacaksın diye bütün yorumlarını okudum..5 surat karış?)))
O 5 karış surat olmasın sakın?
Neyse konu bu değil biliyorum..
Bence yüz vermeyin basa çıkamazsınız sonra mesafe koyun gitsin
merhaba arkadaşlar..
kaynanamla altlı üstlüyüm
hemen konuya geçiyorum..
geçen gün kaynanamin cani kurabiye çekmişti yapıver dedi Tamam dedim...
o gün tam kurabiye yaparken misafirleri geldi...
hızlıca yapayim dedim yapmaktan belim koptu.
kaynanam yukardan bagiriyor eşime...
eşimde ne acelesi var dedi annesine çok sinirlendi.. işten gelmiş sizin için kurabiye yapıyor dedi..
misafir var diyo.. yetiştiremedim... sonra gittiler kurabiyede pişmişti hazirdi...
çiktim buyur kurabiyeler dedim bana 5 kuraş karış. yok eşime kızmış de.. ben sanmadim bana surat asiyor ama...
sonra birinin ev mevlidi vardi omas gittik kaynanama gelen o kadin denk geldi kadincagiz gelmedim diye yüzüme bakmiyor soğuk soğuk konuuşyor
kaynanam demedi mi o kadina gelinimin işi var kurabiye yapacak gelecek diye.. hiç dememişşş....
ya arkadaşlar ben kaynanama misafir geldiğinde her seferinde gitmek mi zorundayim.. gitmediğimde surat asıyor. soğuk rüzgar esiyor aramizda..
ne yapmaliyim o kadina nasıl davranacagimi sasirdim artık!
yorumlariniz için teşekkür ederim
sevgilerimle...
şu an işteyim geldikleri akşam sölüyorlar..Ben de ayni aptmnda oturuyorum oyle her misafir geldiginde cikmiyorum...ne isim var zaten calisiyorum bazen haberim bile olmuyor gelen misafrden...benm kpde ister bazen sen sunu guzel yapiyorsun yapar misin diye oyle soyleyince yapiyorum zoruma gitmiyor hatta begenilmesi mutlu ediyor...ama sonrasinda boyle surat yapacaklarsa bir daha da yapmam da misafirine gitmemde
kıramadim.. ama çook yapmışım hepsini yiyemezdim...Kayınvalidenin canı kurabiye çektiyse niye siz yapıyorsunuz, üstelik işten gelip? Eli ayağı tutmuyor mu, hasta mı?
Aynı apartmanda oturuyor olabilirsiniz ama evleriniz ayrı, düzeniniz ayrı. Ona gelen misafir sizi ilgilendirmez. Elbette her seferinde gitmek zorunda değilsiniz. Zamanınızı nasıl kullanacağınıza kayınvalide karar verecek değil ya. Bırakım kim surat asıyorsa assın. Tripleriyle hayatınızı yönetme hakkı yok kimsenin.
Mmm Elmalı kurabiyeye bayılırım. Tarif verir misin?? Özelden de yazabilirsin. Canım çektiama elmalı kurabiye cani çekmiş kolu agriyor uğraşmak istemiyor.
ben hep yapmadim ilk defa ona kurabiye yaptım da 5 surat karış misafire gitmedim diye..
geç sölendi misafir gelecegi tam yaparken haber verdiler.
nefis yemeklerde tariflerde var:) tarifi ben oradan almişim.:)Mmm Elmalı kurabiyeye bayılırım. Tarif verir misin?? Özelden de yazabilirsin. Canım çekti
Valla bende çok severim babaannemibenim kızım babaannesine aşık çok da düşkün.. buda benim hoşuma gidiyor .önceden kıskançlık duyuyordum.. bana gelmiyor diyordum.. bi baktim boşuna kıskanmişim.. :) kardeşi olursa eminim bana gelir(bu haldeyken çocuk düşünmüyorum daha)
Bence haklisin her misafr geldignde gitmek zorunda degilsin alissinlar buna, ben basindan beri canm istemedyse yorgunm dedim gitmedim simdi haber verse bile canm isterse gidiyorum yoksa yorgunm diyorum...sen de oyle yapşu an işteyim geldikleri akşam sölüyorlar..
bende hıı diyip geçişitiryorum. banane diyemem ki:)
görümcem bu sene okullu olduğu için yapacak kimse kalmadi.. yoksa herşeyi görümcem yapıyordu.. okula gittiğinden dolayı haftasonu misafir çagirmaya başladi.. haftasonu da benim işlerim oluyor biraz geçişecegimi sölüyorum işlerimi halledip gelirim diyorum. sonraki bitince 5 dk uğruyorum... nasılsın felan. surat astığı yok.. geçen gün misafirleri başkaydi hele akşam üzeri sölediler.. bana demediler bide kurabiye yaparken sölediler.. ben gitmediğim için surat astı gerçekten ben buna çok bozuldum bi daha gitmek ister miyim.. bi daha kurabiye yapar miyim bilmiyorum.
bundan sora alirim artık... yaptıklari adeta beni üzdü.. nerden anladim kadinin bana surat asmasından.. dememiş ki.. illa gelecekmişimm... gelmesem surat asiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?