ben tripe tahammül edemem.. gitmek de istemiyorum öle buruk buruk yüzleri görmeyi...Surat yapması sorun değil ki. Görmeyiverin, duymayın. İnadına hiçbir misafir davetine gitmeyin. Trip attı diye hayatta istenileni yapmam vallahi.
niye mi? gelmedim diye...Kendimi kullandırtmam kvye kolu ağrıyosa ağrıyo çağırmasın misafir çağırıyosada hazır alsın
Hiçbiryerede gitmem onunla kendi annen yok mu git ona yap neyapıcaksan
Kvnin arkadası niye surat asıyo ? Sen ondan önce as ben öyle yapıyorum kv hiçbiyere çağırmıyo :)
evet çok yüz verdim kıyamadim kadina.. o bana kıydı da geçti....Sen kV ye cok mu yuz verdin kuzum
eşime anlatsam boş...Bu durumu ağlayarak eşine anlat
ben kurabiye yapmayi çok seviyorumNe kurabiyeymis beeeehh:)) kv yi kk daki kurabiye kategorisi yarismasina bekleriz:)) ilham alirda belki kendisi yapar kurabiyesini bundan sonra:))
Kv ye boyle dediysen sevdigin seyden seni mahrum etmek istememis olabilir : )ben kurabiye yapmayi çok seviyorum
kv ye annem gibi davranamiyorum onunda kızı var.. :)Gelme kimsenin gazına. Aranızdaki tek problem buysa al karşına annen gibi samimiyetle konuş, anlat derdini. Anlayacaktı diye umuyorum.
Bende dün gördüm burda, elmalı kurabiye çekti canım. O 1 paket margarin yazısından sonra hemen uzaklaştım mutfaktan :) ay bide uğraştırıyor, boşversene hem vakit gidiyor hem trip yiyorsun.ben tripe tahammül edemem.. gitmek de istemiyorum öle buruk buruk yüzleri görmeyi...
sanki bana yapmıyo yemezler.. her daim gördüğüm şey..
kurabiye yaptım ben böle şeyleri yapmayi sevdiğimden dolayı kilo veremiyorum
ben memnun etmeye çalıştım. baktim kadin benden herşeyi bekliyor çalışıyorum evde işlerim oluyor.Bu tiplere yaranamıyorsun ne yapsan da. Bizzat deneyimledim...Hiçbir şeyden memnun olmayan kaynanamın 1 sene boyunca bir dediğini iki etmedim..Sonuç mu? Gene aynı, gene yaranamadım küstü :) Yapmayıp kötü olun en azından yorulmazsınız :)
elmalı kurabiye candir cannn...Bende dün gördüm burda, elmalı kurabiye çekti canım. O 1 paket margarin yazısından sonra hemen uzaklaştım mutfaktan :) ay bide uğraştırıyor, boşversene hem vakit gidiyor hem trip yiyorsun.
daha önce yapmışlığım var elmalı kurabiyeyi benim yaptığımdan tattı kaynanamKv ye boyle dediysen sevdigin seyden seni mahrum etmek istememis olabilir : )
ben sıkılıyorum misafirlerde hiç konuşmuyorum bişey sorduğu da yok... ne işim var ...:)Bana da öyle yapardı her misafiri geldiğinde gel derdi. Ya da şu gelecek ne yapsak ki diye emrivaki yapardı. Bi ara laf arasında dedimki ben yalıtım insanlarla oturup kalkarım, senin yaşıtın bi insanla sıkılırım. Ha görürsem saygıda kusur etmem, selamımı veririm. Ama ne paylaşabilirim ki?Dedim. Bi kere de yine aynı şeyi yaptı, şu bu gelecek ne yapsak ki falan. Hazırlandım anne sen yaparsın benim işim var kusura bakma ben çıkıcam dedim. Öyle öyle alıştırmaya çalışıyorum.
neden bu kadar iyisin ki 1 sasn verdin 2 verdin baktın surat asıyo neden anne ben yorgunum yapamam de bitti hep derim yapıp yapıp kötü olmaktansa yapmayıp baska kötü olurum ohhh missssmerhaba arkadaşlar..
kaynanamla altlı üstlüyüm
hemen konuya geçiyorum..
geçen gün kaynanamin cani kurabiye çekmişti yapıver dedi Tamam dedim...
o gün tam kurabiye yaparken misafirleri geldi...
hızlıca yapayim dedim yapmaktan belim koptu.
kaynanam yukardan bagiriyor eşime...
eşimde ne acelesi var dedi annesine çok sinirlendi.. işten gelmiş sizin için kurabiye yapıyor dedi..
misafir var diyo.. yetiştiremedim... sonra gittiler kurabiyede pişmişti hazirdi...
çiktim buyur kurabiyeler dedim bana 5 kuraş karış. yok eşime kızmış de.. ben sanmadim bana surat asiyor ama...
sonra birinin ev mevlidi vardi omas gittik kaynanama gelen o kadin denk geldi kadincagiz gelmedim diye yüzüme bakmiyor soğuk soğuk konuuşyor
kaynanam demedi mi o kadina gelinimin işi var kurabiye yapacak gelecek diye.. hiç dememişşş....
ya arkadaşlar ben kaynanama misafir geldiğinde her seferinde gitmek mi zorundayim.. gitmediğimde surat asıyor. soğuk rüzgar esiyor aramizda..
ne yapmaliyim o kadina nasıl davranacagimi sasirdim artık!
yorumlariniz için teşekkür ederim
sevgilerimle...
hep iyi niyetimden kaybediyorum..neden bu kadar iyisin ki 1 sasn verdin 2 verdin baktın surat asıyo neden anne ben yorgunum yapamam de bitti hep derim yapıp yapıp kötü olmaktansa yapmayıp baska kötü olurum ohhh missss
Konuşmayınca da gelinin çok soğuk diyorlar diye laf yapıyor. Ağzımla kuş tutsam yaranır mıyım bu kaynana milletine bilmem . Kendi kızlarına hiç dönüp bakmazlar.ben sıkılıyorum misafirlerde hiç konuşmuyorum bişey sorduğu da yok... ne işim var ...:)
gelmediğimde 5 karış surat.... buruk buruk...
öle olunca gitmek istemiyorum..
Asarsa assın suratını dış kapının mandalı komşu teyze,bunu mu dert ediyorsunuz kendinize?tam kurabiye yaparken haber verdiler.. yoksa hiç yapmazdim ev mevlidine gittik kadin bana soğuk 5 surat karış atiyor gitmedim diye.. onlar için yapmadim ki...
evet çok soğuk dediler..:)Konuşmayınca da gelinin çok soğuk diyorlar diye laf yapıyor. Ağzımla kuş tutsam yaranır mıyım bu kaynana milletine bilmem . Kendi kızlarına hiç dönüp bakmazlar.
tüm yaptığım fedakarlık işe yararamiyor.Asarsa assın suratını dış kapının mandalı komşu teyze,bunu mu dert ediyorsunuz kendinize?
Hiç işim olmaz,benim hayatımda yeri ve etkisi olmayan komşu,akraba için kendimi üzemem.
Azıcık canınızın kıymetini bilin.
Bu arada elmalı kurabiye acele yapılacak bir kurabiye değil, yapmaya kalkışmanız hata.
Gereksiz fedakarlıklar yerini bulmadığı gibi, fedakarlığı yapanı da üzer,bu da benden abla tavsiyesi olsun size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?