Kaynanamin misafiri.

kaynananız dışında kimse
kv gittiğinde sen gelmedin diye surat asma kendi hüsnü kuruntun

Surat yapması sorun değil ki. Görmeyiverin, duymayın. İnadına hiçbir misafir davetine gitmeyin. Trip attı diye hayatta istenileni yapmam vallahi.
ben tripe tahammül edemem.. gitmek de istemiyorum öle buruk buruk yüzleri görmeyi...
sanki bana yapmıyo yemezler.. her daim gördüğüm şey..
kurabiye yaptım ben böle şeyleri yapmayi sevdiğimden dolayı kilo veremiyorum

niye mi? gelmedim diye...
hep gitmek mi zorundaydim.. öle suratı görünce ben anladim..

Gelme kimsenin gazına. Aranızdaki tek problem buysa al karşına annen gibi samimiyetle konuş, anlat derdini. Anlayacaktı diye umuyorum.
kv ye annem gibi davranamiyorum onunda kızı var.. :)
ben el kızıyım ona herşeyi anlatmaaammmmm....

Bende dün gördüm burda, elmalı kurabiye çekti canım. O 1 paket margarin yazısından sonra hemen uzaklaştım mutfaktan :) ay bide uğraştırıyor, boşversene hem vakit gidiyor hem trip yiyorsun.

ben memnun etmeye çalıştım. baktim kadin benden herşeyi bekliyor çalışıyorum evde işlerim oluyor.

Bende dün gördüm burda, elmalı kurabiye çekti canım. O 1 paket margarin yazısından sonra hemen uzaklaştım mutfaktan :) ay bide uğraştırıyor, boşversene hem vakit gidiyor hem trip yiyorsun.
elmalı kurabiye candir cannn...

ben sıkılıyorum misafirlerde hiç konuşmuyorum bişey sorduğu da yok... ne işim var ...:)
gelmediğimde 5 karış surat.... buruk buruk...
öle olunca gitmek istemiyorum..

neden bu kadar iyisin ki 1 sasn verdin 2 verdin baktın surat asıyo neden anne ben yorgunum yapamam de bitti hep derim yapıp yapıp kötü olmaktansa yapmayıp baska kötü olurum ohhh missss

neden bu kadar iyisin ki 1 sasn verdin 2 verdin baktın surat asıyo neden anne ben yorgunum yapamam de bitti hep derim yapıp yapıp kötü olmaktansa yapmayıp baska kötü olurum ohhh missss
hep iyi niyetimden kaybediyorum..

ben sıkılıyorum misafirlerde hiç konuşmuyorum bişey sorduğu da yok... ne işim var ...:)
gelmediğimde 5 karış surat.... buruk buruk...
öle olunca gitmek istemiyorum..
Konuşmayınca da gelinin çok soğuk diyorlar diye laf yapıyor. Ağzımla kuş tutsam yaranır mıyım bu kaynana milletine bilmem . Kendi kızlarına hiç dönüp bakmazlar.

tam kurabiye yaparken haber verdiler.. yoksa hiç yapmazdim ev mevlidine gittik kadin bana soğuk 5 surat karış atiyor gitmedim diye.. onlar için yapmadim ki...
Asarsa assın suratını dış kapının mandalı komşu teyze,bunu mu dert ediyorsunuz kendinize?
Hiç işim olmaz,benim hayatımda yeri ve etkisi olmayan komşu,akraba için kendimi üzemem.
Azıcık canınızın kıymetini bilin.
Bu arada elmalı kurabiye acele yapılacak bir kurabiye değil, yapmaya kalkışmanız hata.
Gereksiz fedakarlıklar yerini bulmadığı gibi, fedakarlığı yapanı da üzer,bu da benden abla tavsiyesi olsun size.

Konuşmayınca da gelinin çok soğuk diyorlar diye laf yapıyor. Ağzımla kuş tutsam yaranır mıyım bu kaynana milletine bilmem . Kendi kızlarına hiç dönüp bakmazlar.
evet çok soğuk dediler..:)
nabim konuşulacak bişey yok..
inmeyince laf konuşmayincada laf...
herşeye laf işte n yapsam yarari olmuyor.
bayramdan bayrama o kadina gidiyorduk da bana öle soğuk surat asinca gitmek istemiyorum akrabam da degil kaynanamgilin çook uzaktan akrabasi.. kaynanamin ablasinin kaynanasi yani..
yardimci da oldum ona bana karşılığı soğuk işi gücü bitince tavir yapıyor.
bayramlarda gitmek de istemiyorum...

tüm yaptığım fedakarlık işe yararamiyor.
gidemedim o gün kurabiye yapıyordum da yukardan bagiriyor cabuk ol diye..
belim büktü eşimde kızdı annesine işten yeni geldi daha yemek bile yiyemedi dedi.
acelesine kızdim.. gelmedim ya eşim annesine bagirdiği için ağlamiş... bagirdiğinda mi ağladi.. ben yemedim...
benden için sanirim...

kurabiye çabuk pişen bir şey çabukta yapılıyor kayınvalidenin misafirleri ateş alıp gitti mi hemen ben oraya takıldım. çok yaptıysan bile ilk tepsiyi fırına atar ikinci tepsiyi yapardın yine yetişirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…